Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

 

 Shirts- of kleding sponsoring

 

LET OP: aanschaf van sponsorkleding gaat uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de sponsorcommissie.

Het bestuur en de sponsorcommissie van v.v.RCS behouden zich het recht voor om gesponsorde kleding van een elftal/team niet te aanvaarden als daarvoor geen goedkeuring is verleend.

Binnen de club zijn diverse vormen van kleding sponsoring mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen een team te voorzien van wedstrijdshirts, maar is er ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld trainingspakken, trainingsshirts, regenjacks, truien, tassen of hesjes te voorzien van uw reclame.
Kledingsponsoring heeft voor zowel de club als voor de sponsor diverse voordelen. Het gesponsorde team loopt er netjes en identiek bij en maakt tegelijkertijd reclame voor het bedrijf dat de kleding heeft verzorgd.

Een kledingcontract wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. De sponsor is vrij om te kiezen welk team hij zou willen sponsoren (muv prestatie-elftallen). Uiteraard is het een voorwaarde dat hier nog geen sponsor aan verbonden is. De sponsor heeft de keuze, de kleding te koppelen aan een bepaalde speler en mee te laten gaan naar het volgende team waar deze speler in geplaatst wordt. Ook hier geldt de voorwaarde dat aan dit team niet reeds een andere sponsor gekoppeld is. Is dit wel het geval dan wordt er, in overleg met de sponsor, gekeken naar een ander team voor de kleding. Heeft de sponsor geen voorkeur voor een team, dan zal de sponsorcommissie hier een suggestie in doen.
Het is mogelijk dat er meerdere sponsors 1 team voorzien van diverse soorten kleding. Dit gebeurt altijd in overleg.
De opdruk van de shirts moet voldoen aan de richtlijnen van de KNVB: op de voorkant van het shirt komt het logo van v.v.RCS met de reclame van de sponsor, de achterkant wordt bedrukt met rugnummers. Het is niet toegestaan kleding te voorzien van namen van spelers.
Sponsorkleding dient ten aller tijden aangeschaft te worden via de sponsorcommissie. Het zelf laten drukken van kleding is niet toegestaan. Sponsorkleding van v.v.RCS is altijd van het merk Joma.
v.v.RCS plaatst na het ontvangen van de kleding een stukje op de website van de club met foto van het gesponsorde team.

Heeft u interesse in het aankleden van een team van v.v.RCS, of wilt u weten wat de kosten hiervan zijn? Neemt u dan gerust, vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kledingsponsoring

LET OP: aanschaf van sponsorkleding gaat uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van de sponsorcommissie.

Het bestuur en de sponsorcommissie van v.v.RCS behouden zich het recht voor om gesponsorde kleding van een elftal/team niet te aanvaarden als daarvoor geen goedkeuring is verleend.

Prijzen

Voor de 7 tallen:

Shirtsponsoring (3 jaar):

Bestaat uit: 9 wedstrijdshirts, 1 keepersshirt, 1 tas, logo’s RCS, bedrukking sponsor, rugnummers en instelkosten

Eenmalig €750,- of 3x €250,- 

Trainingspakken (3 jaar):

Bestaat uit: 10 trainingsjacks, 10 trainingsbroeken, logo’s RCS, bedrukking sponsor, instelkosten

Eenmalig €1000,- of 3x €334,-

Shirts en pakken (3 jaar):

Bestaat uit: 9 wedstrijdshirts, 1 keepersshirt, 1 tas, 10 trainingspakken, logo’s RCS, bedrukking sponsor, rugnummers shirts en instelkosten

Eenmalig: €1500,- of 3x €500,-

Voor de 11-tallen:

Shirtsponsoring (3 jaar):

Bestaat uit: 15 wedstrijdshirts, 1 keepersshirt, 1 tas, logo’s RCS, bedrukking sponsor, rugnummers en instelkosten

Eenmalig €950,- of 3x €317,- 

Trainingspakken (3 jaar):

Bestaat uit: 16 trainingsjacks, 16 trainingsbroeken, logo’s RCS, bedrukking sponsor, instelkosten

Eenmalig €1250,- of 3x €417,-

Shirts en pakken (3 jaar):

Bestaat uit: 15 wedstrijdshirts, 1 keepersshirt, 1 tas, 16 trainingspakken, logo’s RCS, bedrukking sponsor, rugnummers shirts en instelkosten

Eenmalig: €2000,- of 3x €667,-

Werking:

U levert het logo (in EPS) , wij verzorgen de aanschaf van shirts of overige kleding en de opdruk hiervan.  Afhankelijk van welk team u sponsort, gaan we uit van 10 tot 16 shirts of kleding (inclusief reserve shirts).

Wij maken een kledingcontract op van minimaal 3 jaar waarin alle afspraken omtrent de kleding vastgelegd worden.

De opdruk op de shirts of kleding moet voldoen aan de richtlijnen van het KNVB: op de voorkant komt het logo van RCS samen met bedrijfsnaam sponsor, op de achterkant worden rugnummers gedrukt. Het is niet toegestaan spelersnamen op de achterkant te drukken.

De sponsor bepaalt of de kleding bij een bepaald team blijft (bijvoorbeeld 3 jaar de O11-1) of dat dit meegaat met een bepaalde speler van v.v.RCS (bijvoorbeeld zoon of dochter). Dit onder voorbehoud dat er aan zijn/haar nieuwe team nog geen sponsor gekoppeld is (indien dit het geval is, wordt er in overleg met de sponsorcommissie voor een passende oplossing gezorgd).

Sponsorkleding dient altijd via de sponsorcommissie besteld te worden en wordt alleen gedaan icm Joma kleding.

Bij deze vorm van sponsoring is plaatsing van een teamfoto met de betreffende shirts op onze website inbegrepen. Zo zien niet alleen de spelers en toeschouwers van de wedstrijden uw logo, maar ook onze digitale bezoekers zien uw bedrijfsnaam en uw bereidheid tot sponsoring van onze vereniging. Het leuke van shirtsponsoring is dat niet alleen de sponsor de kans krijgt zich te profileren, maar ook dat het team er flitsend en verzorgt bijloopt.

Sponsoring van andere typen kleding, zoals tassen, jacks, fleece truien e.d. gaat in overleg met de sponsorcommissie.

Heeft u vragen of interesse dan kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Goudsponsors

Bronssponsors

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech