Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

download programmaboekjeToernooi2018Dit jaar werken wij met een volledig digitaal en online toenooiprogramma. Op dit moment zie je dit al bij meer toernooien in opkomst. In het programmaboekje zie je een aantal links en QR-codes staan. Deze zijn voor de verschillende dagdelen anders. Scan deze met je mobiele telefoon of ga via de link naar een website en daar staan alle actuele poule indelingen en speelschema's online. Deze zijn nog voorlopig, want wij weten uit ervaring dat er helaas in de laatste week en jammer genoeg nog wel eens afmeldingen komen en wij daardoor hier aanpassingen in moeten doen. Ik hoop op jullie begrip daarin.KlaverbladJeugdtoernooien banner250 

Wij adviseren aan de teams die kort bij wonen om op de fiets te komen, zodat teams die van verder komen voldoende parkeerplaats hebben.
Gezien het aantal deelnemende teams op de zaterdagmorgen en zaterdagmiddag worden de kleedkamers met meerdere teams gedeeld en komen er na jullie ook weer teams. Het verzoek is dan ook om zoveel mogelijk in jullie voetbalkleren naar het toernooi te komen en geen waardevolle spullen en kleding mee te nemen. 
 
We hebben de volgende speeltijden en dagen:
Vrijdagavond 15 juni van 18:00 t/m 21:45, JO15-17
Zaterdagmorgen 16 juni van 9:00 t/m 12:00, JO7-8-9
Zaterdagmiddag van 16 juni 13:00 t/m 16:30, JO10-11
Zaterdagavond 16 juni van 17:15 t/m 21:30, JO13
 
Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2018 kunt u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen.
 
Zijn er vragen, opmerkingen of aanvullingen dan hoor ik dat graag.
Met vriendelijke groet, Toernooicommissie v.v. R.C.S.

Raymond Butz en Hans van Eenennaam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goudsponsors

Bronssponsors

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech