• Grote Clubactie 2022

  De jeugdleden hebben een boekje loten voorzien van een QR code waarmee ze loten gaan verkopen.

  Ons doel dit jaar is om geld op te halen voor de jeugd van RCS. Dit geld willen we gebruiken voor het optimaliseren van de trainingsfaciliteiten zoals het aanschaffen van trainingsmaterialen. Andere ideeën die er nu zijn voor de besteding zijn het organiseren van een voetbalreis naar een wedstrijd in de ere- of eerste divisie of het aanschaffen van een panna kooi.

  Inmiddels is er tot 4-oktober-2022 al € 1250,- aan loten verkocht. Een mooie tussenstand, help mee om het bedrag te verhogen!

  Een lot kost € 3,-- en van de opbrengst gaat 80% (€ 2,40) naar onze clubkas! Met het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Een andere optie is het invullen van een machtigingsformulier in jouw boekje.

  Mocht u nu geen jeugdlid van RCS tegen komen dan kunt u ook loten kopen via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/rcs/260075

  Of als bedrijf of team kunt u ook een superlot komen, daarvoor maakt u gebruik van de volgende link: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/rcs/260075

  Alvast enorm bedankt voor uw bijdrage.

  Onderbouw VV RCS