• Uitnodiging voor ons Jeugdtoernooi op 16 en 17-juni-2023

  12 mrt 2023
 • Verzoek aan alle RCS-leden, leiders , trainers, etc.. om dit bericht te delen met andere clubs. De Toernooicommissie van RCS nodigt alle jeugdteams in de regio uit tot het deelnemen aan ons Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi op 16 en 17-juni-2023. We hebben er dit seizoen ook weer veel zin om een leuk en gezellig Jeugdtoernooi te organiseren. Het Jeugdtoernooi wordt over twee dagen verdeeld.

  De indeling van de categorieën is als volgt:

  Vrijdagavond 16 juni 2023

  JO13 (alle klassen) en JO14 teams (3e, 4e 5e)

  Zaterdag 17 juni 2023

  ’s-Morgens: JO7, JO8, JO9, JO10 teams

  ’s-Middags: JO11, JO12 teams

  ’s-Avonds: JO15 teams (alle klassen)

  In alle categorieën zijn bekers voor de deelnemende teams per poule en op zaterdag overdag is het traditioneel de pupillendag en zijn er nog een aantal andere activiteiten. We streven naar poules van 5 teams. De exacte aanvangstijden volgen later.

  De Toernooicommissie verzoekt u in te schrijven voor 31 mei 2023. Inschrijven gaat d.m.v. deze link Inschrijfformulier Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2023. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen.

  Deelname op volgorde van inschrijving. U krijgt een bevestiging per mail van uw inschrijving. Mocht het toernooi vol zitten, dan krijgt u hier ook bericht van.

  Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2023 kan u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen.

  Met vriendelijke groet, de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S.

  rcstoernooien@gmail.com

   

  PS. Graag ontvangen wij ook een uitnodiging voor jullie toernooien via dit mailadres. Mocht deze uitnodiging niet voor u bedoeld zijn zou u dan zo vriendelijk willen zijn om de uitnodiging door te sturen naar degene die voor de vereniging deze zaken regelt.