• Aanmelden als nieuw lid

 •  

 • Aanmelden bij voorkeur digitaal met de knop hierboven. Via het aanmeldformulier gaat een nieuw lid direct akkoord met de privacyverklaring van vvRCS. Op dit moment verschijnt na het invullen van het formulier een wit scherm, de aanmelding wordt echter correct verwerkt! KNVB werkt aan een oplossing.

  Automatisch wordt een bevestigingsmail gezonden en er gaat een bericht naar de ledenadministratie. Indien het nieuwe lid jonger dan 16 is ontvangt de ouder een e-mail waarmee aanmelding van het kind moet worden bevestigd. Zonder die bevestiging kan de ledenadministrateur de aanmelding niet afronden.

  Een kind jonger dan 5 jaar kan helaas nog niet worden ingeschreven.

  Na verwerking van de aanmelding, ontvangt u zo snel mogelijk bericht bij welk team u of uw kind is ingedeeld.

  Indien een lid zich wil aanmelden voor RCS+, dit graag apart aangeven!

  Om lid te kunnen worden, dient u v.v. RCS te machtigen om het verschuldigde inschrijfgeld (eenmalig € 15,00) en de verschuldigde contributie automatisch van uw rekening te incasseren (per maand vooruit).

  Bij uitzondering kunt u uzelf of zoon of dochter aanmelden bij de v.v. RCS door een papieren inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kunt u hier downloaden of in het clubhuis ophalen. Een volledig ingevuld en ondertekend formulier kunt u ook inleveren in de bestuurskamer van ons clubhuis.