Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Deze vrijwilliger wil graag iets betekenen voor de leden van de club. Vandaar dat hij niet alleen lid is van de Jeugdcommissie, maar ook lid van het Hoofdbestuur, vlagt en volgend jaar zal hij ook als leider van het 2e elftal aan de slag gaan. Vrijwilliger zijn is voor hem een bewuste keuze! Lees hier het interview met Nando Pfaff.

 

 

Nando PfaffStel jezelf kort even voor Ik ben Nando Pfaff, 48 jaar, voorzitter van de Jeugdcommissie en lid van het Hoofdbestuur namens de Jeugdcommissie. Ik ben ook algemeen lid van de Technische Commissie en daarnaast vaste vlagger bij het 2e. Komend jaar zal ik leider zijn van datzelfde elftal. Ook fluit ik nog weleens een wedstrijdje.

Ik heb 2 kinderen, David en Nino en ik woon sinds 2 jaar samen met mijn vriendin in Dauwendaele (Middelburg). Ik ben ooit als 7-jarige begonnen bij RCS in E7. Eigenlijk moest je 8 zijn, maar aangezien ik er toch bijna iedere dag rondliep, mocht ik eerder starten. Daarna kwam ik in E1, vervolgens D2, D1 en C2. Toen ik 15 was ben ik gestopt met voetbal om te gaan basketballen. Ik ben vanaf mijn 30e weer gaan voetballen. Eerst bij Oostkapelle, later weer bij RCS. Toen mijn zoon Nino in 2005 ging voetballen was de keuze voor RCS ook niet zo moeilijk en ik ben sindsdien als vrijwilliger bij de club betrokken.

 

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Ik ben als voorzitter van de Jeugdcommissie vooral in de organisatie aan het coördineren. Ik zorg voor de overdracht tussen Jeugdcommissie, Technische Commissie en het Hoofdbestuur.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? Ik ben graag betrokken bij een club waar iedereen zich thuisvoelt en de jeugd veilig en met veel plezier kan opgroeien. Mooie voetbalacties in een wedstrijd, spanning en strijd, jonge talenten zien bovendrijven, dat maakt het leuk om aan de club iets bij te dragen. Vrijwilliger zijn is een bewuste keuze, niet een bevlieging. Ik zou bovendien niet zonder voetbal kunnen. Het gras is bij RCS altijd groen genoeg.

 

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? In de jeugd heb ik trainingen gehad van o.a. Danny Blind toen hij nog speelde voor RCS, dat is een leuke herinnering. En recent speelde ik als invaller bij het 2e, om in de laatste minuten van de wedstrijd de winnende goal te maken waardoor we nacompetitie konden spelen! Daar kan ik meerdere seizoenen op teren!

Mijn favoriete voetbalclub is….. Ajax uiteraard! (en Barcelona als het om buitenlands voetbal gaat)

 

Mijn favoriete speler is… Dennis Bergkamp, wat een legende!

 

Mijn hobby’s zijn…. Euhm..voetbal denk ik?

 

Je kunt mij wakker maken voor…. Crème brûlée!

 

Ik heb een hekel aan ….. Onrechtvaardigheid.

 

Beoefen je zelf een sport? Jazeker, ik voetbal nog steeds bij RCS

 

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)? Klussen, rommelmarkten bezoeken, motorrijden en lekker veel chillen.

 

Welke vrijwilliger zou jij volgende keer graag aan het woord zien? Anne Matze

 

%MCEPASTEBIN%
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech