Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

Zilversponsors

RCS Twitter

Ook dit jaar doet v.v.RCS weer mee aan de grote clubactie! Het doel van deze actie is zoveel mogelijk geld ophalen om de aanschaf van nieuwe doeltjes voor de jeugd te bekostigen, die door de komst van de nieuwe spelvormen van de KNVB hard nodig zijn!

Alle loten zijn bij de trainingen van de JO7 t/m de JO13 uitgedeeld. Natuurlijk hopen we dat iedereen zoveel mogelijk loten verkoopt. Hoe het verkopen van de loten precies werkt staat in de bijgaande brief.grote clubactie

Iedereen mag starten met verkopen vanaf zaterdag 16 september. Naast de vele mooie prijzen die landelijk gewonnen kunnen worden door het verkopen van loten hebben wij ook een mooie prijs voor het team dat (naar rato) de meeste loten verkoopt, namelijk een teamuitje bij Mc Donalds Middelburg. Zorg er dus niet alleen voor dat je zelf zoveel mogelijk verkoopt maar enthousiasmeer ook de rest van je team!

De loten kosten slechts €3,- per stuk en mogen verkocht worden tot 12 december 2017. Heb jij je boekje leeg verkocht? Dan kun je deze inleveren bij de trainers of in de kantine van de club. Uiteraard mag iedereen zoveel boekjes verkopen als ze zelf willen.

Wil jij kans maken op 1 van die mooie prijzen en wil jij je inzetten voor je club? Ga dan langs de deuren en vraag vrienden, familie en kennissen om jou te helpen! Meedoen werkt heel simpel via een eenmalige machtiging, zodat niemand met geld over straat hoeft! Voor eventuele vragen kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens de sponsorcommissie van v.v.RCS 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech