• Sponsornieuws

 • Nieuwe collectie sportkleding- en voetbalschoenen bij Sportpoint de Bie

  Onze Hoofdsponsor Sportpoint de Bie heeft een actiefolder samengesteld met de nieuwe collectie voor 2021. Bekijk de folder hier.

 • Solar2enjoy Zeeland is nieuwe sponsor van RCS!

  Bij v.v.RCS zijn we verheugd te kunnen mededelen dat we een nieuw sponsorcontract hebben kunnen afsluiten. Dhr. Klerkx van Solar2enjoy Zeeland en onze voorzitter Ron van Rosevelt, ondertekenden vorige week een contract waarbij Solar2enjoy Zeeland zich voor minimaal 3 jaar aan onze club verbindt.

  Solar2enjoy is een bedrijf in zonnepanelen wat ontstaan is vanuit fascinatie voor zonne-energie van eigenaar Carlos Klerkx.

  Klanten weten bij Solar2enjoy zeeland precies waar ze aan toe zijn, want bij hen geldt:

  Afspraak = afspraak en prijs = prijs.

  Solar2enjoy zeeland is gevestigd aan de Gildeweg 17E in Vlissingen. Meer informatie vind je op: www.s2ezeeland.nl.

  Uiteraard zijn we bij v.v.RCS ontzettend blij met deze nieuwe sponsor en verwelkomen Solar2enjoy zeeland dan ook graag bij onze club.

 • Contract Schinkel Adviesgroep

  Zaterdag 12-oktober-2019 zette Erik Dellebeke van Schinkel Adviesgroep samen met de voorzitter van onze vereniging zijn handtekening onder een nieuw sponsorcontract. Schinkel Adviesgroep zei hiermee voor de komende drie jaar weer een goudsponsorschap toe. Schinkel Adviesgroep is een jarenlange trouwe sponsor en supporter van onze vereniging en wij zijn dan ook blij met deze voortzetting.

  Schinkel Adviesgroep is een lokale, financiële dienstverlener uit Oost- Souburg waar men terecht kan voor deskundig, onafhankelijk advies in begrijpelijke taal. Het kantoor van Schinkel Adviesgroep is te vinden aan de Kanaalstraat 37 in Oost-Souburg.

  Meer informatie over Schinkel Adviesgroep is te vinden op: www.schinkeladviesgroep.nl

 • Shirtsponsor FIT FOR FREE voor RCS MO17-1

  Met trots kunnen wij meedelen dat FIT FOR FREE uit Middelburg onze nieuwe shirt sponsor is. De sportschool FIT FOR FREE Middelburg is het fitnesscentrum in middelburg. Je kan er sporten op een manier die bij jou past.

  Neem eens een kijkje via de site of loop eens binnen aan de Buitenruststraat 20 in Middelburg. Wil je een keer komen sporten dan kan je op de site een gratis dagpas aanvragen. Ook is er een mogelijkheid om via RCS collectief te sporten, dan is er een korting op het abonnement. Hier komt binnenkort meer informatie over.

  Wij van RCS MO17-1 willen FIT FOR FREE bedanken voor de nieuwe shirts. 

  https://www.fitforfree.nl/sportschool/middelburg