• Deze sportieveling voetbalt helaas niet meer, maar rijdt wel heel graag een rondje op de racefiets of de mountainbike. Hij zorgt alweer vier jaar dat alle financiën rondom RCS in goede banen worden geleid. Na dit seizoen zal daar helaas een einde aan komen. Hij is op zoek naar een goede opvolger, dus iedereen die het ziet zitten de nieuwe penningmeester van RCS te worden mag zich hierbij aanmelden!
  Lees hieronder het interview met Nils Koster

 • Stel jezelf kort even voor.
  Ik ben Nils Koster, ik woon in Middelburg, ben getrouwd met Natasja en heb twee zonen, Cas en Sieb. Sinds mijn 7de ben ik lid van RCS. Ik voetbal zelf niet meer, maar mijn zoon Sieb speelt in de JO15-1.

  Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS?
  Op dit moment ben ik aan mijn vierde jaar als penningmeester bezig. Aan het eind van het jaar/seizoen zal ik hiermee stoppen. Ik hoop uiteraard dat er zich een goede opvolger aanmeldt. Daarna zullen we weer wel zien.

  Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk?
  Als je er al zo lang rondloopt dan ken je iedereen en maak je regelmatig een praatje met deze en gene. Het merendeel van mijn vrienden komt hier ook wekelijks, dus gezelligheid gegarandeerd.

 • Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS?
  Dat zijn er gelukkig vele; vroeger de weekendjes weg, de zeldzame kampioenschappen, een aantal feestjes ter gelegenheid van het zoveel jarig bestaan van de club, uitjes met het derde, en soms zijn de gewone kantineavonden al schitterende herinneringen.

  Mijn favoriete voetbalclub is…..
  naast RCS, Ajax 

  Mijn favoriete speler is…
  Heb ik niet meer zo, vroeger Zico en Van Basten 

  Mijn hobby’s zijn….
  Vooral fietsen, zowel op de MTB als op de racefiets. Daarnaast in de winter skiën! Ik ga ook graag uit eten of een biertje drinken. Of lekker naar de sauna en ik ga ook heel graag op vakantie. 

  Je kunt mij wakker maken voor….
  maar één ding….. 

  Ik heb een hekel aan ….
  niet zoveel, maar waar ik wel een hekel aan heb, houd ik voor mezelf. Niet wijs als ik dat allemaal ga delen…. 

  Beoefen je zelf een sport?
  Tot mijn 48ste voetbal, nu vooral fietsen en skiën. 

  Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)?
  Op zaterdag naar Sieb en het eerste kijken, ’s avonds een hapje eten met vrienden, zondagmorgen fietsen en daarna relaxen. 

  Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien?
  Koen van Spaandonk