Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

"De kantine, onmisbaar voor elke club, voor een warm kopje koffie in de rust, een zakje snoep voor de kleintjes of een gezellige derde helft. Vandaag een interview met Krijn Wielemaker, onze kantinebeheerder."

 

Foto KrijnStel jezelf kort even voor Mijn naam is Krijn Wielemaker, ik ben 38 jaar en werk bij Bouwgroep Peters.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Ik ben kantinebeheerder, dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de barbezetting, inkoop van etens- en drinkenswaren en andere zaken die over de kantine gaan. Dit doe ik gelukkig niet alleen, ik word door diverse personen hierin ondersteund. In het verleden ben ik altijd leider en trainer van diverse teams geweest.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? De sfeer binnen de vereniging en het omgaan met verschillende mensen, geen enkele dag is hetzelfde.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? Ik loop al vrij lang rond als vrijwilliger binnen de vereniging en heb veel mooie, leuke en minder mooie momenten meegemaakt. Van kampioenschappen, degradaties en het overlijden van personen. Als ik echt een specifiek moment moet kiezen is dit het behalen van het kampioenschap in de 1e klasse met RCS 2 (zondag) en het winnen van de beker in hetzelfde seizoen.

Mijn favoriete voetbalclub is….. AJAX Amsterdam

Mijn favoriete speler is… Een echte favoriet heb ik niet.

Mijn hobby’s zijn…. Fietsen, fitness en wandelen.

Je kunt mij wakker maken voor…. Liever niet, ik ben nogal gesteld op mijn nachtrust.

Ik heb een hekel aan ….. Een hekel aan iets heb ik niet zo snel, maar ik kan niet tegen liegen of mensen die de kantjes eraf lopen.

Beoefen je zelf een sport? Door de drukte op dit moment even niet. Ik fiets wel elke dag heen en terug naar mijn werk in Zoutelande en probeer nog 1 avond in de week een rondje te wandelen.

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)? Dan trek ik er graag op uit met de fiets.

Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien? Dennis van Lomwel 

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 5 april - hele dag
RCS Pannenkoekenfeest
______________
zaterdag 6 april, 19:30 -
RCS Muziekquiz met "foute avond"
______________
vrijdag 12 april, 19:30 - 22:30
RCS Paasbingo
______________
woensdag 17 april, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________

Bronssponsors

Jubileum logo DEF3 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech