Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Digitale spelerspassen en het mobiel digitaal wedstrijdformulier

De KNVB heeft besloten afscheid te nemen van de plastic spelerspassen. Met ingang van het seizoen 2017/2018 gaan we gebruik maken van de digitale spelerspas. Tegelijkertijd zal het Digitale Wedstrijdformulier (DWF) vervangen worden door het Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de wedstrijdzaken-app van de KNVB mogelijk zijn. Deze wedstrijdenzaken-app is nu al te downloaden via de Apple-store (iOS) of via de Playstore (Android). Windows is niet mogelijk. Het inloggen op de app gaat via het emailadres welke je hebt opgegeven bij onze ledenadministratie. Controleer dus tijdig of dat het emailadres juist is!

 

 

 

 


Spelerspassen

Er zijn komend seizoen dus geen plastic spelerspassen meer. Iedere speler (vanaf de JO/MO12) download de wedstrijdzaken-app op zijn/haar telefoontoestel en heeft de spelerspas voortaan digitaal bij. Heb je je telefoon toevallig niet bij, dan kun je gemakkelijk inloggen op het toestel van een andere speler.

 

Leiders (in de app Teammanager genoemd) kunnen vanaf het begin van het seizoen alle spelerspassen van het team op zijn/haar toestel inzien. Wanneer een leider het mDWF voor akkoord geeft, dan kan ook de betreffende scheidsrechter alle spelerspassen inzien.


DWF

Het is op speeldagen niet meer mogelijk om het digitale wedstrijdformulier via Sportlink op de PC in de bestuurskamer in te voeren. Het accorderen van het wedstrijdformulier, toevoegen of verwijderen van spelers dient voortaan via de wedstrijdzaken-app van de KNVB te gebeuren. Het wedstrijdformulier kan door de Teammanagers (leiders) worden aangepast.

digi spelerspas
Scheidsrechters

De passencontrole hoeft in het vervolg niet meer net voor de wedstrijd op of bij het voetbalveld te gebeuren. De scheidsrechter kan in overleg met de leider bepalen waar hij dit doet (bijvoorbeeld al tijdens de warming-up). De scheidsrechter legt na afloop op zijn toestel de uitslag vast. Goedkeuring door de aanvoerder(s)/leider(s) is niet meer nodig.


Eisen foto spelerspas

De KNVB heeft alle pasfoto’s van de nog niet verlopen spelerspassen overgezet naar Sportlink. Je kunt dus nu je spelerspas bekijken nadat je de Wedstrijdzaken app hebt gedownload. Zorg ervoor dat de foto goed gelijkend is. De foto moet voldoen aan een aantal criteria: – Het hoeft geen officiële pasfoto te zijn – Zorg voor voldoende contrast – Gezicht op normale afstand Het bestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto's te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto's die kleiner zijn dan twee megapixel (1600x1200). De foto's worden in Sportlink Club altijd geschaald naar het formaat 800x600.

De ledenadministratie heeft inmiddels geconstateerd dat verschillende foto’s niet voldoen aan de eisen. Zorg er dus voor dat deze bij aanvang van het nieuwe seizoen gewijzigd zijn.

Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor voldoende contrast. Wanneer er bij wedstrijden geen of een slechte pasfoto op de digitale pas staat, dan dient men een geldig identiteitsbewijs te tonen om toch deel te kunnen nemen aan de wedstrijd. Je kunt je foto zelf wijzigen tot uiterlijk 1 november 2017!

Ledenadministratie v.v. RCS

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Wedstrijd RCS 1

FlyerRCS Dordrecht30062018 nieuw

Agenda

woensdag 27 juni, 19:00 -
Afsluiting seizoen JO15-2
______________
donderdag 28 juni, 19:30 -
Kantine RCS 1
______________
vrijdag 29 juni, 19:00 -
Kantine RCS A1
______________
vrijdag 29 juni, 19:30 - 22:30
Jeugdcommissie overleg
______________
zaterdag 30 juni, 19:00 -
Wedstrijd RCS - FC Dordrecht
______________
woensdag 18 juli, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________

Bronssponsors

CTV Voetbal banner 125 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech