• Recent hebben we enkele goals moeten laten repareren. 9 aluminium goals groot en klein, allen op meer of minder plaatsen gescheurd! Een van de grote goals lag zelfs in 2 delen!
  Helaas ging het om schade door vandalisme en verkeerd gebruik. Vandalisme is helaas niet altijd te voorkomen aangezien het om openbaar terrein gaat, maar in het eigen gebruik kunnen we wel degelijk dingen verbeteren.
  De kosten zijn uiteraard voor de vereniging, terwijl we voor dat geld liever nieuwe ballen, hesjes of ander trainingsmateriaal kopen.

  Binnenkort zullen aanvullende, nieuwe hangslotjes en kabels beschikbaar zijn aan de hekken (waar de oude allemaal zijn gebleven is soms een raadsel?!).
  Wij vragen wederom jullie hulp om de goals daarmee zoveel mogelijk weer vast te zetten aan het einde van een trainingsavond, of wedstrijd. Op die manier beperken we het oneigenlijk gebruik en gaan ze een stuk langer mee.
  Ook verzoeken wij jullie de goals altijd met voldoende mensen te verplaatsen, zodat ze niet hoeven te worden versleept over ons kostbare (kunst-) gras. Ook indien ze over een omheining getild moeten worden, dit graag met beleid doen!

  Mede dankzij de snelle service van Constructiebedrijf Minderhoud & Schipper hebben we de goals weer snel kunnen herstellen. Ook hebben zij een deel van de kosten op zich genomen als extra sponsoring!
  Wielemaker Transport heeft ons enorm geholpen met het vervoer en een stuk sponsoring in de transportkosten.

  Beide firma's enorm bedankt voor de steun en bij voorbaat dank voor de medewerking van alle gebruikers!