Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Met ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. v.v. RCS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy protocol willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

 

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. v.v. RCS houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Persoonsgegevens werden alleen doorgegeven aan derden als wij hiervoor een wettelijke verplichting hadden (belastingdienst) of aan partijen waarmee een verwerkingsovereenkomst is afgesloten (b.v. KNVB/Sportlink). Ook deze partijen gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Hoe kunt u via onderstaande links lezen:

 

Indien er leden zijn die geen toestemming geven voor vermelding van de naam op de website of onder de teamfoto, kan men dit zelf kenbaar maken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Het privacy protocol wat van toepassing is op onze vereniging is hier terug te vinden.

Bestuur v.v. RCS

 

Reglementen en gedragsregels

 

Hier vindt u o.a. het gedragsreglement voor jeugdleden en de gedragsregels geldend binnen onze club:

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Bronssponsors

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech