Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

Zilversponsors

RCS Twitter

geslotenIn verband met de periode van de kerstvakantie zijn de velden gesloten vanaf maandag 25-december-2017 tot en met maandag 1-januari-2017. Er mag dus in deze periode niet getraind en gespeeld worden op het sportcomplex te Oost-Souburg door de teams van RCS.

RCS 1 speelt in de 3e ronde van beker op dinsdagavond 12-december-2017 om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser Papendrecht. Het adres van Sportpark Slobbengors is Industrieweg 3,  3351 LB  Papendrecht.

Darttoernooi27012018Zaterdag 27 Januari 2018 om 19:00 uur is het weer zover, dan spelen we weer het toernooi om wie zich een jaar lang dartkampioen van v.v. RCS mag noemen. De kampioen van afgelopen jaar was Benjamin Blommaert. Dit jaar word een iets andere opzet, er wordt op 6 borden gespeeld in poules van max 5 personen. Dit betekent dus dat de inschrijving wordt beperkt tot maximaal 30 personen. De poulefase wordt gespeeld in een volledige competitie, elke wedstrijd 1 (Leg)game. Na de poule volgt er een winnaars- en verliezersronde(op de avond zelf wordt de best of bepaald). Inschrijven is mogelijk voor alle v.v. RCS leden of gezinslid van een speler(ster), vanaf 16 jaar. Inschrijven voor woensdag 24 januari. Prijzen: Beker voor de nrs 1 en 2 van beide rondes. Elke eerst gegooide 180 wordt beloond met een consumptie.

Inschrijven kan via onderstaande link.

inschrijven Darttoernooi v.v. RCS 2018


Overzicht inschrijvingen Overzicht inschrijvingen Darttoernooi v.v. RCS 2018

 

Als darttoernooi organisatie hopen wij op een gezellig en sportieve avond.
Roland Veen en Dennis van Lomwel

 

rmd 0793 20171211 1984348508Na de moeizame overwinning vorige week op Kruiningen stond vandaag de topper tegen Zaamslag op het programma. De nummer 2 tegen de nummer 4. Ook een ploeg waar RCS nog nooit een officiële wedstrijd tegen had gespeeld. Ten opzichte van vorige week stonden Marlo, Mervin en Yordi (zijn eerste speelminuten in het 1e dit seizoen) in de basis en ging dit ten koste van Lars, Conner en Amine.


RCS begon gretig en kreeg via Marlo ook de 1e kans, maar helaas verdween zijn inzet over het doel. Hierna nam Zaamslag het heft in handen. En na een kwartier spelen trof Niek Luime de kruising van paal en lat. Maar ook RCS kreeg via Yordi een prima kans, nadat de bal tekort werd teruggespeeld, maar deze werd onschadelijk gemaakt door de keeper van Zaamslag en de rebound werd door Mourad via de lat over het doel geschoten. Halverwege de 1e helft kwam Zaamslag op voorsprong toen een schot van Koen Post van richting werd veranderd en Tim kansloos was 0-1. RCS ging op zoek naar de gelijkmaker. Bjorn kreeg een prima kans, maar zijn kopbal na een prima voorzet van Joey verdween over het doel. En uiteindelijk leek toch de 1-1 te vallen, toen Mervin met een steekbal vrij werd gespeeld en de bal binnenschoot. Maar de grensrechter vlagde ten onrechte voor buitenspel, want Mervin kwam duidelijk na het spelen van de bal vanachter zijn tegenstander vandaan. Maar helaas ging scheidsrechter Rick Sturm mee in het vlagsignaal en keurde het doelpunt ten onrechte af. Dus geen 1-1, maar in plaats daarvan 0-2 toen de scheidsrechter de bal na een lichte overtreding van Sven gemakkelijk op de stip legde. Dit buitenkansje werd door Niek Luime aangegrepen om de 0-2 binnen te schieten. RCS trachtte om de aansluitingstreffer nog voor de rust te maken. En die leek er ook te komen via een kopbal van Marlo. Maar zijn treffer werd wegens duwen terecht afgekeurd. Zodat de rust werd bereikt met een toch wel verdiende 0-2 voorsprong voor Zaamslag.


rmd 0843 20171211 1078602492RCS begon gretig aan de 2e helft en kreeg ook wel wat kansen om de aansluitingstreffer te maken, maar de bal wilde er maar niet in. Na een klein half uur in de 2e helft kwam de kentering toen de centrale verdediger Roy van der Staal van Zaamslag met een blessure het veld moest verlaten. Ook Mervin kon niet verder, maar zijn vervanger Conner scoorde met zijn 1e balcontact de 1-2. RCS ging nog meer risico’s nemen en ook laatste man Bjorn kon niet verder en werd vervangen door Amine. Maar de wedstrijd leek gespeeld toen Sven tekort terug kopte en Wesley Dieleman een kwartier voor tijd de 1-3 binnenschoot. RCS gaf niet op en bleef op zoek naar doelpunten. Nadat Marlo eerst nog op de buitenant van de paal had geschoten en een kopbal helaas net naast het doel zag verdwijnen werd hij zo’n tien minuten voor tijd onderuit gehaald in het strafschopgebied en de scheidsrechter kon niet anders dan de bal op de stip leggen. Sven schoot de strafschop feilloos in 2-3. RCS rook bloed en 5 minuten voor tijd werd Marlo wederom in het strafschopgebied onderuit gehaald en weer werd de bal volkomen terecht op de stip gelegd. Sven bleef kalm en schoot onberispelijk de 3-3 op het scorebord. Zaamslag was de kluts kwijt en nauwelijks één minuut later stond RCS op voorsprong toen Conner een voorzet van Mourad bij de 2e paal binnenkopte 4-3. En in blessuretijd werd een prima actie van Marlo door Amine rmd 1030 20171211 1980408120afgerond 5-3. Niet veel later floot scheidsrechter Rick Sturm voor het einde van deze knotsgekke wedstrijd. De euforie bij RCS was groot nadat men twee keer uit geslagen positie was teruggekomen en men ook liet zien dat RCS toch ook kan ‘knokken’ voor een goed resultaat als het voetballend niet altijd wil lukken.


Dinsdag de bekerwedstrijd tegen zaterdag 2e klasser Papendrecht en zaterdag de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen Dauwendaele.

Opstelling: Tim, Sven, Mike, Bjorn (Amine’75), Yordi, Mourad, Nicky, Yannik (Lars’25), Joey, Marlo en Mervin (Conner’70). Doelpunten: Conner Meerman 2x, Sven van Rosevelt 2x en Amine el Bekkaoui.

Zaterdag 9-december-2017 speelde RCS 1 op ons sportpark tegen de nummer 4 in de competitie Zaamslag 1. Een wedstrijd waarbij door ons 1e elftal gestreden werd om behoud van de 2e plaats! Wat eerst (achterstand 1-3) leek te eindigen in verlies, werd dit door RCS 1 omgezet naar een 5-3 overwinning! Behoud van de 2e plaats! Doelpunten voor RCS door Conner Meerman 2x, Sven van Rosevelt 2x en Amine el Bekaoui. RCS 2 voetbalde in Arnemuiden tegen Arnemuiden 2 en verloor met 3-1. RCS VR1 speelden thuis tegen VVAC VR1 uit Ottoland (Alblasserwaard) en verloor helaas met 0-2. 

finaleSoccerT2017Ons 1e elftal speelt begin volgend jaar mee in de 32e editie van het Indoor Soccer toernooi in Terneuzen. Ze zijn ingedeeld in poule 4 met Philippine, Hontenisse en SDO'63 en spelen de poulewedstrijden op 4-januari-2018. Op 6-januari-2018 is de finaledag. Het 1e elftal behaalde in de vorige editie de 2e plaats in de finale tegen Terneuzense Boys.

Nieuwjaarsfeest voetbalNieuwjaarsfeest djOp vrijdag 5 januari 2018 zijn alle leden/vrijwilligers vanaf 19:00 uur van harte welkom in de kantine van v.v. R.C.S. voor een speciaal Nieuwjaars Feest. Lets party met DJ…………..

NielsVelderDeze week en bij de wedstrijd op zaterdag 9-december-2017 van RCS tegen Zaamslag is Niels Velders de pupil van de week! Niels is 9 jaar en gaat in Oost-Souburg op school op "het Kompas". Hij zit daar in groep 5. Niels zit bij RCS in het JO10-3 team. Hij heeft daar als trainer/leiders René Kuiper, Angelique Verkuil en William Debbaut.

Zijn favoriete Nederlandse club komt uit Rotterdam en dat is Feyenoord! De beste voetballer van de wereld is volgens hem Cristiano Ronaldo van Real Madrid. De hobbies van Niels zijn voetballen, "op de iPad" en buiten spelen. Het liefst eet hij hamburgers.
Hij weet nog niet wat hij later wil worden. Wat betreft de uitslag bij de wedstrijd van RCS tegen Zaamslag denkt hij dat het 3-2 wordt!!

 

eindejaarszaaltoernooienOok dit jaar wordt er weer traditioneel het Klaverblad Verzekeringen Eindejaarstoernooi gehouden. 


Voorlopige
indeling:


Woensdag 27 december

’s-Morgens:  JO10 en JO11-pupillen

’s-Middags:   JO15-junioren en MO13-15-17


Donderdag 28 december

’s-Morgens:  JO8 en JO9-pupillen

’s-Middags:   JO5- en JO7-pupillen, JO13-pupillen


Locatie: Sporthal de Belt in Oost-Souburg


Je kan je aanmelden via de volgende links. Je komt dan bij een formulier terecht waar je je gegevens kan invullen. Om het weer tot een succes te maken willen we graag ook weer een beroep doen op vaders, moeders, opa’s, broers, zussen en jeugdleiders om de teams te begeleiden, maar ook voor scheidsrechters om de wedstrijden te fluiten. Hiervoor is ook een link. Het werkt op dezelfde manier.


De link voor je als speler/speelster aan te melden: Inschrijfformulier Speler of Speelster

De link voor in te schrijven als begeleider/begeleidster: Inschrijfformulier Begeleider/Begeleidster

De link om als scheidsrechter in te schrijven: Inschrijfformulier Scheidsrechter 


Hieronder de links naar:

Overzicht inschrijvingen spelers en speelsters

Overzicht inschrijvingen begeleiders 

Overzicht inschrijvingen scheidsrechters


Mocht het niet lukken om via de link in te schrijven, druk dan op de CTRL-knop en klik met de muis op de link. Lukt dit ook niet dan mag je ook een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij wel je naam, welk team je speelt, je email-adres en je telefoonnummer of dan van je ouders/verzorgers.

De exacte speeltijden worden later bekend gemaakt. Je kan inschrijven tot 10 december a.s.

Met vriendelijke groet, namens de Toernooi commissie van de v.v. R.C.S.

Helena Maljaars, Raymond Butz en Hans van Eenennaam
%MCEPASTEBIN%

quiz25112017 6quiz25112017 1De 4e editie van de RCS voetbalquiz, gehouden op 24 november 2017, was een groot succes. Deze keer deden er heel wat debutanten mee, wat zorgde voor een totaal van 23 duo’s. De moeilijkheidsgraad van de quiz lag deze keer iets minder hoog dan bij de voorgaande edities. Dit zorgde ervoor dat de meeste duo’s dicht bij elkaar stonden na de eerste rondes. Er waren enkele vragen waar behoorlijk wat punten mee gescoord konden worden. Zo moesten alle Spaanse Champions League deelnemers uit het heden en verleden worden genoemd, maar ook de Zeeuwse voetbalclubs die in een oranje tenue spelen konden veel punten opleveren. Al met al wederom een zeer geslaagde quiz, waarbij in de finale Marco & Nils slechts een punt meer hadden dan runner-ups Jacco & Jordy. Op deze manier zorgden Marco & Nils voor hun derde overwinning bij de voetbalquiz van VV RCS. Op de 3e plek eindigden Davy & Bert.  Deelnemers bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag tot de volgende keer.

Lees meer...

Vorige keer konden jullie het interview met Hans van Eenennaam lezen. Hij mocht het spits afbijten en geeft het stokje door aan Raymond Butz. Raymond is sinds kort vrijwilliger bij de Toernooicommissie. Veel leesplezier 
Stel​ ​jezelf​ ​kort​ ​even​ ​voor​:​ ​
foto Raymond Butz120Ik​ ​ben​ ​Raymond​ ​Butz, ​44​ ​ jaar,​ ​geboren​​ Vlissinger​ maar​ woon​ al​​ 34​ jaar​ in​ ​Oost​-Souburg​ ​en​ ​ben​ ​de​ ​vader​ ​van​ ​Danique​ ​Butz​ ​die​ ​voetbalt​ ​bij​ ​de​ ​MO15.​ ​Ik​ ​werk​ ​in​ ​de Rotterdamse​ ​haven​ ​bij​ ​EBS​ ​als​ ​Productie​ ​Coördinator​. 
Wat​ ​is​ ​jouw​ ​rol​ ​als​ ​vrijwilliger ​ ​bij ​ RCS?
Ik​ ​ ben​ ​ ​sinds ​ een​​  paar​ ​ maanden​ ​ lid​ ​ ​van ​ de​ toernooicommissie​ ​waar​ ​Hans​ ​van​ ​Eenenaam​ ​mij​ ​goed​ ​op​ ​weg​ ​helpt​ ​zodat​ ​ik​ ​hopelijk​ ​een​ ​goede ondersteuning​ ​kan​ ​zijn.  
Wat​ ​maakt​ ​vrijwilliger​ ​zijn​ ​bij​ ​RCS ​ ​zo ​ leuk?
RCS​ ​ is​ ​ ​een ​ gezellige sociale vereniging en​ ​ ​het​  ​voelt prettig​ ​om​ ​bij​ ​te​ ​kunnen​ ​dragen​ ​aan​ ​de​ ​organisatie.​ ​Ik​ ​hoop​ ​in​ ​de​ ​toekomst​ ​op​ ​meer​ ​vlakken​ ​mijn steentje​ ​bij​ ​te​ kunnen​​ ​dragen.   
Wat​ ​is​ ​je​ ​mooiste/leukste/ontroerendste​ herinnering​ ​ aan​ ​ RCS?​
De​ eerste​ ​ wedstrijd​ van​​ mijn​ dochter​ ​bij​ ​MO13​ ​en​ ​de​ ​eerste​ ​keer​ ​dat​ ​ze​ wonnen.​​ En de​ ​​eerste​ ​3e​ ​helft​ ​na ​​de​  eerste​ ​ wedstrijd​ van​ ​dit​ ​seizoen​ ​van​ ​MO15/MO17​ ​met​ ​een groepje​ ​ouders​ ​in​ ​het​ ​zonnetje​ ​voor​ ​de​ ​kantine​ ​haha​ ​dit was​ ​super​​gezellig….  
Mijn​ ​favoriete​ ​voetbalclub​ ​is…..
Ajax  
Mijn​ ​favoriete​ ​speler​ ​is…
heb​ ​ik​ ​niet​ ​echt  
Mijn​ ​hobby’s​ ​zijn….
biljarten​ ​en​ ​mijn​ ​dochter  
Je​ ​kunt​ ​mij​ ​wakker​ ​maken​ ​voor….
aardappels​​,​ ​spruiten​ ​en​ ​draadjesvlees of​ ​een​ ​gezellige​ ​borrel en​ een ​etentje​ met​ ​ vrienden  
Ik​ ​heb​ ​een​ ​hekel​ ​aan​ ​…..
liegen  
Beoefen​ ​je​ ​zelf​ ​een​ ​sport?​ ​
Biljarten​ ​doe​ ​ik​ ​graag, is​ ​ook​ ​topsport​ ​toch?​ ​  
Wat​ ​doe​ ​je​ ​het​ ​liefst​ ​in ​ ​het ​ weekend (​buitenom de ​ wedstrijden​ van​ ​RCS​ ​bezoeken natuurlijk)?​         
Leuke​ ​dingen​ ​met​ ​de​ ​kids,​ ​lekker​ ​genieten​ ​en​ ​ik​ ​mag​ ​graag​ met​ m’n​ ​vader, die ook​ fanatiek​ supporter​ ​is​ ​van​ ​m’n​ ​dochter​,​ ​een​ ​biertje​ ​halen​ ​en​ ​voetbal​ ​kijken​ ​.  
Welke​ ​vrijwilliger​ ​zou​ ​jij​ ​volgende​ ​maand​ ​graag​ ​aan​ ​het​ ​woord​ ​zien?​ ​
Moeilijke​ vraag​ omdat​​ ik​ ​nog​ niet​ ​zo​ ​gek​ ​veel​ ​mensen​ ​ken​ ​van​ ​naam​ ​bij​ ​RCS,​ ​maar​ ​ik​ ​zou​ ​graag​ ​de​ ​trainer​ van MO13, Vincent, ​voordragen​ ​omdat​ ​ik ​het​ ​super​ ​vind​ ​dat ​hij​​ het trainen van de​ meiden​ heeft opgepakt​​ ​zodat​ ​dit​ ​niet​ ​verloren​ ​ging​ ​en​ ​leuke​ ​resultaten​ heeft ​geboekt.     

rmd 9560 20171127 1874121890Op zaterdag 25-november-2017 zijn er foto's gemaakt op de velden van RCS bij de wedstrijden van VR1, JO19-1 en MO15-1. Kijk in het foto-album hier op de website

 

RCS Oost Souburg DennisHet hoofdbestuur heeft Dennis van Lomwel bereid gevonden om de functie van materiaalman (ballen, hesjes, etc.) op zich te nemen. Dennis is te bereiken onder het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dennis verricht al diverse taken (leider zaterdag 2, trainer JO11-1, lid toernooicommissie) binnen v.v. RCS. Als bestuur zijn wij blij dat Dennis ook deze functie op zich wil nemen. Wij wensen Dennis veel succes en plezier in zijn nieuwe functie als materiaalman.

Bestuur v.v. RCS

 

NandoPfaff2017jvHet hoofdbestuur is verheugd om te kunnen mededelen dat men Nando Pfaff bereid heeft gevonden om de functie als jeugdvoorzitter binnen de jeugdcommissie op zich te nemen. Nando was binnen het hoofdbestuur al vertegenwoordiger van de jeugdcommissie van v.v. RCS. Wij wensen Nando veel succes en plezier in zijn nieuwe functie als jeugdvoorzitter.   Bestuur v.v. RCS

 

WesselDrijdijk180Bij de wedstrijd van RCS tegen Walcheren op zaterdag 25-november-2017 was Wessel Drijdijk de Pupil van de Week. Wessel is 10 jaar en zit in Oost-Souburg op school op "Het Kompas" in groep 7B. In 2014 is hij bij RCS gekomen in de F7 en hij zit nu in JO11-3 bij de trainers Mike Smits en Rob van Koeveringe. Zijn favoriete club in Nederland is Ajax!! In het buitenland is dat FC Barcelona. In de meivakantie is hij bij een wedstrijd geweest van Barcelona tegen Osasuna. Ze zaten toen dichtbij het veld, zodat hij Messi goed kon zien. Dat was super vet! Favoriete speler in het buitenland is dan ook Lionel Messi. Beste Nederlandse speler vindt hij Davy Klaassen!! Als hobby heeft Wessel voetballen en met vriendjes spelen. Zijn lievelingseten is pizza en friet. Hij weet nog niet wat hij later wil worden. Hij denkt dat RCS makkelijk gaat winnen van Walcheren met 4-1. (Helaas werd het 2-4)

 

Andre deKuyperBetonboringenSinds enige tijd is De Kuijper betonboringen sponsor bij v.v.RCS. De Kuijper betonboringen sponsort naast een tribunebord ook oa een wedstrijdbal en (samen met La piccola Italia) wedstrijdshirts en trainingspakken voor de JO17-1 van RCS.

De Kuijper betonboringen is gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en verankeringen in beton.

Zij zijn door zowel bedrijven als particulieren in te huren voor boringen in beton maar ook bijvoorbeeld asfalt en (natuur)steen.

Het bedrijf kan boringen uitvoeren in diverse afmetingen en voor verschillende doeleinden.

Meer informatie over dit bedrijf is te vinden via www.dekuijperbetonboringen.nl.

Uiteraard bedanken we ook deze sponsor graag voor zijn bijdrage aan onze vereniging.

 

 

V.v. R.C.S. zou niets zijn zonder alle vrijwilligers die zich belangenloos inzetten voor de club. Wie zijn deze vrijwilligers? Op ons verzoek stelt Hans van Eenennaam zich voor. Veel leesplezier!

 

Stel jezelf kort even voor:

Ik ben Hans van Eenennaam, 52 jaar, 27 jaar getrouwd met Jacqueline en samen ouders van Laura 18 jaar en Ramon 14 jaar. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Enduris BV als Bedrijfsvoerder Elektriciteits- en Gasnetten. Ik loop vanaf kleins af aan rond bij RCS. Mijn ouders stonden vroeger in de kantine. Je mocht in die tijd pas vanaf 10 jaar op voetbal. Ik heb dat hansvaneenennaamtot mij 26ste kunnen doen. Helaas gooide een blessure roet in het eten en moest ik noodgedwongen stoppen. Ik ben een jaar of tien weggeweest bij RCS, maar sinds acht jaar weer terug, omdat Ramon wilde gaan voetballen. En voor je het weet zit je zo weer overal in.

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS?
Ik heb diverse rollen als vrijwilliger bij RCS. Samen met Ahmed Kanaan ben ik dit seizoen trainer/leider van JO15-2. Ik ben groepsleider van de JO15 teams en lid van de Jeugdcommissie, Toernooicommissie en Multimediacommissie. Verder klus ik zo af toe wat bij RCS, waaronder het nieuwe vriendenbord en sponsorbord in de kantine.

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk?
Het is altijd leuk om met mensen om te gaan, maar vooral het plezier te zien bij de kinderen, dat vind ik mooi om te zien. Ook vind ik het een goede ontwikkeling dat er steeds meer spelers van de eerste selectie jeugdteams trainen gaan geven. Een goed voorbeeld voor de rest van de seniorenteams, want trainers, leiders en scheidsrechters kunnen we altijd gebruiken.

Lees meer...

 

muziekquiz2018We willen jullie alvast informeren over een nieuwe activiteit in 2018 georganiseerd door de Familiedagcommissie. Op zaterdag 17-maart-2018 houden we een Muziek Quiz met aansluitend een Hollandse avond. Deze activiteit zal plaatsvinden in het clubgebouw op ons sportpark. Meer informatie volgt, maar zet de datum alvast in uw agenda! Het wordt weer een gezellig feestje!

 

 

JO1011 uitshirtsVorig seizoen hebben Jason en Jip  de lege flessen actie georganiseerd.

Met als doel het aanschaffen van nieuwe “uit” shirts voor de categorie jo10 en jo11 teams. Hier wordt ondertussen in gevoetbald.

Wij willen op deze manier ieder nog bedanken die mee geholpen heeft deze actie tot een succes te maken en u in het bijzonder voor de giften.

Met speciale dank aan Perspectief fotografie, Jumbo de Boeck en het Kompas.

Mvg De Jeugdcommissie.

 

spek je club actie2017Donderdag 2-november-2017 mocht RCS de waardecheque van de "Spek de kas van je club"-actie van de Jumbo in ontvangst nemen. We kregen op deze avond een cheque uitgereikt ter waarde van ruim €968,-! Hier zijn we als club natuurlijk ontzettend blij mee! Iedereen die zijn bonnetje op naam van RCS gezet heeft, anderen gestimuleerd heeft om op ons te stemmen en in de winkel gestaan heeft om mensen te vragen op ons te stemmen: Hartelijk bedankt! Uiteraard bedanken wij ook Jumbo de Boeck voor het organiseren van deze leuke actie.

 

 

%MCEPASTEBIN%

 

foto mcdonaldsVanuit de sponsorcommissie zijn we blij u te kunnen melden dat wij pasgeleden een nieuw sponsorcontract hebben afgesloten met Mc Donalds Middelburg.

Mc Donalds Middelburg heeft ervoor gekozen een sponsorbord aan de tribune af te nemen, een prijs beschikbaar te stellen voor de grote clubactie die momenteel loopt bij RCS en daarnaast ook de JO15-1 in een mooi trainingstenue te steken.

Mc Donalds Middelburg is uiteraard bij de meesten in de regio een wel bekende naam. Veel van onze leden weten het fastfood restaurant aan de Bosschaartsweg in Middelburg prima te vinden. Voor meer informatie over deze nieuwe sponsor kunt u terecht op: www.mcdonaldsmiddelburg.nl.

Namens de sponsorcommissie van v.v.RCS willen wij Mc Donalds Middelburg bedanken voor hun support!

 

ledenvergadering

Woensdagavond 1-november-2017 werd in het clubgebouw de jaarlijkse ledenvergadering gehouden. De opkomst van leden was helaas gering. De vergadering werd voorgezeten door de voorzitter Ron van Rosevelt. Er werd kort stilgestaan bij de (oud)-leden welke ons afgelopen seizoen zijn ontvallen. Bestuurslid Roland Veen vertrok als bestuurslid en werd bedankt voor zijn werkzaamheden voor onze club. De notulen van de vorige ledenvergadering worden vastgesteld. Bert van der Linden geeft een toelichting op de resultaten en begroting voor de komend seizoen. We schrijven zwarte cijfers, omdat de verhoging van de veldhuur door de Gemeente Vlissingen niet door is gegaan. De verhoging van de contributie wordt uitgesteld tot duidelijk wordt hoe hoog de veldhuur wordt. De kascontrolecommissie stelt vast dat alle financiële acties correct zijn verlopen. Martin Janse neemt voor volgend seizoen plaats in de kascontrolecommissie. Dennis de Vos heeft zich na de vergadering aangemeld als 2e persoon voor de kascontrole commissie. Bert van der Linden wordt herkozen voor 1 jaar als Penningmeester. Volgend seizoen wil hij zijn functie neerleggen. André van Dijk wordt net als Bert unaniem herkozen als bestuurslid.

Dean van LieshoutDeze week was Dean van Lieshout de pupil van de week. Hij was ook aanwezig bij de wedstrijd RCS - GPC Vlissingen op zaterdag 4-november-2017. Dean is 9 jaar oud en gaat naar school op De Wissel in Vlissingen. Hij zit nu in Groep 6b. Hij is gestart bij RCS in F6, daarna na 3 maanden F3…daarna 2 jaar in de F1…en nu in JO10-1. Zijn favoriete club in de Eredivisie is Feyenoord en in het buitenland Real Madrid. Favoriete speler van Dean is Cristiano Ronaldo (Real Madrid) en Brad Jones (keeper Feyenoord). Zijn hobbies zijn keepen/voetballen en spelen met zijn vrienden. Dean eet het liefst lasagna, maaar friet vindt hij ook erg lekker. Hij wil later prof-keeper worden, het liefst bij Feyenoord. Maar als een andere club hem wil hebben, kan dat natuurlijk ook (ze mogen komen scouten!).  Hij dacht dat de uitslag bij de wedstrijd RCS - GPC 4-1 zou worden. (wel 5 doelpunten, het werd 3-2)

 

VerlengingContractMelse2017 1Op zaterdag 21 oktober jl. hebben we bij Voetbalvereniging R.C.S. het goudsponsor contract met Melse Tweewielers kunnen verlengen voor weer drie jaar. Melse Tweewielers is al jarenlang een trouwe sponsor van onze club. Uiteraard zijn we hier erg blij mee !

De pupil van de week voor de wedstrijd tegen de Lewedorpse Boys was afkomstig uit het team JO9-1 dat de nieuwe wedstrijdshirts heeft gekregen van Melse Tweewielers. Het vernieuwde contract werd bij deze speciale gelegenheid getekend in de bestuurskamer door de voorzitter van onze club, Ron van Rosevelt. Marjan Blind tekende uit naam van Melse Tweewielers.

VerlengingContractMelse2017 2Melse Tweewielers is enige tijd geleden verhuisd naar de Kanaalstraat 75 in Oost-Souburg en heeft hier een prachtige nieuwe zaak.

Melse Tweewielers is specialist op het gebied van fietsen, electrofietsen, mountainbikes en fietskleding. Zij beschikken over een ruim assortiment. Bezoek eens hun zaak en je zult er goed advies ontvangen voor het aanschaffen van een fiets.

Meer informatie over deze sponsor is te vinden op hun Facebookpagina of uiteraard in de winkel zelf.

Namens de sponsorcommissie willen wij Melse tweewielers nogmaals bedanken voor het vertrouwen en de steun in onze club.

 

vriendenvanRCS bordVeel leden hebben het nieuwe vrienden van RCS bord in de kantine wellicht al zien hangen in de kantine. Enige tijd geleden bood Hans van Eenennaam aan om te helpen met het realiseren van een nieuw "Vrienden van RCS bord". Het oude bord was aan vervanging toe en Hans had binnen korte tijd een mooie opzet ontworpen voor een nieuw. Na vele uren meet- en zaagwerk ontstond er een bord waar RCS trots op mag zijn. Bij het plaatsen van het bord kreeg Hans hulp van Ko van Eijkeren. Na veel passen en meten hangt er inmiddels een prachtig eindresultaat. Uiteraard hopen we op veel nieuwe vrienden bij RCS.

Je kunt al vriend van RCS worden voor 50 euro per jaar en krijgt dan een eigen bordje met bedrijfslogo of naam naar keuze op deze prachtige nieuwe wand.

Meer informatie over deze sponsorvorm is op te vragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inmiddels wordt er weer hard gewerkt aan een nieuw bord, wat tegen de bestuurskamermuur komt te hangen compleet met een nieuwe televisie.

Namens v.v.RCS willen we Hans en Ko ontzettend bedanken voor hun bijdrage aan ons mooie nieuwe bord.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech