Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

jantjebeton2019Heb je in de week van 25 feb t/m 2 mrt een uurtje over? Dan is namelijk de Jantje Beton Collecte, en gaat v.v. RCS samen met ruim 40.000 andere vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Bovendien kan je de club flink helpen, omdat 50% van je opbrengsten naar je eigen club gaan.

 

Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten.  Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

 

Help voetbalvereniging RCS

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar diverse activiteiten voor de jeugd mee bekostigen.

 

Wat ga je doen?

Geef bij Anne Matze aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur. Tijdens de collecteweek lopen we samen langs de deuren. Je mag natuurlijk ook skateboardend langs de deuren. Zo wordt het nog een leuke dag ook.

Let op! Kinderen onder de 16 jaar, moeten worden begeleid door iemand van boven de 16.

 

Online collecteren

Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Maak dan vanaf 14 februari een online collectebus aan op www.jantjebeton.digicollect.nl. Met een online collectebus kun je de opbrengst voor jouw club verhogen door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Kan jij ondertussen lekker spelen!

Wil jij helpen met collecteren of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar:

Anne Matze (voetbalvereniging RCS): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 22 februari, 19:30 - 22:30
Voorjaarsbingo
______________
woensdag 27 februari, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________
vrijdag 1 maart, 18:30 - 20:00
Kinderbingo
______________
vrijdag 15 maart, 19:15 - 22:00
JC Overleg
______________
woensdag 20 maart, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________

Bronssponsors

Jubileum logo DEF3 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech