• Sponsornieuws

 • Contract Schinkel Adviesgroep

  Zaterdag 12-oktober-2019 zette Erik Dellebeke van Schinkel Adviesgroep samen met de voorzitter van onze vereniging zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract. Schinkel Adviesgroep zei hiermee voor de komende drie jaar weer een goudsponsorschap toe. Schinkel Adviesgroep is een jarenlange trouwe sponsor en supporter van onze vereniging en wij zijn dan ook blij met deze voortzetting.

  Schinkel Adviesgroep is een lokale, financiële dienstverlener uit Oost- Souburg waar men terecht kan voor deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Het kantoor van Schinkel Adviesgroep is te vinden aan de Kanaalstraat 37 in Oost-Souburg.

  Meer informatie over Schinkel Adviesgroep is te vinden op: www.schinkeladviesgroep.nl

 • Shirtsponsor FIT FOR FREE voor RCS MO17-1

  Met trots kunnen wij meedelen dat FIT FOR FREE uit Middelburg onze nieuwe shirt sponsor is. De sportschool FIT FOR FREE Middelburg is het fitnesscentrum in middelburg. Je kan er sporten op een manier die bij jou past.

  Neem eens een kijkje via de site of loop eens binnen aan de Buitenruststraat 20 in Middelburg. Wil je een keer komen sporten dan kan je op de site een gratis dagpas aanvragen. Ook is er een mogelijkheid om via RCS collectief te sporten, dan is er een korting op het abonnement. Hier komt binnenkort meer informatie over.

  Wij van RCS MO17-1 willen FIT FOR FREE bedanken voor de nieuwe shirts. 

  https://www.fitforfree.nl/sportschool/middelburg