Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

 

 

 


MO17 1 1819

Met trots kunnen wij meedelen dat FIT FOR FREE uit Middelburg onze nieuwe shirt sponsor is. De sportschool FIT FOR FREE Middelburg is het fitnesscentrum in middelburg. Je kan er sporten op een manier die bij jou past.

Neem eens een kijkje via de site of loop eens binnen aan de Buitenruststraat 20 in Middelburg. Wil je een keer komen sporten dan kan je op de site een gratis dagpas aanvragen. Ook is er een mogelijkheid om via RCS collectief te sporten, dan is er een korting op het abonnement. Hier komt binnenkort meer informatie over.

Wij van RCS MO17-1 willen FIT FOR FREE bedanken voor de nieuwe shirts. www.fitforfree.nl/sportschool/middelburg

 


JO8 1 1718De JO8-1 van RCS mag sinds kort voetballen in gloednieuwe RCS shirts gesponsord door Ritel. Ritel heeft 22 winkels en is oa gevestigd in het centrum van Goes, Vlissingen, Middelburg en Terneuzen. Bij Ritel kun je terecht voor mobiele abonnementen van alle providers. Ritel biedt gegarandeerd de goedkoopste mobiele abonnementen en een zeer goede service. Je kunt er naartoe voor zowel nieuwe GSM abonnementen als verleningen. Bij Ritel vind je niet alleen een nieuwe telefoon of abonnement maar je kunt er ook telefoonverzekeringen afsluiten, mobiele accessoires uitzoeken, inkt cartridges kopen en GSM reparaties laten uitvoeren. Naast de 22 winkels, heeft Ritel ook een webwinkel. Meer informatie over Ritel vindt je op: https://www.ritel.nl.

ritel opdewandNaast de sponsoring van de shirts mocht ook de vrienden van RCS- en de sponsorwand verfraaid worden met het logo van Ritel. Ritel bedankt!

 

 
 
 


 

Autoschadeteam Middelburg nieuwe reclamebordsponsor

 

AutoschadeteamMiddelburgVanuit de sponsorcommissie van v.v. R.C.S. zijn wij blij u mede te delen dat Autoschadeteam Middelburg per december 2017 reclamebordsponsor is geworden van onze vereniging.

Schadenet Autoschadeteam Middelburg maakt per 2017 onderdeel uit van Autoschadeteam Baarends Holding. De oorsprong van Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken auto's worden hersteld.

De moderne onderneming van Autoschadeteam Middelburg stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Middelburg is aangesloten bij de landelijke Schadenet keten.

Indien u geen tijd heeft om uw auto te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uiteraard staat er altijd vervangend vervoer klaar!

Voor meer informatie kijk op www.autoschadeteam.nl vestiging Middelburg.

 


 

 

De JO17-1 van v.v. RCS traint sinds enige tijd in gloednieuwe trainingspakken gesponsord door de Kuijper betonboringen en restaurant La Piccola Italia in Middelburg. Het team, dat onder andere getraind wordt door Mike Smits (mede eigenaar van La Piccola Italia) en André van Dijk (eigenaar van De Kuijper betonboringen) staat momenteel op een knappe tweede plaats in de hoofdklasse. Een mooie prestatie waar we van v.v.RCS uiteraard trots op zijn. Ook de wedstrijdshirts worden door de twee bedrijven gesponsord.

dekuijperbetonboringen

 

Beide sponsors zijn reeds bekende sponsoren bij de vereniging en dus op verschillende manieren actief binnen de vereniging. De Kuijper betonboringen is gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en verankeringen in beton. Zij zijn door zowel bedrijven als particulieren in te huren voor boringen in beton maar ook bijvoorbeeld asfalt en (natuur)steen. Het bedrijf kan boringen uitvoeren in diverse afmetingen en voor verschillende doeleinden. Meer informatie over De Kuijper betonboringen is te vinden op: http://www.dekuijperbetonboringen.nl/

 

La Picolla Italia2018Bij La Piccola Italia, gevestigd op Damplein 46 in Middelburg kun je terecht voor heerlijke, Italiaanse gerechten in een sfeervolle omgeving. Het restaurant is 7 dagen per week geopend en een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Meer informatie over La Piccola Italia is te vinden op: http://www.lapiccolaitalia.nl/

 

 
 

 


 

 


 

Nieuwe sponsor Mc Donalds Middelburg

 

foto mcdonaldsVanuit de sponsorcommissie zijn we blij u te kunnen melden dat wij pasgeleden een nieuw sponsorcontract hebben afgesloten met Mc Donalds Middelburg.

Mc Donalds Middelburg heeft ervoor gekozen een sponsorbord aan de tribune af te nemen, een prijs beschikbaar te stellen voor de grote clubactie die momenteel loopt bij RCS en daarnaast ook de JO15-1 in een mooi trainingstenue te steken.

Mc Donalds Middelburg is uiteraard bij de meesten in de regio een wel bekende naam. Veel van onze leden weten het fastfood restaurant aan de Bosschaartsweg in Middelburg prima te vinden. Voor meer informatie over deze nieuwe sponsor kunt u terecht op: www.mcdonaldsmiddelburg.nl.

Namens de sponsorcommissie van v.v.RCS willen wij Mc Donalds Middelburg bedanken voor hun support!

 

 

 


Sani-Dump Middelburg nieuwe sponsor

 
 

Krijger & Dieleman makelaars en taxateurs

 
 

 


Kledingsponsors JO11-3

JO11 3 1617 sponsor1 klDankzij de sponsoring van Habitat projectontwikkeling bv en Schinkel de Weerd Makelaardij lopen de jongens en het meisje van de JO11-3 er voor, tijdens en na de wedstrijd altijd netjes bij. Begin dit seizoen sloegen deze sponsors hun handen ineen om dit elftal in gloednieuwe RCS-trainingspakken en wedstrijdshirts te steken.

Schinkel de Weerd Makelaardij is al jaren een begrip in Souburg zij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 41, 4388 BK Oost Souburg en zijn actief op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed, taxaties en hypotheken.

Schinkel de Weerd kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen.

Met een juiste mix van verkoopkanalen gaan we voor het beste resultaat! Meer informatie over Schinkel de Weerd Makelaardij vind je op: www.schinkeldeweerd.nl
JO11 3 1617 sponsor2kl

Habitat Projectontwikkeling BV is een familiebedrijf dat gevestigd is op de Kenniswerf in Vlissingen. Het bedrijf is vooral gericht op de verhuur en ontwikkeling van bedrijfsonroerend goed. Het bedrijf richt zich op unieke projecten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

-De voormalige PZEM gebouwen aan de Edisonweg.

-2 loodsen aan de Voltaweg

-Renovatie Petruskerk in Vlissingen, hierin zijn 10 studio's, 1 appartement en een beheerderswoning gerealiseerd. De studio's/ het appartement worden gemeubileerd verhuurd voor kortere periodes tot maximaal 1 jaar, voor meer informatie kunt u kijken op woonhotelpetruskerk.nl.

Meer informatie over Habitat Projectontwikkeling BV vindt u op: www.habitatprojectontwikkeling.nl.

Vanuit v.v.RCS zijn we natuurlijk heel blij met deze twee sponsors. We wensen de spelers (en trainers) van de JO11-3 dan ook veel voetbalplezier toe!

 

 

 


Kledingsponsor JO9-1 Glomar Subsea

JO9 1 Globalsea

Dankzij de sponsoring van Glomar Subsea lopen de jongens van de JO9-1 er voor, tijdens en na de wedstrijd altijd netjes bij. Het team, spelend in de hoofdklasse, heeft dankzij Glomar Subsea mooie trainingspakken en wedstrijdshirts van v.v.RCS, waardoor zij zich thuis en bij de tegenstander altijd netjes kunnen presenteren.

Glomar Subsea is een afdeling van Glomar Offshore, een internationale service bedrijf wat onderwater-ondersteuning biedt aan de offshore en energie sector. Glomar Subsea is een snel groeiend bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Met moderne apparatuur en duiktechnieken zijn zij in staat voor elk project een gepaste oplossing te vinden. Nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf? Kijk dan op: www.glomar-subsea.com. JO9 1 Globalsea2Vanuit v.v.RCS wensen wij de JO9-1 veel voetbalplezier in hun nieuwe kleding toe en danken wij Glomar Subsea voor hun sponsoring.

 
 
 
 

 

 


 

FCO Security & Health Services

FCOSecHealthServ2017klSinds kort hebben wij met de vereniging een sponsorcontract afgesloten met FCO Security. FCO Security zal voor een stukje beveiliging op ons sportcomplex zorgen, waarbij zij (vooral in de uren dat er niemand van de vereniging aanwezig is) op verschillende tijden controles uitvoeren.

FCO Security is een allround beveiligingsbedrijf, opgericht door Arvid Fontijn, in september 2010. Door verschillende bedrijfsonderdelen te combineren kon een nieuw en enthousiast bedrijf worden opgericht, met als missie goede veiligheid leveren tegen een scherpe prijs, altijd en overal in Zeeland.

Zij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring in Zeeland en leveren regelmatig objectbeveiliging voor verschillende Zeeuwse bedrijven.

Wij zijn vanuit v.v.RCS natuurlijk erg blij met deze samenwerking. Meer informatie over FCO Security vind je op: www.fcosecurity.nl.

 

 


 

Sponsorcontract Harrie Verkaik b.v.

 

Harrieverkaik2017klIn 1977 begon Harrie Verkaik b.v. in Middelburg als filiaal van een groot bedrijf uit de Randstad, gespecialiseerd in sportprijzen en relatiegeschenken. In het jaar dat zij 10 jaar bestonden verhuisden zij vanuit het centrum naar ons huidige pand aan de rand van Middelburg waar zij 1200 vierkante meter showroom, kantoor en opslagruimte tot hun beschikking kregen.

Veelzijdigheid maar vooral flexibiliteit is erg belangrijk voor hun klanten. Dat zij zowel grote als kleine opdrachten snel kunnen uitvoeren en dat zij door hun jarenlange ervaring deskundig advies kunnen verstrekken, wordt door hun relaties zeker op waarde geschat! Het snelle leveren is mede mogelijk doordat zij een groot deel van de door ons aangeboden artikelen in eigen beheer kunnen graveren, transfereren en sublimeren! Voor meer informatie over Harrie Verkaik b.v. kun je terecht op: www.verkaik.nl.

 

 

 


 

Sponsoring AVC RCS VR1 

RCSVR1 1617

 

Al een aantal jaar sponsort AVC (Aardenburgse Vleescentrale B.V.) het eerste vrouwenelftal van v.v.RCS. Enige tijd geleden werden dan ook de shirts van de dames vervangen voor nieuwe.

Naast nieuwe shirts, sponsort AVC de club ook op verschillende andere manieren, waar wij als vereniging natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

AVC is een totaalleverancier van vlees welke dagelijks horecazaken en slagerijen in de regio Zeeland en Brabant beleveren. Hun dagelijkse verse inkoop en versnijding stelt hen in staat , een uitmuntend stukje vers vlees aan te bieden met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast wordt dit gekoppeld aan een uitstekende service.

Meer informatie over AVC is te vinden op: http://avc-vleescentrale.nl/.

 

 

 

 

 

 

Nieuw sponsorcontract Klaverblad Verzekeringen

 Logo Klaverblad

Zaterdag 17-september-2016 was een belangrijke dag voor v.v. RCS. Marcel Mensonides (Rayonmanager bij Klaverblad Verzekeringen) kwam naar de wedstrijd van het eerste van R.C.S. tegen GPC 1 kijken en nam daarbij de nieuwe sponsorovereenkomst tussen de club en Klaverblad Verzekeringen mee. Voorafgaand aan de wedstrijd werd het nieuwe contract,onder het toezicht van onder andere het hoofdbestuur, door beide partijen ondertekend.

Na de (overweldigende) overwinning van het eerste op GPC 1, werd de middag voortgezet met een hapje en een drankje voor alle aanwezigen.

Als club kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige middag, waarbij meerdere sponsoren aanwezig waren.

Natuurlijk zijn wij als v.v. R.C.S. zeer trots en blij dat de samenwerking tussen Klaverblad Verzekeringen en onze club met maar liefst 4 jaar hebben kunnen verlengen.

Wij zijn er van overtuigd dat het, net als de afgelopen jaren, een hele fijne samenwerking wordt.

Klaverblad Verzekeringen handtekening 1 Klaverblad Verzekeringen sponsorfoto Wim

Klaverblad Verzekeringen sponsorfoto Bert

Klaverblad Verzekeringen sponsorfoto Ron

 

 


 

 

 

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Bronssponsors

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech