• Shirt- of kledingsponsoring

  LET OP: aanschaf van sponsorkleding gaat uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de sponsorcommissie.

  Het bestuur en de sponsorcommissie van v.v.RCS behouden zich het recht voor om gesponsorde kleding van een elftal/team niet te aanvaarden als daarvoor geen goedkeuring is verleend.

  Binnen de club zijn diverse vormen van kleding sponsoring mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen een team te voorzien van wedstrijdshirts, maar is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld trainingspakken, trainingsshirts, regenjacks, truien, tassen of hesjes te voorzien van uw reclame.

  Kledingsponsoring heeft voor zowel de club als voor de sponsor diverse voordelen. Het gesponsorde team loopt er netjes en identiek bij en maakt tegelijkertijd reclame voor het bedrijf dat de kleding heeft verzorgd.

  Een kledingcontract wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. De sponsor is vrij om te kiezen welk team hij zou willen sponsoren (muv prestatie-elftallen). Uiteraard is het een voorwaarde dat hier nog geen sponsor aan verbonden is. De sponsor heeft de keuze, de kleding te koppelen aan een bepaalde speler en mee te laten gaan naar het volgende team waar deze speler in geplaatst wordt. Ook hier geldt de voorwaarde dat aan dit team niet reeds een andere sponsor gekoppeld is. Is dit wel het geval dan wordt er, in overleg met de sponsor, gekeken naar een ander team voor de kleding. Heeft de sponsor geen voorkeur voor een team, dan zal de sponsorcommissie hier een suggestie in doen. 

  Het is mogelijk dat er meerdere sponsors 1 team voorzien van diverse soorten kleding. Dit gebeurt altijd in overleg.
  De opdruk van de shirts moet voldoen aan de richtlijnen van de KNVB: op de voorkant van het shirt komt het logo van v.v.RCS met de reclame van de sponsor, de achterkant wordt bedrukt met rugnummers. Het is niet toegestaan kleding te voorzien van namen van spelers. 
  Sponsorkleding dient ten aller tijden aangeschaft te worden via de sponsorcommissie. Het zelf laten drukken van kleding is niet toegestaan. Sponsorkleding van v.v.RCS is altijd van het merk Joma. 
  v.v.RCS plaatst na het ontvangen van de kleding een stukje op de website van de club met foto van het gesponsorde team.

  Heeft u interesse in het aankleden van een team van v.v.RCS, of wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Neemt u dan gerust, vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via: annematzercs@hotmail.com.