• Bij v.v. RCS zijn de algemene basisregels, hygiëneregels en richtlijnen van het RIVM, de overheid altijd van toepassing.

   

  Samen verder: adviezen voor iedereen

  Na meer dan 2 jaar ervaring met de corona-aanpak, hebben we geleerd hoe moeilijk het is om met maatregelen om te gaan die ons dagelijks leven beperken. En met versoepelingen. Daarom moeten we blijven opletten en elkaar helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds. Hou je daardoor nog steeds aan de adviezen die de verspreiding van het virus aantoonbaar beperken. Zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden. 


  Laatste update
  Wij hopen dat deze corona-update de laatste zal zijn en dat we ongestoord de competitie kunnen afwerken. Mocht de situatie in de toekomst weer aanleiding geven dat maatregelen voor het voetbal worden getroffen, dan communiceren wij dat aansluitend.

  Contact en meer informatie
  Kijk voor alle informatie over voetbal en het coronavirus op Coronavirus | KNVB  of bezoek de website van NOC*NSF: FAQ: Veelgestelde vragen over coronavirus en sport - NOCNSF


  Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de trainer van het team van uw zoon of dochter.

  Bestuur v.v. RCS