Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Plaatsjesboek2019 aftrap

Ryan DoesburgDeze week en bij de wedstrijd van ons 1e elftal op zaterdag 23-februari-2019 is Ryan Doesburg de pupil van de week! Ryan is 6 jaar, hij gaat op school in Vlissingen op de Wissel en zit in  groep 3A. Bij RCS speelt hij bij de pupillen in JO8-3 als middenvelder. Zijn favoriete club is RCS hij vindt zijn ome Jelle (van den Nieuwenhuizen) de beste voetballer van Nederland! Favoriete club in het buitenland vindt hij Barcelona. Ryan eet het liefst pizza's. Sportieve hobby's heeft hij, want hij houdt erg van voetballen en zwemmen. Later wil hij vlogger worden. Ryan hoopt dat de uitslag van de wedstrijd RCS-GPC 3-2 wordt.

bingoOp vrijdag 22-februari-2019 is er weer een gezellige BINGO bij v.v. RCS in het clubgebouw. Ook dit keer zijn er weer mooie prijzen, 2 superrondes en een loterij. Kaarten € 5,00. De deuren openen om 18.45 uur, waarna de bingo start om 19.30 uur. Kantine goed bereikbaar! Iedereen is welkom, ook niet-leden!

 

Dauwendaele RCS16022019 2Zaterdag 16-februari-2019 stond de wedstrijd tegen FC Dauwendaele op het programma. Deze ploeg staat in het rechterrijtje en voor RCS dus zaak om afstand te nemen. Na het jammerlijke gelijke spel tegen VCK moesten vandaag de drie punten mee terug genomen worden naar Souburg. Bij RCS ontbraken door blessures Joey Katzenbauer, Stefan van Neutigem en Gyon Bentschap Knook en waren Mourad en Hicham Azzanagui door verplichtingen bij Groene Ster (zaalvoetbal) afwezig.

Op het zeer slecht bespeelbare hoofdveld van FC Dauwendaele begon RCS sterk aan de wedstrijd. RCS was veelvuldig in balbezit. Tot aan de zestien meter ging het redelijk, maar daarna strandden de aanvallen in schoonheid. Na ongeveer een kwartier kwam FC Dauwendaele ook beter Dauwendaele RCS16022019 1in de wedstrijd en kreeg een indirecte vrije trap op 5 meter van het doel. Nicky probeerde een bal te onderscheppen, maar ongelukkigerwijs belandde de bal via Nicky in de handen van Tim. In de ogen van scheidsrechter Jan de Vos was dit een terugspeelbal en dus een indirecte vrije trap. Heel RCS terug op de eigen doellijn, maar gelukkig smoorde het schot van de aanvaller van FC Dauwendaele in een mêlee van spelers. Uit het niets kwam RCS op voorsprong, toen voormalig RCS-speler Guus Toornstra, mede door het slechte veld over de bal heen trapte. Dank je wel zei Yordi en plaatste de bal buiten bereik van de doelman in de uiterste hoek 0-1. RCS kon hierna niet echt doordrukken en ook FC Dauwendaele kon niet echt gevaarlijk worden. Maar toch kwam ook FC Dauwendaele uit het niets aan de gelijkmaker. Mike Schrooten liet vanaf een meter of 30 een kanonskogel los. Tim was kansloos en na een minuut of veertig was de stand weer in evenwicht. Voor de rust kwam hier geen verandering meer in, zodat beide ploegen met 1-1 gingen rusten. Op dat moment een terechte stand.

Direct na rust had RCS pech dat Mike zich verstapte en niet verder kon, dit nadat vlak voor rust ook Lars al geblesseerd was uitgevallen, zodat RCS noodgedwongen twee wissels moest toepassen in korte tijd. Maar in de 2e helft was er nog maar één ploeg die voetbalde en dat was RCS. Zenno de vervanger van Lars gaf een voorzet op maat aan Yordi, maar zijn kopbal belandde via de vingertoppen van de keeper op de lat. En daarna had Ouassim iets te veel tijd nodig voor de rebound om doeltreffend te kunnen zijn. Maar een doelpunt kon niet uitblijven en toen een verdediger van FC Dauwendaele Morad onderuit schoffelde in het strafschopgebied kon scheidsrechter Jan de Vos niet anders doen dan fluiten voor een strafschop. Sven die nog geen strafschop heeft gemist, belastte zich met deze uitgelezen kans en plaatste de bal buiten het bereik van de keeper in de uiterste hoek 1-2. RCS ging op zoek naar meerdere doelpunten, maar de mooiste kansen werden om zeep geholpen. Maar in de 80e minuut kreeg RCS opnieuw een terechte strafschop, toen wederom Morad in het strafschopgebied onderuit werd geschopt. Wederom belastte Sven zich met de strafschop, maar dit keer was hij niet zo koelbloedig, want de strafschop verdween over het doel van FC Dauwendaele. De stand bleef Dauwendaele RCS16022019 3zodoende 1-2. Een gevaarlijke stand, want hoewel FC Dauwendaele in de 2e helft geen vuist kon maken, kan een gelijkmaker toch zomaar vallen. Zie wat er in de 1e helft gebeurde. Maar vlak na de gemiste strafschop moest FC Dauwendaele ook nog met 10 man verder, toen Guus Toornstra zijn 2e gele kaart kreeg toen hij de doorgebroken Nicky vlak voor het eigen strafschopgebied vloerde. De vrije trap verdween helaas net naast het doel. FC Dauwendaele was op, maar RCS weigerde de trekker over te halen. In overtal situaties werden steeds de verkeerde keuzes gemaakt en in de afwerking faalde RCS veelvuldig. Uiteindelijk maakte de prima scheidsrechter Jan de Vos na veel blessuretijd toegekend te hebben een eind aan de wedstrijd. Uiteindelijk en zeker op basis van de 2e helft een zeer terechte uitslag. Volgende week de derby tegen GPC Vlissingen, waartegen RCS nog iets goed tegen te maken heeft.

Opstelling: Tim Blind, Lars van Rosevelt (Oussim el Gauadi’44), Mike van Schaardenburg (Zenno Coppejans’47), Yannik Taniwel, Sven van Rosevelt, Nicky van Merrienboer, Dyllan Davidse, Dany van Dijk, Remco Felius (Roel Janse’70), Yordi Nijland, Morad Bobouh,

Doelpunten: Yordi Nijland en Sven van Rosevelt

Kijk voor de foto's in het foto-album hier op de website.

 

Yerseke JeugdwedstrijdvdwkJO8 1 18022018Zaterdag 16 februari vond in Yerseke de eerste 'jeugdwedstrijd van de week' in 2019 plaats. Reeds enkele seizoenen extra aandacht voor het jeugdvoetbal in de regio Reimerswaal en Kapelle. Deze keer was de keuze gevallen op Yerseke JO8-1 met als tegenstander RCS JO8-2. Lees het stukje in de Reimerswaalse & Kapelse Bode.

RCSVR1zoekt spelersOns 1e dameselftal is dringend op zoek naar nieuwe spelers. Heb je interesse om in dit ontzettend gezellige team (4e klasse) te voetballen of ken je iemand die geïnteresseerd is? Neem dan contact op met onze Coördinator Vrouwenvoetbal, Hans Poppe telnr. 06-10567469 of zend een e-mail naar -> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zaterdag 16-februari-2019 speelde RCS 1 op Sportpark De Kruitmolen in Middelburg tegen FC Dauwendaele. Deze wedstrijd  werd door ons Dauwendaele RCS16022019 3eerste elftal gewonnen met 1-2. Doelpunten voor RCS door Yordi Nijland en Sven van Rosevelt. RCS 2 speelde op ons sportpark tegen Oostkapelle 2 en won met 3-2. RCS VR1 speelden in Zierikzee tegen MZC'11 VR2 en verloren met 6-0. Reeds ter info: woensdag 20-februari-2019 spelen onze dames thuis om 20:00 uur tegen Arnemuiden VR1.

%MCEPASTEBIN%

Flyer RCS Muziekquiz1Na een succesvolle eerste editie van de RCS muziekquiz, kunnen we jullie mededelen dat op 6 april de tweede editie gehouden zal worden. Stel zelf je team samen, maximaal 4 personen, waarvan minimaal 1 lid van RCS. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

 

Als afsluiting van de quiz, zal DJ Timo deze “foute avond” feestelijk afsluiten. Dus zorg dat je zo fout mogelijk gekleed komt, en geef je snel op via onderstaande link.

Inschrijfformulier RCS Muziekquiz

Ben je nieuwsgierig wie jouw tegenstanders zijn of wie er nog meer meedoen kijk dan op onderstaande link

Overzichtslijst inschrijvingen RCS Muziekquiz

 

 

%MCEPASTEBIN%

 

Na de onverdiende nederlaag vorige week tegen Zaamslag stond vandaag de wedstrijd tegen VCK op het programma. Een wedstrijd tussen beide teams, welke vaak veel doelpunten oplevert. Bij RCS waren Joey Katzenbauer (enkel), Stefan van Neutigem (enkel) afwezig en Mourad Azzanagui nog licht geblesseerd. Hij begon op de bank. RCS begon met windvoordeel en pakte meteen het initiatief en was veel sterker dan VCK. Maar echte uitgespeelde kansen creëerde RCS niet. Wel was men gevaarlijk met voorzetten vanaf de zijlijn door Lars en de zeer bedrijvige Morad. Van de vele voorzetten werden er twee door Yordi Nijland ingekopt, maar met katachtige reddingen behield Joshua van Dolder de 0 voor RCS op het scorebord. En omdat van VCK in de 1e helft niet veel vernomen werd, bleef de ruststand 0-0.

 

Wie dacht dat VCK in de 2e helft met het windvoordeel wel aanvallender zou gaan spelen, kwam bedrogen uit. Wederom werd het initiatief volledig aan RCS gelaten. Gelijk na rust kreeg Morad de kans op 1-0, maar zijn schot belandde aan de verkeerde kant van de paal. RCS bleef de gevaarlijkste ploeg, al kwam VCK er met counters gevaarlijker uit dan in de 1e helft. Morad had zo’n kwartier voor tijd wederom de 1-0 op zijn schoen, maar zijn inzet belandde voor RCS helaas op de lat. En niet veel later kreeg Yordi een uitgelezen kans na een prima pas van de ingevallen Mourad. Maar Yordi vond wederom de voortreffelijke Joshua van Dolder op zijn pad. En ook VCK kreeg nog een uitstekende kans na een counter, maar Jesper Harinck schoot de bal voorlangs het doel van Tim. Vlak voor tijd kreeg Sven Wisse van VCK nog een terechte rode kaart (2x geel) van de prima leidende Niels Felix uit Dordrecht. Uiteindelijk een teleurstellende 0-0 voor RCS. Drie punten voor RCS waren verdiend geweest, maar de uitstekende Joshua van Dolder was vandaag niet te passeren. Voor RCS de allereerste keer, sinds de overgang naar het zaterdagvoetbal dat er 0-0 werd gespeeld.

 

Opstelling: Tim Blind, Lars van Rosevelt (Ouassim el Gauadi’73), Mike van Schaardenburg, Yannik Taniwel, Sven van Rosevelt, Nicky van Merrienboer, Dyllan Davidse, Dany van Dijk (Mourad Azzanagui’60), Remco Felius (Wesley de Smit’88), Yordi Nijland en Morad Bobouh,

Doelpunten: geen

 

Lokale sportheldenEindelijk is het dan zo ver. Vanaf woensdag 20 februari ontvangen klanten van Jumbo Oost-Souburg bij € 15,-* aan boodschappen een setje met VV RCS-sportplaatjes gratis. Vraag aan familieleden en kennissen of ze ook voor je willen sparen. Op deze wijze wordt het vrij eenvoudig om alle verschillende plaatjes bij elkaar te sparen.

 

Sparen en bewaren in het unieke VV RCS-verzamelalbum

Alle 522 sportplaatjes kunnen bewaard worden in het speciaal voor VV RCS ontworpen sportplaatjes verzamelalbum. Ieder individueel gefotografeerd lid krijgt een gratis verzamelalbum verstrekt! Deze gratis albums worden vanaf zaterdag 16 februari via de leiders op de vereniging verspreid. Zorg dat je het album tijdig in je bezit hebt, zodat je vliegend van start kan gaan met het sparen van alle plaatjes van VV RCS. Overige leden en geïnteresseerden kunnen het album aanschaffen bij Jumbo Oost-Souburg.

 

Namens het bestuur van VV RCS en Jumbo Oost-Souburg, veel spaarplezier toegewenst!

* exclusief tabak en emballage

 

 

 

 

 

Merchandise2019

 

dranken kantineBeste Leden, vanaf heden zijn de kantineprijzen van diverse producten aangepast, dit om de gezonde financiële huishouding die wij hebben te kunnen behouden. Deze maatregel hebben wij reeds gemeld in de Algemene Leden Vergadering. De stijging van de prijzen heeft meerdere oorzaken:

  • De afgelopen jaren hebben wij geen prijsstijgingen doorgevoerd terwijl de inkoopprijzen wel zijn opgelopen.
  • Daarnaast worden we per 1 januari 2019 geconfronteerd met een aanpassing van het lage btw tarief van 6 naar 9%.  

Een leuk bericht is dit natuurlijk niet, maar wij vertrouwen op jullie begrip voor deze maatregelen.    Het bestuur

 

rmd 7130 20190204 1339776423Voetbalde jij zaterdag 2-februari-2019 op de velden bij RCS, dan bestaat de kans dat je op de foto staat in ons foto-album hier op de website!

Het RCS Darttoernooi vond plaats op zaterdagavond 26-januari-2019. Darts2019 1Na leuke poule wedstrijden werd de stand opgemaakt en konden we aan een verrassende winnaars en verliezersronde beginnen. Ook daar waren verrassende uitslagen te zien, waardoor in de verliezersronden Marco De Poorter en Dennis van Lomwel de finale mochten gooien, waar de laatst genoemde won met 4-1! In de winnaarsronde finale stonden Rini Menheere en Herman Bekker tegenover elkaar, laatst genoemde wist bij de stand van 4-4 met een 121 finish op de bull de toernooi winst binnen te halen. Een zeer geslaagde avond, met dank aan Sport Centre Souburg voor de dartprijzen

Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi logo 201912019 is het 90-jarig jubileumjaar van onze vereniging! Net als de afgelopen jaren houden wij ook weer ons traditioneel Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi. Dit ook met een feestelijk randje, want het is de 5e editie.

Wij nodigen dan ook graag alle jeugdteams uit t/m O17 van alle verenigingen.

In alle categorieën zijn bekers voor de deelnemende teams per poule en op zaterdag is het traditioneel de pupillendag en zijn er nog een aantal andere activiteiten. Dit jaar is het op vrijdag 14 juni de meisjesavond. We streven naar poules van 5 teams. De exacte aanvangstijden volgen later.

 

Vrijdagavond 14 juni 2019

MO13, MO15 en MO17 teams

Vrijdagavond 21 juni 2019

JO13 (alle klassen) en JO15 (3e, 4e, 5e) teams

Zaterdag 22 juni 2019

’s-Morgens: JO7, JO8, JO9-teams

’s-Middags: JO10, JO11 teams

’s-Avonds:  JO15 (hfd, 1e) en JO17 (alle klassen) teams

De Toernooicommissie verzoekt u in te schrijven voor 15 mei 2019. Inschrijven gaat d.m.v. deze link. Inschrijfformulier Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2019. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen.

Deelname op volgorde van inschrijving. U krijgt een bevestiging per mail van uw inschrijving. Mocht het toernooi vol zitten, dan krijgt u hier ook bericht van.

Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2019 kan u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen. Download het pamflet hier

Met vriendelijke groet, namens de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S.

 

 

ilonastouthamerIlona heeft aan de technische commissie en hoofdbestuur aangeven dat zij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen als trainer van de 2e selectie zaterdag. Wij bedanken Ilona voor de prettige en plezierige samenwerking in de afgelopen twee seizoenen. De technische commissie en hoofdbestuur gaan op zoek naar een nieuwe trainer voor de 2e selectie zaterdag.

Als je zo de afgelopen interviews bekijkt, zou je denken dat RCS geen vrouwelijke vrijwilligers heeft. Niets is minder waar!

 

Deze keer geven we het woord aan een vrijwilligster die al jaren heel veel voor de club en vooral voor de jeugd betekent. Als lid van de activiteitencommissie, maar ook als trainster van diverse jeugdelftallen in de afgelopen jaren, draagt ze zeker haar steentje bij. Goed voorbeeld, doet goed volgen is in haar geval helemaal waar. Haar vader Ko van Eijkeren is ook al jaren betrokken bij RCS. Lees hieronder het interview met Sandra El-Kadouri.

foto Sandra 

Stel jezelf kort even voor Ik ben Sandra El-Kadouri en ik ben 47 jaar. Ik woon samen met mijn man Youssef en onze zoon Yassine in het fijne Oost-Souburg. Ik ben inmiddels alweer 27 jaar werkzaam bij de Albert Heijn in het centrum van Middelburg (voorheen Maxis en Konmar).

Toen mijn zoon bij de RCS jeugd is gaan voetballen ben ik begonnen als vrijwilligster. Inmiddels ben ik alweer zo’n 17 jaar actief in de activiteitencommissie en heb ik diverse jeugdteams getraind, gecoacht en begeleid. Ik vind het belangrijk dat kinderen het naar hun zin hebben en met plezier komen voetballen. Ik vind het vooral mooi om te zien wat voor ontwikkeling de kinderen doormaken. Naast het trainen/coachen en begeleiden van jeugdelftallen haal ik veel energie en plezier uit het organiseren van activiteiten. De activiteiten zijn gericht op de jeugd, maar om deze activiteiten financieel mogelijk te kunnen maken houden wij een aantal bingo’s per jaar voor zowel leden als niet leden. Leuk om op deze manier ook andere mensen bij de club te betrekken en ze een leuke avond te kunnen bieden. Het versieren van de kantine kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Vaak samen met m’n vader Ko van Eijkeren die ook vrijwilliger is bij RCS.

Lees meer...


Jubileum logo DEF3 

De festiviteiten voor het 90-jarig jubileum zullen plaatsvinden op zaterdag 15-juni-2019. Deze dag is bedoeld voor leden en oud-leden. Binnenkort zal het gehele programma bekend worden. Er zal in ieder geval een 7x7 toernooi plaatsvinden, waarbij ieder zijn eigen team kan samenstellen vanaf JO17 en afsluitend een feestavond met een band. Dus leden en oud-leden houdt 15-juni-2019 alvast vrij! Meer informatie volgt binnenkort!!

 

 

LucMartensNa de aanstelling van Cees Houtepen als hoofdtrainer, kan het bestuur verheugd mededelen, dat Luc Martens de nieuwe assistent wordt van Cees voor het seizoen 2019/2020. Luc is momenteel trainer van RCS JO19-1 en 22 jaar oud. Het bestuur ziet in de samenwerking tussen Cees en Luc een ideale combinatie om de jonge en talentvolle 1e selectie verder te vormen. Wij wensen Luc veel plezier in deze nieuwe uitdaging.

 

jantjebeton2019Heb je in de week van 25 feb t/m 2 mrt een uurtje over? Dan is namelijk de Jantje Beton Collecte, en gaat v.v. RCS samen met ruim 40.000 andere vrijwilligers langs de deuren om geld op te halen zodat meer kinderen meer kunnen spelen. Bovendien kan je de club flink helpen, omdat 50% van je opbrengsten naar je eigen club gaan.

 

Het belang van spelen

Spelen is belangrijk. Kinderen moeten bewegen voor een gezonde ontwikkeling. En tijdens het spelen leren ze allemaal belangrijke dingen zoals vrienden maken en omgaan met tegenslagen. Jammer genoeg wordt buiten spelen steeds minder vanzelfsprekend. 3 op de 10 kinderen speelt niet of slechts een keer per week vrij buiten.  Spelen houdt je vrolijk en open tegenover de wereld. Eigenlijk zou iedereen wat meer moeten spelen.

 

Help voetbalvereniging RCS

De helft van de opbrengsten besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in heel Nederland. De andere helft is voor onze eigen clubkas. Die opbrengst is heel erg welkom. Komend jaar willen we daar diverse activiteiten voor de jeugd mee bekostigen.

 

Wat ga je doen?

Geef bij Anne Matze aan wanneer je wilt lopen. Wij voorzien je van alle benodigdheden, zoals collectebussen en handige tips. Jij zorgt voor een goed humeur. Tijdens de collecteweek lopen we samen langs de deuren. Je mag natuurlijk ook skateboardend langs de deuren. Zo wordt het nog een leuke dag ook.

Let op! Kinderen onder de 16 jaar, moeten worden begeleid door iemand van boven de 16.

 

Online collecteren

Kan je niet collecteren maar wil je ons wel helpen? Maak dan vanaf 14 februari een online collectebus aan op www.jantjebeton.digicollect.nl. Met een online collectebus kun je de opbrengst voor jouw club verhogen door geld op te halen bij vrienden en familie door het hele land. Kan jij ondertussen lekker spelen!

Wil jij helpen met collecteren of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar:

Anne Matze (voetbalvereniging RCS): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VoorbereidingstoernooiIeder jaar aan het begin van het seizoen wordt traditioneel het Klaverblad Verzekeringen Voorbereidingstoernooi gehouden. Helaas kon dit vanwege de droogte van de velden niet plaatsvinden. Daarop is besloten dit te verplaatsen naar de winterstop. Op zaterdag 12 januari 2019 werd het toernooi nu in één dag gespeeld. 

 

ZldMBwint toernooi2019JO13-1 en JO15-1 teams speelden ‘s-morgens. Bij de JO13-1 en JO15-1-teams eindigde Zeelandia Middelburg op de 1e plaats. De JO17-1 en JO19-1 teams speelden ‘s-middags. SV Walcheren won bij JO17-1 en Zeelandia Middelburg bij de JO19-1-teams.

 

Opnieuw was de toernooiwinst voor Zeelandia Middelburg, die de wisselbeker ook al meerdere keren won (zie de foto ->). 

 

De totaaluitslag van het Klaverblad Verzekeringen Voorbereidingstoernooi was:

1. ZLD M'burg

2. R.C.S.

3. Walcheren

 

Ook in 2019 gaan we weer door met onze rubriek waarin we onze vrijwilligers aan u voorstellen. Deze keer iemand die voor velen een bekende vrijwilliger is. Hij is begonnen als jeugdtrainer en inmiddels naast trainer van JO17-1 en de dames 1 ook lid van het bestuur van RCS. Deze keer aan het woord Wim Priem.

 

 

foto Wim PriemStel jezelf kort even voor

Ik ben Wim Priem, geboren in het mooie Sint Maartensdijk op Tholen, net nog 50 jaar en getrouwd met Marjolein. In 1996 zijn wij in Oost-Souburg komen wonen. We hebben twee zonen, Jordy en Marvin.

Ik werk als supervisor bij de vestigingen van McDonald’s in Zeeland. 14 jaar geleden ben ik bij RCS betrokken geraakt toen Jordy, nadat hij eerst bij Walcheren gevoetbald had, bij RCS ging voetballen en Wim Poons en ik het teampje gingen trainen.

 

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS?

Als vrijwilliger bekleed ik een aantal functies bij onze vereniging. Ik zit in het hoofdbestuur als secretaris/technisch beleid senioren, ik ben assistent-trainer bij JO17-1 en ik mag samen met Patrick Duinkerke, onze VR1 trainen geven. Vooral het op het veld staan geeft mij de meeste voldoening. Ik heb mijn TC3 diploma en probeer dit actueel te houden zodat we gevarieerde trainingen aan kunnen bieden aan beide elftallen.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk?

Het leukste aan vrijwilliger zijn bij RCS is voor mij voornamelijk het trachten jongeren en jong-volwassenen plezier te laten beleven aan hun hobby. En bestuurlijk heb ik daar invloed op door te zorgen dat randzaken en organisatie goed geregeld zijn. Als trainer kan ik daar invloed op hebben door gevarieerde en leuke oefenstof aan te bieden, en te zorgen dat de sfeer in een groep oké is. Als dit lukt en ik zie deze mensen plezier hebben, dan maakt dat mij ook blij en ben ik trots op wat wij gezamenlijk doen.

Lees meer...

CeesHoutepen20192020Het bestuur van v.v RCS kan verheugd mededelen dat het erin is geslaagd om Cees Houtepen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 te contracteren. Cees is momenteel trainer van zaterdag 2e klasser FC Axel en wordt opvolger voor de aan het eind van het seizoen vertrekkende trainer John Bentschap Knook. Het bestuur is ervan overtuigd, dat zij in de persoon van Cees Houtepen een ambitieuze trainer heeft aangetrokken, die met een frisse blik de talentvolle jonge selectie van v.v. RCS nader kan vormen en zien daarom uit naar een succesvolle samenwerking.

bedanktDe RCS Jeugdcommissie bedankt de Toernooicommissie voor het organiseren van een geslaagde 5e editie van het Klaverblad Verzekeringen Eindejaarszaalvoetbaltoernooi. Ook alle deelnemers, begeleiders en scheidsrechters enorm bedankt!

 

%MCEPASTEBIN%

rmd 6202 20190106 1769821910rmd 6207 20190106 2053279421Op vrijdag 4-januari-2019 vond in ons clubhuis de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Om een indruk te krijgen van deze gezellige bijeenkomst, kijk voor de foto's in het foto-album hier op de website.

RCSindoorscoccer2019 1RCSindoorscoccer2019RCS speelde 5-januari-2019 in het Indoorsoccertoernooi Zeeuws-Vlaanderen. Alle poulewedstrijden tegen Zaamslag, STEEN en Koewacht werden gewonnen. In de kwartfinale werd Oostburg verslagen en in de halve finale was RCS te sterk voor Terneuzen. De finale tegen FC Axel werd gewonnen met 3-0! Voor meer info kijk op -> https://soccerzeeland.nl/ of ga naar de uitslagen van de finaledag op zaterdag 5-januari-2019

Zaamslag
3. STEEN
4. Koewacht
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech