• Vrijwilligers

  De doelstelling van voetbalvereniging RCS is het stimuleren, ontplooien en coördineren van activiteiten, die gericht zijn op de beoefening van de voetbalsport, zowel prestatie- gericht als recreatief, voor dames, heren, meisjes en jongens.

  Voetbalvereniging RCS is een vereniging die drijft op de inzet van vrijwilligers, voetballers en niet voetballers. Zonder inzet van deze vrijwilligers kan er geen voetbalplezier zijn voor de vereniging. Iedere bijdrage aan het vrijwilligerswerk bij RCS, hoe klein dan ook, is belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging.

  Op dit moment hebben wij al bijna 200 mensen die als vrijwilliger een bijdrage aan RCS leveren. Maar toch kunnen wij op meerdere fronten nog steeds mensen gebruiken. En denk nu niet gelijk dit is niks voor mij, want ik heb toch geen verstand van voetbal. We zoeken namelijk niet alleen mensen die ons bijvoorbeeld als trainer of begeleider van een RCS-team of scheidsrechter op de zaterdag willen helpen, maar ook mensen die willen helpen in de kantine of bijvoorbeeld zitting willen nemen in de Activiteiten-, Familiedag-, of Toernooicommissie. Of bijvoorbeeld de coördinatie van de Grote Club Actie op zich willen nemen. Dus voor ieder wat wils.

  Bedenk tevens hoe leuk het is om als vrijwilliger iets voor RCS te doen. Je houdt er leuke (nieuwe) contacten aan over. Verder geniet je van het plezier van de jongens en meisjes, wanneer ze op het voetbalveld tegen een balletje aan het trappen zijn.

  Download het formulier en vul het in.

  Het formulier kan in de kantine van RCS worden afgegeven.

  Heb je nog vragen of geef jij je liever via de mail op? Dan kan dit via:

  annematzercs@hotmail.com

  Namens het hoofdbestuur, alvast bedankt!