Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

vriendenvanRCS bordVeel leden hebben het nieuwe vrienden van RCS bord in de kantine wellicht al zien hangen in de kantine. Enige tijd geleden bood Hans van Eenennaam aan om te helpen met het realiseren van een nieuw "Vrienden van RCS bord". Het oude bord was aan vervanging toe en Hans had binnen korte tijd een mooie opzet ontworpen voor een nieuw. Na vele uren meet- en zaagwerk ontstond er een bord waar RCS trots op mag zijn. Bij het plaatsen van het bord kreeg Hans hulp van Ko van Eijkeren. Na veel passen en meten hangt er inmiddels een prachtig eindresultaat. Uiteraard hopen we op veel nieuwe vrienden bij RCS.

Je kunt al vriend van RCS worden voor 50 euro per jaar en krijgt dan een eigen bordje met bedrijfslogo of naam naar keuze op deze prachtige nieuwe wand.

Meer informatie over deze sponsorvorm is op te vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inmiddels wordt er weer hard gewerkt aan een nieuw bord, wat tegen de bestuurskamermuur komt te hangen compleet met een nieuwe televisie.

Namens v.v.RCS willen we Hans en Ko ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan ons mooie nieuwe bord.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech