• Bij de wedstrijd op 14-mei-2022 van RCS tegen Noormannen waren Jamie en Nino Minderhoud de Pupillen van de week. Jamie en Nino zijn de kinderen van ons Jeugdcommissielid Mark Minderhoud. Een unieke situatie, want het is nog nooit voorgekomen dat de pupillen van de week kinderen zijn van een speler van de tegenstander. Mark speelt dit seizoen voor het laatst bij Noormannen 1.

    Jamie is 10 jaar oud en gaat op school naar de Tweemaster Kameleon, ze zit in groep 7. Ze speelt bij onze club in JO11. Ze vindt de beste voetbalclub ter wereld Barcelona. De beste voetbalster vindt ze, hoe kan het ook anders, Lieke Martens! Jamie heeft ook hobby's: voetballen, Harry Potter en buiten spelen. Wanneer je vraagt wat ze het liefst eet, dan antwoordt ze: friet!

    Ze wil later ietst sportiefs worden: Gymjuf. Ze denkt dat de uitslag RCS - de Noormannen 4 - 2 wordt.

    Deze week is Nino, het broertje van Jamie, de tweede Pupil van de week. Hij is 7 jaar oud en zit net als zijn zus op de Tweemaster Kameleon in groep 3. Bij RCS speelt hij in JO7. Hij vindt het Franse Paris Saint Germain de beste voetbalclub! Nino is groot fan van Leonel Messi, de beste voetballer van allemaal. Nino heeft ook hobby's: Lego, voetballen en buiten spelen! Ook hij gaat voor frietjes als favoriete eten. Later wil hij ook een sportieve carriere, want hij wil profvoetballer worden!

    Nino denkt dat de uitslag van RCS- de Noormannen 2 - 1 wordt, maar zijn papa scoort wel 🙂!