• (LET OP EXTRA INFORMATIE)

  Op zaterdag 15 augustus a.s. organiseren we bij de v.v. RCS een klusdag. Tijdens deze dag willen we samen met jullie een aantal zaken aanpakken die onderhoud behoeven, opgeknapt of schoongemaakt moeten worden, zodat we de komende jaren kunnen blijven genieten van ons mooie sportpark De Alblas. We willen graag starten om 09.00 uur!

  We hebben jullie hulp hierbij nodig!

  Omdat we gemerkt hebben dat mensen graag weten wat ze kunnen doen hebben we een lijst opgesteld van de te verrichten werkzaamheden. Nu zitten er projecten bij die je met meerdere kunt doen, sommigen vereisen meer dan een dag werk, enz. Je kunt dan ook als groep zeggen wij pakken dit op en zorgen dan dit gebeurd, de einddatum hoeft dan niet zaterdag te zijn. Voordeel is dat je dan misschien zelf ook gereedschap heb dat je gelijk kunt meenemen. Tevens kun je iets oppakken waar je goed/beter in bent.

  Meld je daarom aan bij Ron van Rosevelt ( rrosevelt@zeelandnet.nl of mobiel 06 – 14 89 95 61) als jij hier een bijdrage aan wilt leveren. Dit kan ook alleen de ochtend of middag zijn, en uiteraard mogen ook ouders of anderen die de vereniging een warm hart toedragen zich aanmelden. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

  We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

  Vriendelijke groet,

  Het bestuur van v.v. RCS