Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

foto Tim BlindDeze keeper is niet alleen bezig de bal uit het net te houden bij het eerste elftal maar ook een zeer waardevolle vrijwilliger voor de club. Hij traint, organiseert en zit in verschillende commissies. Lees hieronder het interview met Tim Blind.

 

Stel jezelf kort even voor Ik ben Tim Blind, 30 jaar en woon samen met mijn vriendin Emily en onze kat Ronnie (niet vernoemd naar de voorzitter) in Oost-Souburg. Ik werk als vertegenwoordiger voor de Aardenburgse Vleescentrale. Voetballen doe ik al heel m’n leven bij RCS op een uitstapje van 3 jaar naar Zeelandia Middelburg na. Zeelandia is een mooie grote vereniging maar als je ergens weg bent weet je pas hoe goed het bij je eigen clubje is. Dus ben ik maar weer snel terug naar sportpark De Alblas gegaan.

 

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Ik ben trainer van JO13-1 wat me enorm goed bevalt. Ik vind het leuk met jongens van deze leeftijd om te gaan, ze zijn erg gemotiveerd en leergierig die gasten! Ik ben trainer van deze groep sinds de start van het huidige seizoen samen met Anton Nooijen en Dennis de Waal. Verder heb ik de wedstrijd RCS-FC Dordrecht mede georganiseerd en ben ik onderdeel van de “Feestcommissie”. Deze commissie organiseert onder meer de familiedag en de nieuwjaarsreceptie.

Ook organiseer ik met nog een aantal 1e en 2e elftal spelers de jaarlijkse buitenland reis. Dit is een jaarlijkse reis voor het 1e, het 2e en het bestuur naar een grote stad in Europa.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? Dat je gewoon je ding kan doen met voldoende ruimte om te trainen met behulp van goeie materialen. Ook vind ik het erg prettig dat je goed met veel mensen kan samenwerken en dat iedereen elkaar goed ondersteunt maar dat niet iedereen zich met elkaar bemoeit, dat werkt goed!

 

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? Lastige vraag, dat zijn er zoveel. Ik kan er niet zo één uitpikken. Ik heb bij de jeugd mooie jaren gehad met goeie trainers en ook met het 1e elftal veel mooie momenten meegemaakt, maar ik vind de familiedagen en de door RCS georganiseerde avondjes toch ook wel gaaf.

 

Om er dan toch een voetbalmoment uit te halen vond ik het best speciaal om uitgeroepen te worden tot speler van het seizoen. Vooral heel bijzonder omdat we vorig seizoen een hele sterke selectie hadden en ik keeper ben.

 

Mijn favoriete voetbalclub is….. Ajax Amsterdam

 

Mijn favoriete speler is… Cristiano Ronaldo; wat deze speler allemaal heeft gewonnen in zijn carrière daar kan echt niemand aan tippen. Hij is fysiek zo enorm sterk en zo doelgericht. Ook Frenkie de Jong en Hakim Ziyech maken kijken naar Ajax wel een stuk leuker dan de laatste seizoenen.

 

Mijn hobby’s zijn…. -Eten, zelf koken voor het liefst zoveel mogelijk mensen en daarna samen eten. -Trainen geven -Ook zaalvoetbal vond ik altijd prachtig maar ik merkte helaas dat dat fysiek niet meer samenging met veldvoetbal.

 

Je kunt mij wakker maken voor…. Een hele dag op de bank liggen en voetbal kijken.

 

Ik heb een hekel aan ….. Verliezen ik kan heel slecht tegen m’n verlies, een slechte eigenschap helaas!

 

Beoefen je zelf een sport? Ik ben keeper bij het 1e elftal. Tot voor kort was ik ook keeper bij Groene Ster Vlissingen maar helaas ben ik daar vanwege fysieke problemen mee gestopt.

 

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)? Andere Zeeuwse wedstrijden bezoeken, al wordt de keus steeds minder. Ik lig ook graag de hele dag op de bank, maar ik ga ook graag op vakantie met m'n vriendin. Of gewoon lekker een avondje het café in met vrienden onder het genot van een koude versnapering.

 

Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien? Wim Priem, een topvrijwilliger voor deze vereniging.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech