Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

RCSVCK07042018 1Vandaag de wedstrijd tegen buurman en naaste concurrent VCK uit Koudekerke voor de top plaatsen in de rangschikking . Bij winst kon RCS een gat slaan van 8 punten met VCK. Bij RCS waren Amine, Carlo, Davey (blessures) en Joey (geschorst) niet van de partij.

 

Op het hobbelige veld begon RCS sterk aan de wedstrijd en was veelvuldig voor het doel van VCK te vinden. Het wachten was op de openingsgoal voor RCS. Zo rond de 15e minuut kwam die er ook, toen Yordi in het strafschopgebied vrijgespeeld werd. Zijn schuiver in de uiterste hoek was te machtig voor VCK-keeper Joshua van Dolder. Op dat moment een verdiende 1-0 voorsprong voor RCS. Na dit doelpunt ontwikkelde zich een gelijkwaardige wedstrijd, waarbij VCK veelal uit standaardsituaties best wat mogelijkheden kreeg. Maar het vizier was te hoog gericht om Tim te verontrusten. Ook RCS kreeg nog wel wat kansjes, maar deze werden niet verzilverd. Hierdoor bleef de ruststand 1-0 in het voordeel van RCS.

 

RCSVCK07042018 2De 2e helft was nog maar net begonnen toen Nicky de voorsprong verdubbelde. VCK kreeg de bal achterin niet weg en uiteindelijke vond Nicky het gaatje om RCS op een comfortabele 2-0 voorsprong te zetten. En 10 minuten later stond ook de 3-0 op het scorebord, toen na een prima aanval Mervin vrijgespeeld werd. Zijn pasje breed was voor Yordi een koud kunstje om de 3-0 binnen te schieten. De grensrechter van VCK vlagde nog wel voor buitenspel van Yordi, maar dit werd volkomen terecht weggewuifd door de prima leidende scheidsrechter De Vos. Wie dacht dat VCK nu wel uit zijn schulp zou rmd 7233 20180411 1182412967kruipen en aanvallender zou gaan spelen had het mis. De 5-mans verdediging van VCK bleef intact. Dus in plaats van proberen er nog een wedstrijd van te maken, ging men ervoor om de schade te beperken. En aangezien RCS ook niet meer zo nodig moest ontstond hierna een wat gezapige wedstrijd. RCS speelde de wedstrijd volwassen uit en hield voor de 3e maal op rij de 0. Na het verstrijken van de 90 minuten floot scheidsrechter De Vos voor het einde van de wedstrijd en behaalde RCS een verdiende 3-0 overwinning.

 

Ook Yerseke (4-1) en Zaamslag (5-1) wonnen, zodat de strijd om de bovenste plaatsen ongekend spannend blijft. VCK en Kapelle verliezen door hun nederlaag de aansluiting met de bovenste plaatsen. Volgende week de derby tegen VCV Vlissingen.

 

Opstelling: Tim, Sven, Bjorn,  Anwar, Lars, Mike, Mourad (Stef’70) , Nicky, Yannik, Yordi (Marlo’65), Mervin (Conner’60)

 

Doelpunten: Yordi Nijland 2x, Nicky van Merrienboer

 

Bekijk alle foto's in het fotoalbum

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 5 april - hele dag
RCS Pannenkoekenfeest
______________
zaterdag 6 april, 19:30 -
RCS Muziekquiz met "foute avond"
______________
vrijdag 12 april, 19:30 - 22:30
RCS Paasbingo
______________
woensdag 17 april, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________

Bronssponsors

Jubileum logo DEF3 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech