Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Na de onverdiende nederlaag vorige week tegen Zaamslag stond vandaag de wedstrijd tegen VCK op het programma. Een wedstrijd tussen beide teams, welke vaak veel doelpunten oplevert. Bij RCS waren Joey Katzenbauer (enkel), Stefan van Neutigem (enkel) afwezig en Mourad Azzanagui nog licht geblesseerd. Hij begon op de bank. RCS begon met windvoordeel en pakte meteen het initiatief en was veel sterker dan VCK. Maar echte uitgespeelde kansen creëerde RCS niet. Wel was men gevaarlijk met voorzetten vanaf de zijlijn door Lars en de zeer bedrijvige Morad. Van de vele voorzetten werden er twee door Yordi Nijland ingekopt, maar met katachtige reddingen behield Joshua van Dolder de 0 voor RCS op het scorebord. En omdat van VCK in de 1e helft niet veel vernomen werd, bleef de ruststand 0-0.

 

Wie dacht dat VCK in de 2e helft met het windvoordeel wel aanvallender zou gaan spelen, kwam bedrogen uit. Wederom werd het initiatief volledig aan RCS gelaten. Gelijk na rust kreeg Morad de kans op 1-0, maar zijn schot belandde aan de verkeerde kant van de paal. RCS bleef de gevaarlijkste ploeg, al kwam VCK er met counters gevaarlijker uit dan in de 1e helft. Morad had zo’n kwartier voor tijd wederom de 1-0 op zijn schoen, maar zijn inzet belandde voor RCS helaas op de lat. En niet veel later kreeg Yordi een uitgelezen kans na een prima pas van de ingevallen Mourad. Maar Yordi vond wederom de voortreffelijke Joshua van Dolder op zijn pad. En ook VCK kreeg nog een uitstekende kans na een counter, maar Jesper Harinck schoot de bal voorlangs het doel van Tim. Vlak voor tijd kreeg Sven Wisse van VCK nog een terechte rode kaart (2x geel) van de prima leidende Niels Felix uit Dordrecht. Uiteindelijk een teleurstellende 0-0 voor RCS. Drie punten voor RCS waren verdiend geweest, maar de uitstekende Joshua van Dolder was vandaag niet te passeren. Voor RCS de allereerste keer, sinds de overgang naar het zaterdagvoetbal dat er 0-0 werd gespeeld.

 

Opstelling: Tim Blind, Lars van Rosevelt (Ouassim el Gauadi’73), Mike van Schaardenburg, Yannik Taniwel, Sven van Rosevelt, Nicky van Merrienboer, Dyllan Davidse, Dany van Dijk (Mourad Azzanagui’60), Remco Felius (Wesley de Smit’88), Yordi Nijland en Morad Bobouh,

Doelpunten: geen

 

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 26 april, 19:15 - 22:00
JC Overleg
______________
woensdag 15 mei, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________
vrijdag 17 mei, 19:15 - 22:00
JC Overleg
______________
zondag 19 mei, 10:30 -
FIFA-toernooi
______________

Bronssponsors

Jubileum logo DEF3 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech