• Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi

  Hierbij nodigt de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S. alle clubs en teams uit tot het deelnemen aan ons Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi. Na twee seizoenen zonder toernooien, zijn we blij dat het dit seizoen weer mogelijk is. Het Jeugdtoernooi wordt over drie dagen verdeeld.

  De indeling van de categorieën is als volgt:
  Vrijdagavond 24 juni 2022
  JO13 (alle klassen) en JO15 (3e , 4e en 5e )

  Zaterdag 25 juni 2022
  ’s-Morgens: JO7, JO8, JO9, JO10 teams
  ’s-Middags: JO11, JO12 teams en RCS+
  ’s-Avonds: JO15 (hfd, 1e, 2e) en JO17 (alle klassen)

  Vrijdagavond 1 juli 2022 MO15 teams (alle klassen)

  In alle categorieën zijn bekers voor de deelnemende teams per poule en op zaterdag overdag is het traditioneel de pupillendag en zijn er nog een aantal andere activiteiten. We streven naar poules van 5 teams. De exacte aanvangstijden volgen later.

  De Toernooicommissie verzoekt u in te schrijven voor 31 mei 2022. Inschrijven gaat d.m.v. deze link Inschrijfformulier Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2022. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen. Deelname op volgorde van inschrijving. U krijgt een bevestiging per mail van uw inschrijving. Mocht het toernooi vol zitten, dan krijgt u hier ook bericht van.

  Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2022 kan u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen.

  Met vriendelijke groet,
  namens de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S. Raymond Butz en Hans van Eenennaam, rcstoernooien@gmail.com