• Wim Priem in de schoolbanken bij Ruud van Nistelrooy

  14 okt 2019
 • Wim Priem rondde onlangs de intensieve opleiding Doelgericht Coachen af bij de foundation van Ruud van Nistelrooy.

  Doelgericht Coachen

  De vierdaagse training was gericht op coaches/trainers die werken met kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-25 jaar. De nadruk lag op de persoonlijke ontwikkeling van Wim in het algemeen en zijn rol voor RCS in het bijzonder. Zijn manier van coachen werd bekeken vanuit pedagogisch en psychologisch oogpunt.

 • Ervaringen Ruud van Nistelrooy

  Wim zat in de laatste groep leerlingen, die de training bij de rvn foundation volgde. Onlangs kondigde Ruud aan te stoppen met zijn foundation om zich te kunnen richten op een succesvolle loopbaan als hoofdtrainer in het profvoetbal.

  De ervaring en het lesmateriaal blijven gelukkig bewaard en worden door Ruud doorgegeven aan de KNVB. De opleiding Doelgericht Coachen is uniek omdat hij gebaseerd is op de ervaringen van Ruud als profvoetballer en coach. De methodiek van de opleiding is bovendien onderbouwd door semiwetenschappelijk onderzoek.

 • Aangeboden door Schinkel Adviesgroep 

  De opleiding werd Wim aangeboden door onze sponsor Schinkel Adviesgroep. Wij wensen Wim veel succes met zijn opgedane kennis bij de rvn foundation en hopen nog lang een beroep te mogen doen op zijn inzet en kennis binnen onze vereniging.