Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Zaterdag 21-april-2018 een thuiswedstrijd voor RCS 1. Kruiningen komt naar Oost-Souburg voor een competitiewedstrijd welke start om 14:30 uur. Deze wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter dhr. J.A. Koster. RCS 2 speelt in Koudekerke om 12:00 uur tegen VCK 2. RCS VR1 krijgen MZC'11 VR1 op bezoek voor een competitiewedstrijd welke start om 12:00 uur. 

EnvyHenriquezDeze week en bij de wedstrijd van ons 1e elftal op zaterdag 21-april-2018 is Envy Henriquez de Pupil van de Week! Envy is 8 jaar en zit in Oost-Souburg op school. Zij gaat naar de  Tweemaster/ Kameleon. Toen ze bij RCS kwam voetballen kwam ze in JO7-2 en nu speelt ze in JO8-1. De favoriete Nederlandse club van haar is Feyenoord. De beste speler is haar neefje Ilai Grootfaam, ook al speelt hij bij Ajax! De hobby's van Envy zijn dansen, voetballen en knutselen. Het favoriete eten is pizza. Later wil ze iets met kinderen gaan doen  (pedagogisch medewerkster). De uitslag van de wedstrijd van RCS - Kruiningen wordt volgens Envy 5-3. Wij hopen dat ook natuurlijk!

kinderbingo2016Op vrijdag 20-april-2018 organiseert de activiteitencommissie, in ons clubhuis aan de Spoorstraat 84 in Oost-Souburg, weer een gezellige kinderbingo met leuke prijzen. Toegangspijs is € 2,00 (incl. drinken en wat lekkers) Opgeven van te voren niet nodig, maar let op! De bingo is alleen bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar, het is dus niet de bedoeling dat er ouders, vriendjes, vriendinnetjes, broers en zussen blijven tijdens de bingo! De kinderen kunnen om 18.15 uur gebracht worden. We beginnen om 18:30 en om 20:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Wij laten de kinderen niet zonder begeleiding naar huis vertrekken en kunnen helaas ook niet iedereen thuis brengen. Het is handig als kinderen een eigen pen of stift meenemen om de nummers aan te kruisen.

Vandaag stond de stadsderby tegen VC Vlissingen op het programma. Bij RCS ontbreken Mervin en Amine door blessures.

Op het zeer slechte hoofdveld van Vlissingen was goed combinatievoetbal spelen onmogelijk. RCS was de betere ploeg en kwam na 10 minuten verdiend op 0-1 toen Yordi een corner binnen kopte. Zo rond de 18e minuut verdubbelde Nicky de score naar 0-2, toen hij de bal met een mooie curve in de verre hoek schoot. En niet veel later schoot Nicky ook de 0-3 op het vlissingenRCS14042018 1scorebord. Nog voor rust maakte Nicky zijn hattrick, toen hij alleen voor de keeper geen fout maakte 0-4.

 

De RCS-aanvallers kregen heel veel ruimte van de verdedigers van VC Vlissingen en wisten daar wel raad mee. Ook RCS was verdedigend niet altijd bij de les, want ook VC Vlissingen kreeg in de 1e helft de nodige kansen. Maar Tim kwam in alle gevallen als winnaar uit de strijd. Ruststand: 0-4

 

In de 2e helft was het éénrichtingsverkeer. RCS kreeg legio kansen, maar of het vizier stond niet op scherp of keeper Shurmelon Nicolina stond op zijn post. Zelfs een strafschop, toen Marlo onderuit werd gehaald, was aan Lars niet besteed. Keeper Nicolina ranselde de strafschop uit de hoek. Maar in het laatste kwartier liep de score toch nog verder op. Conner bediende Nicky en hij tikte de 0-5 binnen. En 3 minuten later maakte Yordi na een prima pas van Carlo de 0-6. En een minuut later schoot Nicky vanaf de rand van de zestien de 0-7 hard binnen. Uit het niets werd Tim 2 minuten later verrast door een schot in de uiterste hoek 1-7. Maar ook Yordi maakte zijn hattrick compleet, vlissingenRCS14042018 2toen hij de keeper in de korte hoek verraste 1-8. Vlak voor tijd krijgt Emilio Jangbahadoer nog een terechte rode kaart van de prima leidende scheidsrechter Sturm. Niet veel later fluit scheidsrechter Sturm voor het einde van de wedstrijd. Een prima overwinning in de stadsderby en niet onbelangrijk we lopen qua doelsaldo weer wat in op Yerseke. Yerseke won met 3-1 van ’s-Heer Arendskerke en Zaamslag en Kapelle speelden beiden gelijk. Zodat Yerseke en RCS een gaatje hebben geslagen. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Kruiningen.

 

Opstelling: Tim, Sven (Conner’65), Mike, Anwar, Bjorn (Carlo’75), Lars, Mourad, Yannik (Marlo’60), Nicky, Joey en Yordi. Doelpunten: Nicky van Merrienboer 5x, Yordi Nijland 3x

 

Iedere maand verschijnt de krant VoetbalJournaal. In deze krant worden achtergronden en verrichtingen van de amateurvoetbalverenigingen geplaatst. Deze maand een interview met Lars van Rosevelt met als titel "RCS is klaar voor de tweede klasse"

RCS2018 toeaan2eklasse

%MCEPASTEBIN%

gezocht Momenteel hebben we wat handjes tekort. Heeft u wat tijd over op zaterdagochtend of zaterdagmiddag en lijkt het u leuk om bijvoorbeeld 1x per kwartaal te omen helpen achter de bar? Meldt u dan aan als vrijwilliger voor het clubhuis van vv RCS.

Aanmelden bij Marianne, stuur een berichtje of bel even naar 06-53596331 ! 

 

Met een vader die oud-voorzitter is geweest kan het niet anders dan dat RCS in je DNA zit. Zelf een balletje trappen zit er niet meer in door rugproblemen, des te meer geniet hij van zijn zoon en dochter die ook bij RCS voetballen. We kennen hem als trouwe vrijwilliger bij het eerste elftal. Dit keer een interview met Jeffrey van den Berge.

 

 

foto Jeffrey van den BergeStel jezelf kort even voor

Ik ben Jeffrey van den Berge, 44 jaar, getrouwd met Jessica en vader van Zoë (MO17-1), Loïs en Xavi (JO11-1). Ik werk bij de Gemeente Middelburg in de buitendienst.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS?

Ik ben inmiddels al weer ruim 12 jaar de elftalleider van ons eerste elftal. Het bevalt mij nog steeds erg goed.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk?

Ik vind het contact met de selectiespelers, staf, bestuur, supporters en tegenstanders rondom het eerste elftal gezellig. Ik ga met veel plezier naar het veld.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS?

Ik ben niet zo emotioneel aangelegd, maar de promotie naar de 1e klas was prachtig, zeker ook omdat we het jaar daarop op een haar na de hoofdklasse misliepen.

De overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal is mij wel goed bevallen.

Mijn favoriete voetbalclub is…..

Ajax en FC Barcelona.

Mijn favoriete speler is…

Mijn zoon Xavi!

Mijn hobby’s zijn….

Ik ben scheidsrechter bij het zaalvoetbal, en verder hou ik van vakantie/stedentrips met mijn gezin.

Je kunt mij wakker maken voor….

Als ik slaap, dan slaap ik!

Ik heb een hekel aan …..

Slecht weer. Zeker als we op zaterdag niet kunnen voetballen, door regen/sneeuw.

Beoefen je zelf een sport?

Ik heb helaas rugklachten, anders had ik wellicht zelf nog wel een balletje getrapt.

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)?

Uitslapen, uitgebreid ontbijten en lekker Eredivisie of het Spaanse LaLiga voetbal kijken!

Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien?

Onze (top)verzorger voor de gehele vereniging; Alex Verdonk.

 

SportpointdeBiedeBieQuickVoetbaldagen2018 2

 

RCSwelpen Arnemuiden 30032018 1RCSwelpen Arnemuiden 30032018 2Afgelopen vrijdag zijn de welpen JO-5 pupillen uitgenodigd voor een oefenwedstrijd bij v.v. Arnemuiden. Ze hebben verloren maar wat een plezier hebben de jongens gehad. Er stonden veel ouders, grootouders en zelfs overgroot ouder aan de lijn, die stiekem net zo genoten hebben als die kleine hummels. Met de leider is afgesproken dat we ze over een paar weken uitnodigen bij RCS om nog eens tegen elkaar te spelen.RCSwelpen Arnemuiden 30032018 3

 

Flyer voetbaldagen juni 2018 klNu de winter toch voorbij lijkt te zijn, wordt er weer lekker gevoetbald. Voor je het weet zit het seizoen er weer op. Op zoek naar een leuke activiteit voor na het seizoen ? Voor het vierde jaar worden Young Stars Voetbaldagen gehouden. Dit jaar op 30 juni en 1 juli. Locatie: Sportveld Zeldenrust Steelant College in Terneuzen. 

Aanmelden voor de Voetbaldagen of via de website www.ysfa.nl

 

Nyjairo LopesDeze week en bij de wedstrijd van ons 1e elftal tegen Bevelanders op zaterdag 31-maart-2018 op ons sportpark in Oost-Souburg was Nyjairo Lopes de pupil van de week. Nyjairo is al 7 jaar en gaat op school naar basisschool "de Wissel" in Vlissingen. Hij zit daar in groep 3A. Bij onze club speelt hij nu in JO8-2 en hij heeft het naar zijn zin bij trainer Ahmad. Zijn favoriete club in Nederland is Feyenoord en in het buitenland is Benfica zijn favoriete team. De beste speler is volgens Nyjairo, de middenvelder van Feyenoord, Tonny Vilhena! De hobby's van onze pupil van de week zijn er heel wat: Voetballen, zwemmen, muziek luisteren en buiten spelen. Zijn lievelingseten is friet, kipnuggets, erwtensoep, spareribs en pannenkoeken. Nyjairo wil later Profvoetballer worden, maar ook voorman net als zijn papa! Hij denkt dat de uitslag zaterdag RCS 4 en Bevelanders 2 wordt (red: het werd 2-0).

 
De Toernooicommissie van de v.v. R.C.S. nodigt alle clubs hierbij uit tot het deelnemen aan ons jaarlijks Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi.

Hij is al geruime tijd vrijwilliger bij RCS en heeft diverse taken vervuld (trainer/coach, lid toernooicommissie). Onlangs is hij als materiaalman aan de slag gegaan. Deze keer een interview met Dennis van Lomwel.

  

Dennis van LomwelStel jezelf kort even voor
Mijn naam is Dennis van Lomwel, ik ben chauffeur bij Suez Nederland (locatie Nieuwdorp) voor het inzamelen van bedrijfsafval.
Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS?
Ik ben sinds 2012 trainer en heb verschillende jeugdteams getraind. Momenteel train ik de JO11-1, daarnaast heb ik een jaar of 5 in de toernooicommissie gezeten (deze ondersteun ik nog wanneer nodig). Ook ben ik voor het 3e seizoen elftalbegeleider van het 2e elftal (zaterdag). En sinds dit seizoen ben ik begonnen als materiaalman voor de gehele club.
Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk?
De teams en de leden tevreden houden waardoor je een glimlach en plezier ziet bij de jeugd, en daarnaast natuurlijk de nodige waardering.
Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS?
In de periode dat ik nu bij RCS rondloop is toch wel het leukste de geslaagde v.v. RCS Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooien. Je ziet de jeugd, die uit alle windstreken komt, genieten. Ook de verschillende kampioenschappen met de jeugdteams en het promoveren met het 2e elftal naar de reserve 2e klas. Verder geniet ik van elk moment dat ik train of langs de velden sta om te coachen.
Mijn favoriete voetbalclub is…..
AFC AJAX
Mijn favoriete speler is…
Heb ik niet
Mijn hobby’s zijn…. 
v.v. RCS en een beetje darten (organiseren van het RCS Darttoernooi)
Je kunt mij wakker maken voor….
KAPSALON (eten in dit geval)
Ik heb een hekel aan …..
Mensen die denken dat alles maar vanzelfsprekend is en denken dat als zij het niet doen, het wel gedaan wordt door een ander.
Beoefen je zelf een sport?
Voetballen (zondag 4e, indien fit)
Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)?
Uhhhhh is er iets te doen naast v.v. RCS dan?
Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien?
Jeffrey van den Berge

%MCEPASTEBIN%

SkillsandControl2018

Beste jeugdleden,

Op maandag 23 april & dinsdag 24 april organiseert Skills & Control het SmartGoals Event! Op deze dag worden er vrijwel alleen maar oefeningen met SmartGoals gedaan! Naast dat er op het veld wordt getraind, wordt er een lunch verzorgd, en is er de Skills & Control Voetbalquiz!

Klik op onderstaande link om te ontdekken wat je allemaal met SmartGoals kunt:

https://www.youtube.com/watch?v=yRayThX7MIo

Praktische informatie:

Maandag 23 april

VV RCS

Sportpark “de Alblas”

09:30 – 13:30 (12:00 – lunch)

€ 30,- inschrijfgeld

Incl. lunch & limonade

Inschrijven via www.skillsandcontrol.nl/smartgoalsevent2018

Zou jij ook een Skills & Control teamclinic willen winnen? Dat kan! De club met de meeste aanmeldingen wint namelijk een teamclinic! Schrijf je dus snel in.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot op het SmartGoals Event!

Team Skills & Control!

 

 

De R.C.S. familiedag is een dag die in het teken staat van gezellig samen zijn, met verrassende en leuke activiteiten voor jong en oud op de velden van RCS. De dag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ en muziek van een DJ.  

Famdag23062018                                           

De familiedag zal plaats vinden op 23 juni 2018. Dus zet deze datum alvast in uw agenda.

We maken er samen een onvergetelijke en sportieve dag van met familie, vrienden en teamgenoten

 

Dit jaar mag je je eigen teams samen stellen. De team mogen bestaat uit min 6 max 10 pers. Hiervan is nummer 1 de Aanvoerder (leider)

van het team. Bij elk team moeten er min 3 lid zijn van RCS.  Dus vraag je vader, moeder, neefjes, nichtje. Iedereen is welkom.

 

Inschrijven kan u doormiddel van de onderstaande link:

Inschrijfformulier familiedag 2018

Inschrijfformulier BBQ familiedag 2018

 

We zien jullie graag 23 juni. 

Wil je niet meedoen maar wel helpen bij de familiedag. Schrijf je dan in als vrijwilliger u kunt dit doen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Mede door alle vrijwilligers is de familiedag elk jaar weer een groot succes ook dit jaar is dat ons streven.

mvg Familiedag commissie 

 

20180311 141715IMG 20180311 WA0015Zondag 11-maart-2018 hadden de mini's een hele leuke middag bij Zwierlantijn. Het was een super geslaagde middag met 22 mini's! Ze genoten van alle toestellen, glijbanen, ballenbak etc. Als afsluiting aten ze een lekker ijsje. Alle ouders bedankt voor het rijden! Bekijk de foto's in het foto-album.

 

"De kantine, onmisbaar voor elke club, voor een warm kopje koffie in de rust, een zakje snoep voor de kleintjes of een gezellige derde helft. Vandaag een interview met Krijn Wielemaker, onze kantinebeheerder."

 

Foto KrijnStel jezelf kort even voor Mijn naam is Krijn Wielemaker, ik ben 38 jaar en werk bij Bouwgroep Peters.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Ik ben kantinebeheerder, dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor de barbezetting, inkoop van etens- en drinkenswaren en andere zaken die over de kantine gaan. Dit doe ik gelukkig niet alleen, ik word door diverse personen hierin ondersteund. In het verleden ben ik altijd leider en trainer van diverse teams geweest.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? De sfeer binnen de vereniging en het omgaan met verschillende mensen, geen enkele dag is hetzelfde.

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? Ik loop al vrij lang rond als vrijwilliger binnen de vereniging en heb veel mooie, leuke en minder mooie momenten meegemaakt. Van kampioenschappen, degradaties en het overlijden van personen. Als ik echt een specifiek moment moet kiezen is dit het behalen van het kampioenschap in de 1e klasse met RCS 2 (zondag) en het winnen van de beker in hetzelfde seizoen.

Mijn favoriete voetbalclub is….. AJAX Amsterdam

Mijn favoriete speler is… Een echte favoriet heb ik niet.

Mijn hobby’s zijn…. Fietsen, fitness en wandelen.

Je kunt mij wakker maken voor…. Liever niet, ik ben nogal gesteld op mijn nachtrust.

Ik heb een hekel aan ….. Een hekel aan iets heb ik niet zo snel, maar ik kan niet tegen liegen of mensen die de kantjes eraf lopen.

Beoefen je zelf een sport? Door de drukte op dit moment even niet. Ik fiets wel elke dag heen en terug naar mijn werk in Zoutelande en probeer nog 1 avond in de week een rondje te wandelen.

Wat doe je het liefst in het weekend (buitenom de wedstrijden van RCS bezoeken natuurlijk)? Dan trek ik er graag op uit met de fiets.

Welke vrijwilliger zou jij volgende maand graag aan het woord zien? Dennis van Lomwel 

%MCEPASTEBIN%

Ava electro2017 bannerWasmachinesdrogersEen wekelijks terugkerend verschijnsel is de berg met was die binnen RCS door verschillende teams geproduceerd wordt. Om alle shirts, hesjes en andere kleding weer snel schoon te krijgen, zijn er op de club 2 wasmachines en drogers aanwezig. Helaas begaven 2 van de 4 machines het pas geleden. Gelukkig konden we bij v.v.RCS weer rekenen op een snelle en goede service van AVA electro. Dankzij AVA electro (Kanaalstraat 22) stonden er binnen no time 2 nieuwe machines, aangesloten en wel. AVA electro, bedankt voor de prima service!

Nabil azzanaquiEen mooie prestatie van v.v.RCS speler Nabil Azzanagui uit de JO17-1. De 16 jarige Nabil mag zich, vanaf deze week, namelijk international noemen van het JO18 Futsal elftal van Oranje. Uiteraard zijn wij als vereniging erg trots op Nabil. Naast de JO17-1 van v.v.RCS is Nabil ook actief bij Groene Ster Vlissingen. Wij wensen Nabil erg veel succes bij Oranje.

vacatureBeste leden, ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes en vrijwilligers, door het vertrek om persoonlijke redenen van onze jeugdsecretaris zijn we op zoek naar een vrijwilliger die op zaterdagmorgen de bestuurskamer wil bemannen. Vind je het leuk om de teams van andere verenigingen en de scheidsrechters te ontvangen, de uitslagen van de wedstrijden in te voeren en als gastheer of gastvrouw op te treden stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met onze jeugdvoorzitter Nando Pfaff (06-22971729). Met vriendelijke groet, de Jeugdcommissie

%MCEPASTEBIN%

schalkeauftournee2018Beste spelers en ouders van vv RCS, onze clublokatie wordt op 15 t/m 16 oktober 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.


Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen Tijdens de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

Gratis naam en rugnummer op je FC Schalke 04 shirt Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt. Schrijf jij je binnen 7 dagen in dan ontvang je ook een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC Schalke 04 voetbalshirt!

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Let op: je hebt tot 28 februari om gebruik te maken van de kortingscode


Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 15 oktober 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur

 

CasvandePol websiteDeze week en bij de wedstrijd RCS tegen 's Heer Arendskerke op 24-februari-2018 was Cas van de Pol de pupil van de week. Cas is 7 jaar oud en gaat op school op het Kompas. Hij zit daar in groep 4B. Bij de allereerste lichting van de mini’s is Cas bij RCS begonnen en hij zit nu in JO9-2. Hij speelt graag in de aanval. Zijn favoriete team in Nederland is Ajax. Justin Kluivert vindt hij de beste voetballer. Hobbies van Cas zijn voetbal, gamen en lekker buiten spelen met z’n vriendjes. Frietjes is zijn favoriete eten. Later wil hij Prof-voetballer worden. Hij denkt dat de uitslag bij de wedstrijd RCS tegen 's Heer Arendskerke 3-1 wordt.

RCS Oost Souburg DennisSinds de start van het nieuwe seizoen ben ik (Dennis van Lomwel) de nieuwe materiaalman. Deze functie houdt in dat ik zo goed als mogelijk ervoor zorg dat iedereen kan trainen en wedstrijden kan spelen met het beschikbare materiaal. Wij (de club en ik) gaan er vanuit, dat iedereen de spullen zodanig gebruikt, dat deze zo lang als mogelijk gebruikt kunnen worden. Hierbij hebben we o.a. te maken met ballen, hesjes, hoedjes(pionnetjes).


Ballen

De laatste periode constateer ik, dat de ballen niet kloppen qua aantallen. Wekelijks loop ik de rekken na en zie ik verschillende soorten ballen liggen bij leeftijdcategorieën die daar niet horen. Na rondvragen en bellen, kom ik erachter dat het op sommige punten niet gaat zoals hoort! Binnen de club zijn afspraken gemaakt dat er in de rekken voldoende ballen liggen om te kunnen trainen, ook is de afspraak gemaakt dat in de ballenzak voor de wedstrijddagen 2 ballen zitten. Nu blijkt dat er teams zijn die meerdere ballen mee hebben naar de wedstrijden, en ballen vanuit de rekken meenemen, dit kan en mag, maar leg dan de ballen terug in het rek na gespeeld te hebben, zodat de aantallen in de rekken om te trainen weer kloppen!

Hieronder maak ik even duidelijk waar wat thuis hoort (voor wat betreft de nieuwe Derbystar-ballen).
JO5 t/m JO7: 3 vlaks rood (met een 4 erop) ander soort ballen staat size 4
JO8 t/m JO9: 1 vlaks rood
JO10: 1 vlaks blauw
JO11: 2 vlaks blauw
JO13 3 vlaks blauw

Oude ballen lijken soms veel op elkaar, maar een 4 of een 5 staat altijd op de bal vermeld. Je gaat met een aantal ballen richting training en dus met hetzelfde aantal terug! Mocht er een bal bij zijn die niet in je categorie valt, is het een kleine moeite te kijken waar deze wel thuis hoort en op de juiste plaats te leggen.

Mochten er lekke ballen zijn, dan per Team/rek aangeven hoeveel ballen er lek zijn. De meeste ballen kunnen voor de training gewoon opgepompt worden. In alle andere gevallen mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet via Whatsapp!.


Hoedjes/pionnetjes

Er staan in het ballenhok voldoende hoedjes voor elk trainend team, 2 en/of 4 teams per training(kunstgras en/of strookje). Het is makkelijker om te delen i.p.v. heel veel hoedjes mee te nemen.


Coachjassen

Elke trainer/begeleider van een team heeft recht op een coachjas, mocht je deze nog niet hebben, dan graag via de coördinator van betreffende leeftijdscategorie een mail laten sturen met naam en maat.


Goaltjes

Van de goaltjes die beschikbaar zijn op het KG zijn de gele ALLEEN te gebruiken voor de JO5 t/m 7. Alle andere goals mogen gebruikt worden door zowel jeugd als senioren. De goals moeten teruggezet worden op de plek waar ze horen (ook al komen ze vanaf de andere kant van het veld) Houdt je aan de indeling! Je kan niet verlangen dat iemand na jou het oplost voor jou. WELK TEAM ER OOK ALS LAATSTE IS, ALTIJD GOALS OP SLOT ZETTEN.

 

Ik hoop op een soepele samenwerking

Dennis van Lomwel 

%MCEPASTEBIN%

Nicky CTVXaira CTVKijk op CTV-voetbal naar Nicky van Merrienboer over de wedstrijd Yerseke - RCS op zaterdag 3-februari-2018 en Xaira Nijsen over RCS+  ->
http://www.ctvzeeland.nl/ctv-voetbal/content/item?1064692

 

Lees ook op Omroep Zeeland -> "Xaira Nijsen traint spelers met 'gouden randje"

%MCEPASTEBIN%

AutoschadeteamMiddelburgVanuit de sponsorcommissie van v.v. R.C.S. zijn wij blij u mede te delen dat Autoschadeteam Middelburg per december 2017 reclamebordsponsor is geworden van onze vereniging.

Schadenet Autoschadeteam Middelburg maakt per 2017 onderdeel uit van Autoschadeteam Baarends Holding. De oorsprong van Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken auto's worden hersteld.

De moderne onderneming van Autoschadeteam Middelburg stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Middelburg is aangesloten bij de landelijke Schadenet keten.

Indien u geen tijd heeft om uw auto te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uiteraard staat er altijd vervangend vervoer klaar!

Voor meer informatie kijk op www.autoschadeteam.nl vestiging Middelburg.

 

Goudsponsors

Wedstrijd RCS 1

RCS tegen Kruiningen op 21 april 2018 1 kl

Agenda

vrijdag 20 april, 18:15 - 20:00
Kinderbingo
______________
vrijdag 20 april, 19:30 - 22:30
Jeugdcommissie overleg
______________
maandag 23 april, 09:00 - 14:00
Skills & Control clinic
______________
vrijdag 18 mei, 19:30 - 22:30
Jeugdcommissie overleg
______________

Bronssponsors

CTV Voetbal banner 125 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech