Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

 

Losse advertentie op TV scherm kantine (100,00 euro/jr.)

In onze gezellige kantine die bij thuiswedstrijden op zondag van ons 1e team druk wordt bezocht, bestaat nog de mogelijkheid om een losse advertentie te plaatsen op ons grote TV scherm. Op het TV scherm wordt clubinfo, competitiestanden, voetbalnieuws en algemeen nieuws geplaatst van de competitie samen met uw reclameteksten. Heeft u belangstelling? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Vlaggen (100,00 euro/jr.)

Op ons complex zijn een aantal vlaggenmasten aanwezig. Naast de bestaande RCS – en K.N.V.B. -vlaggen kunnen daar sponsorvlaggen geplaatst worden. Vlaggen blijven het gehele seizoen gehesen. U kunt de vlaggen zelf aanleveren. Onze voetbalvereniging zal de vlaggen plaatsen.Heeft u belangstelling? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Wedstrijdbal sponsoring (100,00 euro/jr.)
Een wedstrijdbal wordt aangeboden voor een thuiswedstrijd van het eerste team.
De wedstrijdbal sponsor wordt het volgende geboden:

  • De naam van de sponsor zal voor aanvang en in de rust van de wedstrijd worden omgeroepen;
  • Naamsvermelding in het clubhuis (bordje aan de wand).

Heeft u belangstelling? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Vrienden van RCS (50,00 euro/jr.)

Vrienden van RCS bestaat alweer een aantal jaren en is niet meer weg te denken binnen voetbalvereniging RCS.

De doelstelling van de "Vrienden van RCS" is: "Het bevorderen van prestaties en teambuilding van jeugd- en seniorenelftallen en het financieel ondersteunen van activiteiten en kleine investeringen binnen voetbalvereniging RCS"

Wat krijg je er als lid voor terug?

• Een vermelding op het “Vrienden van RCS” bord in het RCS clubhuis.
• Een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie.
Het belangrijkste: dat je als lid bijdraagt om iets extra's te kunnen doen voor RCS.

De Vrienden van RCS heeft op dit moment al veel leden. Uiteraard blijft de sponsorcommissie zich inzetten om nieuwe leden te werven, die de club een positieve bijdrage kunnen leveren.

Heeft u belangstelling? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

Goudsponsors

Bronssponsors

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech