• Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi

  Uitnodiging en info:
   
  Op vrijdagavond 12, zaterdag 13 en vrijdagavond 19 juni 2020 vindt de 6e editie van ons Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi weer plaats.
   

  De Toernooicommissie van de v.v. R.C.S. nodigt u hierbij uit tot het deelnemen aan ons Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi. Ook dit seizoen wordt het toernooi over drie dagen verdeeld. De indeling van de categorieën is als volgt:

  Vrijdagavond 12 juni 2020
  JO13 (alle klassen) en JO15 (3e, 4e 5e) 

  Zaterdag 13 juni 2020
  ’s-Morgens: JO7, JO8, JO9 teams
  ’s-Middags: JO10, JO11, JO12 teams en RCS+
  ’s-Avonds: JO15 (hfd, 1e, 2e) en JO17 (alle klassen) 

  Vrijdagavond 19 juni 2020
  MO13, MO15 en MO17 teams

  In alle categorieën zijn bekers voor de deelnemende teams per poule en op zaterdag is het traditioneel de pupillendag en zijn er nog een aantal andere activiteiten. Dit jaar is het op vrijdag de meisjesavond. We streven naar poules van 5 teams. De exacte aanvangstijden volgen later.

  De Toernooicommissie verzoekt u in te schrijven voor 15 mei 2020. Inschrijven gaat d.m.v. deze link Inschrijfformulier Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2020. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen.

  Deelname op volgorde van inschrijving. U krijgt een bevestiging per mail van uw inschrijving. Mocht het toernooi vol zitten, dan krijgt u hier ook bericht van.

  Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2020 kan u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen.

  Met vriendelijke groet, namens de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S.
  Raymond Butz en Hans van Eenennaam, rcstoernooien@gmail.com 

  De uitnodiging is ook hier te bekijken (PDF)

  PS. Graag ontvangen wij ook een uitnodiging voor jullie toernooien via dit mailadres. Mocht deze uitnodiging niet voor u bedoeld zijn zou u dan zo vriendelijk willen zijn om de uitnodiging door te sturen naar degene die voor de vereniging deze zaken regelt.