Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Rinus appZoals jullie misschien weten is er vanuit de KNVB de RINUS app ontwikkelt, de online assistent trainer voor elke trainer/coach. Maar hoe werkt dat nu precies? Wij willen jullie hierbij graag helpen en bieden jullie een avondje Rinus op de vereniging aan!

Wij richten ons daarbij vooral op de jeugdtrainers. De jeugdtrainers zijn het immers die elke week weer de uitdaging hebben om de trainingen zodanig in te vullen dat kinderen lachend komen, lachend weggaan, al weer uitkijken naar de volgende training en ook weer iets beter geworden zijn. Het vraagt best veel van jeugdtrainers dit elke week weer te realiseren. Het is ook een grote (mede)verantwoordelijkheid die daarbij op de schouders van jeugdtrainers rust. Zij zijn immers (samen met de coach) de mensen die het plezier en de ontwikkeling van jeugdvoetballers beïnvloeden en daarmee ook een belangrijke rol spelen in het behoud van leden.

Vanuit die gedachte worden de jeugdtrainers, maar ook Hoofd Opleiding, verantwoordelijke voor het jeugdvoetbal, lid van de technische commissie en eventuele andere betrokkenen of geïnteresseerden) een bijeenkomst op onze accommodatie aangeboden waarin de mogelijkheden van Rinus, de online assistent-trainer voor elke jeugdtrainer duidelijk wordt gemaakt.

 

Rinus heeft jeugdtrainers o.a. het volgende (via computer, tablet of een als app op de telefoon) te bieden: voetbalvormen voor O6 t/m O19, complete trainingen, meerweekse programma’s, een complete seizoensplanning, kennisartikelen enz.

 

Deze avond zal op 12 december plaatsvinden in de kantine van RCS. Inloop vanaf 18.15 uur, afsluiting 21.00 uur. Graag voor 05.12.2018 een berichtje naar uw groepsleider als u komt, of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Agenda

woensdag 12 december, 18:30 - 21:00
Rinus-avond
______________
vrijdag 14 december, 18:30 - 22:30
Kerstbingo
______________
dinsdag 18 december, 09:00 - 22:00
Jeugdcommissie overleg
______________
woensdag 19 december, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________
vrijdag 21 december, 18:00 - 21:00
JO13-1
______________

Bronssponsors

CTV Voetbal banner 125 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech