• Via overwinningen op Halsteren (1-2) en Bruse Boys (4-0) werd de finale bereikt, waarin de ploeg uit Heinkenszand de tegenstander was. Eerder dit seizoen waren de competitiegenoten twee keer tegen elkaar opgewassen. In Oost-Souburg werd het 2-2, de terugwedstrijd eindigde in 4-4.
  Ook nu waren de ploegen over 90 minuten gelijkwaardig. Veel uitgespeelde kansen waren er niet en de treffers kwamen dan ook uit dode spelmomenten. Barry Olierhoek opende de score voor Luctor Heinkenszand vanaf elf meter na een overtreding van Steven Visser, waarna Dyllan Davidse vlak voor rust met een prachtige vrije trap voor de 1-1 tekende.
  Na rust bleven grote kansen uit, al kwam RCS nog wel dichtbij via een rollertje van Morad Bobouh dat maar net voorlangs ging. Verlenging moest dus uitsluiting bieden.

  Verlenging
  In die verlenging ging Luctor Heinkenszand in de aanval. Trainer Giovanni Siereveld bracht onder andere Martijn Simonse en Jaap Esser in de ploeg om de wedstrijd nog vóór de strafschoppenserie te beslissen, maar het was Nijland die aan de andere kant voor doelman Westerbeke opdook. De spits toverde een bal die net te ver achter hem leek te vallen om tot een goal met een knap lobje in de verre hoek.
  Met nog seconden op de klok moesten de groen-witten dus wat afdwingen, maar bij een uitbraak van RCS moest aan de noodrem worden getrokken. Nijland ontfermde zich over de strafschop en schoot vol vertrouwen binnen. Daarmee promoveert RCS naar de tweede klasse.


  Scoreverloop
  1-0 Barry Olierhoek (22/pen)
  1-1 Dyllan Davidse (44)
  1-2 Yordi Nijland (119)
  1-3 Yordi Nijland (120+3/pen)

  Opstelling Luctor Heinkenszand
  Nick Westerbeke, Daan Esser (Martijn Simonse/85), Björn de Haan (Nicky Vermeulen/46), Quinten Kaat, Jannick Rentmeester, Barry Olierhoek (Jens Poelman/70), Joeri Simonse, Corné de Jonge (Jaap Esser/115), Kevin van Iersel, Rick Schuitaert (Daan Schouw/70), Thijs van den Dries

  Opstelling RCS
  Raeven Buckley, Steven Visser, Vjeko Krezo, Dany van Dijk, Marvin Priem, Milan Duinkerke, Marlo Janisse, Morad Bobouh (Yordi Nijland/90), Nicky van Merrienboer (Roel Janse/100), Dyllan Davidse (Walid Bobouh/65), Asse Velders (Gyon Bentschap Knook/110)

  Bron: Omroep Zeeland