Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

AutoschadeteamMiddelburgVanuit de sponsorcommissie van v.v. R.C.S. zijn wij blij u mede te delen dat Autoschadeteam Middelburg per december 2017 reclamebordsponsor is geworden van onze vereniging.

Schadenet Autoschadeteam Middelburg maakt per 2017 onderdeel uit van Autoschadeteam Baarends Holding. De oorsprong van Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken auto's worden hersteld.

De moderne onderneming van Autoschadeteam Middelburg stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Middelburg is aangesloten bij de landelijke Schadenet keten.

Indien u geen tijd heeft om uw auto te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uiteraard staat er altijd vervangend vervoer klaar!

Voor meer informatie kijk op www.autoschadeteam.nl vestiging Middelburg.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech