Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

AVG logoMet ingang van 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. v.v. RCS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy protocol willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. v.v. RCS houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Persoonsgegevens werden alleen doorgegeven aan derden als wij hiervoor een wettelijke verplichting hadden (belastingdienst) of aan partijen waarmee een verwerkingsovereenkomst is afgesloten (b.v. KNVB/Sportlink). Ook deze partijen gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Hoe kunt u via onderstaande links lezen:

Indien er leden zijn die geen toestemming geven voor vermelding van de naam op de website of onder de teamfoto, kan men dit zelf kenbaar maken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het privacy protocol wat van toepassing is op onze vereniging is hier terug te vinden.

Bestuur v.v. RCS

 

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 5 april - hele dag
RCS Pannenkoekenfeest
______________
zaterdag 6 april, 19:30 -
RCS Muziekquiz met "foute avond"
______________
vrijdag 12 april, 19:30 - 22:30
RCS Paasbingo
______________
woensdag 17 april, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________

Bronssponsors

Jubileum logo DEF3 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech