• De bestuursvergadering van 18 januari 2023 werd gestart met een gesprek met Krijn Wielemaker. Krijn is al jaren betrokken bij de vereniging in diverse rollen. De laatste jaren was Krijn de kantinebeheerder van onze vereniging. Krijn heeft tijdens de vergadering aangegeven dit stokje per volgend voetbalseizoen over te willen dragen. Enorm jammer voor de vereniging maar voor Krijn is het niet haalbaar meer om deze functie te combineren met zijn werk. Binnenkort zullen we vanuit de vereniging daarom ook op zoek gaan naar een nieuwe kantinebeheerder. Gelukkig wil Krijn nog wel actief blijven binnen de vereniging. Krijn wordt bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. Mochten er mensen zijn die interesse hebben of meer informatie willen over deze functie, dan kan er een bericht gestuurd worden naar Nando Pfaff via: secretaris@vvrcs.nl

    Verder wordt er tijdens de vergadering gesproken over hoe bepaalde routes lopen, via welke lijnen welke informatie moet verlopen en hoe de juiste informatie bij de juiste personen komt.

    Een punt van aandacht is de omloop van sleutels. Deze worden ieder jaar netjes uitgegeven door Theo Suurmond. Deze houdt hier een bestand van bij en vraagt iedereen de sleutels aan het eind van het seizoen weer in te leveren. Helaas gebeurt dit laatste niet altijd, met als gevolg dat er veel sleutels van de vereniging rondzwerven. Afspraak binnen de vereniging is dat sleutel verloop altijd via Theo verloopt en niet zonder toestemming worden doorgegeven aan andere vrijwilligers. Dit zal nogmaals onder de aandacht gebracht worden via verschillende kanalen. Mochten er (na het lezen van dit bericht) al mensen zijn die sleutels in willen leveren, dan kan dit bij Theo Suurmond.