Hoofdsponsors

Zilversponsors

RCS Twitter

RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Het 2e 7x7 gezelligheidstoernooi wederom een succes! tinyurl.com/yb6kzb4p pic.twitter.com/7TREPuqF3M
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Klaverblad Verzekeringen jeugdtoernooi succesvol verlopen! tinyurl.com/ybgd9c7r pic.twitter.com/LjYmS3La0u
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Incasso contributie juli 2017 pas in 1e week juli! tinyurl.com/yb72qlry pic.twitter.com/zfgLmgTDUO
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Supergezellig feestje op de Familiedag met Guus Meeuwis zanger Luc Martens! pic.twitter.com/qz5IRwA0e4
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Gezellig druk op BBQ Familiedag 2017! pic.twitter.com/DVwH5f8d7q
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Drukte van belang bij jongste jeugd voor start Familiedag 2017! pic.twitter.com/NjFgLjH3ad
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Familiedag 2017 in volle voorbereiding! De wipe-out is bijna net zo groot als de lengte van het gehele veld. pic.twitter.com/RZaaHdX6XX

tennisSamenwerkingsovereenkomst vv RCS met TC Souburg

RCS heeft met Tennisclub Souburg een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarbij leden van RCS in 2017 in de maanden juni, juli en augustus onbeperkt *) op het park van TC Souburg aan het Koopmansvoetpad in Souburg kunnen tennissen voor een bedrag van slechts € 25. Dit aanbod geldt zowel voor senior- als jeugdleden.

Zo kunnen leden van RCS in de rustige zomermaanden wanneer een groot gedeelte van de voetbalactiviteiten stil liggen toch lekker aan hun conditie werken.

 

Wil jij gebruik maken van deze aanbieding dan kun je je aanmelden via de website van TC Souburg (www.tcsouburg.nl, kies submenu Lidmaatschap onder kopje Lidmaatschap) middels het online inschrijfformulier. Geef aan onder het kopje of je eerder lid bent geweest bij een tennisvereniging “ja” en bij welke vereniging vul je RCS in. Zoals op de website staat dien je tevens een digitale (pas)foto te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Foto's moeten het JPEG-formaat hebben (extensie .jpg) en minimaal 300 x 400 pixels groot zijn (zie op de Lidmaatschap-pagina onder Fotoprocedure). De foto hoeft niet te voldoen aan de strenge eisen die bijvoorbeeld gelden voor paspoort en rijbewijs. Er mag gerust gelachen worden.

Zodra je inschrijfformullier en (pas)foto bij de ledenadministrateur binnen zijn, ontvang je een factuur. Zodra deze is betaald ontvang je je tijdelijke ledenpas en kun je vanaf 1 juni tennissen op ons park. Tevens ontvang je dan de huisregels zoals welk soort schoeisel je op de banen mag gebruiken en afspraken rondom het gebruik van de banen.

Door je in te schrijven word je tijdelijk lid van TC Souburg maar geen lid van de KNLTB. Je lidmaatschap eindigt automatisch per 1 september 2017.

Voor vragen kun je terecht bij de ledenadministrateur van TC Souburg: Bram Ossewaarde 0118-463954 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Ruud Hemmes 06-53847240 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

*) Met uitzondering van dagen en tijden waarop officiële wedstrijden worden gehouden. Dit staat vermeld op de website www.tcsouburg.nl (zie bij Kalender of Baanbezetting (onder Activiteiten)) . Dit betreft in ieder geval de periode 1 t/m 5 juli (Internationaal Challenger toernooi), 10 t/m 16 juli (LambWeston open) en 28/8 t/m 3/9 (clubkampioenschappen) en overdag de zaterdagen in juni wegens competitie.