• RCS herstelde zich in de eerste helft van een dramatische start. Al in de derde minuut keek ons 1e elftal tegen een 1-0-achterstand aan, na een fout van doelman Dilian Vink. Hij treuzelde na een terugspeelbal te lang, waarna SVW-aanvoerder Mounir El Ouazizi de bal afsnoepte en de bal in het lege doel schoot.
    RCS rechtte hierna de rug en kwam drie minuten later al langszij. Marlo Janisse werd in het strafschopgebied gehaakt en kreeg een terechte strafschop. Aanvoerder Vjekoslav Krezo wist wel raad met deze kans en schoot beheerst raak: 1-1. In de 27ste minuut werd het zelfs 1-2, na een prachtige aanval door het midden, met Dyllan Davidse als afmaker. Hij schoot met links fraai raak.
    Na de pauze bouwde RCS de voorsprong verder uit. Uit een hoekschop kopte Davidse de 1-3 binnen en leek de ploeg van trainer Ralph Zegers op rozen te zitten. SVW zette hierna echter aan en ontwikkelde een ferm offensief, met de nodige kansen. Doelman Dilian Vink maakte zijn fout van de eerste helft meer dan goed en verrichtte enkele goede reddingen. Hij hield zijn ploeg enkele keren op de been. In blessuretijd ging het alsnog mis, toen de thuisclub twee keer toesloeg via Zencirkiran en Ouazizi: 3-3.
    Er volgde een verlenging, waarin de thuisclub snel toesloeg, via een prachtig afstandsschot van Denzel Libretto. RCS probeerde nog wel aan te zetten, maar het ontbrak aan kracht. El Ouazizi, de absolute uitblinker bij de thuisclub, maakte vanaf de stip hierna de 5-3 en even later ook nog de 6-3.

    SVW-RCS 3-3 (1-2) en 6-3 na verlenging. 3. Mounir El Ouazizi 1-0, 6. Vjekoslav Krezo 1-1 (strafschop), 27. Dyllan Davidse 1-2, 47. Dyllan Davidse 1-3, 91. Abdurrahman Zencirkiran 2-3, 93. Mounir El Ouazizi 3-3, 95. (eerste verlenging) Denzel Libretto 4-3, 117. Mounir El Ouazizi 5-3 (strafschop), 119. Mounir El Ouazizi 6-3. Scheidsrechter: Ron Collé. Aantal toeschouwers: 350.