Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Zaterdag 20-oktober-2018 speelt RCS 1 tegen 's Heer Arendskerke 1. Deze wedstrijd op Sportpark 's Heer Arendskerke begint om 14:30 uur en wordt geleid door scheidsrechter dhr. Pascal van der Zwan. RCS 2 en RCS VR1 spelen geen officiële wedstrijden deze zaterdag. 

%MCEPASTEBIN%

kinderbingo2016Op vrijdag 19-oktober-2018 organiseert de activiteitencommissie, in ons clubhuis aan de Spoorstraat 84 in Oost-Souburg, weer een gezellige kinderbingo met leuke prijzen. Toegangspijs is € 2,00 (incl. drinken en wat lekkers) Opgeven van te voren niet nodig, maar let op!  De bingo is alleen bedoeld voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Ook vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. Het is niet de bedoeling dat er ouders, broers en zussen buiten leeftijdscategorie blijven tijdens de bingo! De kinderen kunnen om 18.15 uur gebracht worden. We beginnen om 18:30 uur en om 20:00 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Wij laten de kinderen niet zonder begeleiding naar huis vertrekken en kunnen helaas ook niet iedereen thuis brengen. Het is handig als kinderen een eigen pen of stift meenemen om de nummers aan te kruisen.

ledenvergaderingHierbij nodigt het hoofdbestuur van de v.v. RCS u uit voor de Algemene Ledenvergadering. Deze zal plaatsvinden op woensdag 31 oktober 2018 om 19.30 uur in het clubhuis van v.v. RCS. Het jaarverslag van de Algemene Ledenvergadering d.d. 1 november 2017 kan op maandag 22 oktober a.s. vanaf 20.00 uur worden opgehaald in de bestuurskamer. Alleen leden van v.v. RCS zijn stemgerechtigd. De uitnodiging welke naar alle leden is verzonden vindt u hier.

rmd 0939 20181015 1470857204 

Na het beschamende verlies van vorige week tegen Walcheren had RCS voor eigen publiek wat goed te maken. Tegenstander Bevelanders had al zijn wedstrijden nog verloren en stond derhalve op de laatste plaats. Bij RCS loopt de ziekenboeg langzaam weer wat leeg. Op de volgende spelers kon nog geen beroep gedaan worden: Sven van Rosevelt, Joey Katzenbauer, Stefan van Neutigem en Remco Felius.

 

RCS was vanaf de 1e minuut bij de les en Bevelanders kreeg geen kans om rustig op te bouwen. Nadat Jerfy al een keer op de lat had gekopt en een keer net over had gekopt, was het in de 30e minuut wel raak. Uit een corner van Quassim kopte Jerfy snoeihard binnen 1-0 en niet veel rmd 1330 20181015 1471205878later werd Dyllan aan de rechterkant vrijgespeeld en zijn schot was de prima keepende Denni Oosse te machtig 2-0. Bevelanders was door het sterke spel van RCS onmachtig en kreeg in de 1e helft geen enkele kans. Dany was nog dicht bij een treffer, maar zijn schot verdween rakelings langs de kruising. Zodoende bleef de ruststand steken op een verdiende 2-0 stand.

 

De 2e helft ging RCS op dezelfde voet verder. In de 53e minuut bracht Jerfy na een voorzet van Quassim in tweede instantie de stand op 3-0. Hierna werd RCS wat gemakzuchtiger en nadat Dany bij een actie geblesseerd raakte en de scheidsrechter niet floot voor een overtreding en Bevelanders weigerde de bal uit te spelen, maakte Yannick een overtreding net buiten de 16-meterlijn. Een buitenkansje voor Bevelanders. Quinten Leenpoel ging achter de bal staan en zijn schot ging via de binnenkant paal binnen 3-1. Niet veel later kreeg Bevelanders wederom een vrije trap en op het randje van buitenspel mocht Wesley de Haze de 3-2 binnen schieten. Bevelanders gooide er nog meer fysieke kracht tegenaan en dit werd Lars noodlottig. Lars net rmd 1555 20181015 1226588837weer terug van een blessure en was na de rust in het veld gekomen voor Anwar. Eerst kreeg hij een behoorlijke beuk in zijn rug en daarna kwam Koen Wilderom op een schandalige manier in. Maar de scheidsrechter beloonde dit slechts met een gele kaart. Voor Lars was het gelijk einde wedstrijd. Niet veel later beging dezelfde speler weer een stevige overtreding op Nicky en kwam hem dit wederom op een gele kaart te staan en dit betekende ook einde wedstrijd voor hem. RCS kwam niet meer in de problemen. In de 79e minuut zorgde Yordi voor 4-2 nadat hij door Jerfy prima vrijgespeeld was. In de 87e minuut kwam Dyllan aan de rechterkant vrij, maar zijn schot kon nog gekeerd worden door keeper Denni Oosse. Helaas voor hem werd de rebound door een verdediger van Bevelanders in eigen doel gewerkt 5-2. En in de 90e minuut kon Yordi de 6-2 vrij inkoppen na een prima voorzet van Dyllan. Niet veel later floot scheidsrechter De Pijper voor het einde van de wedstrijd. Een prima wedstrijd met een terechte eindstand. Volgende week de uitwedstrijd tegen ’s-Heer Arendskerke.

 

Opstelling: Tim Blind, Anwar Roemeratoe (Lars van Rosevelt’45, Zenno Coppejans’70), Mike vanSchaardenburg, Dany van Dijk, Yannik Taniwel, Nicky van Merrienboer, Hicham Azzanagui (Mourad Azzanagui’55), Yordi Nijland, Quassim el Guadi, Dyllan Davidse en Jerfy Booij.

 

Doelpunten: Jerfy Booij 2x, Yordi Nijland 2x, Dyllan Davidse, eigen doelpunt

 

Bekijk alle foto's van deze wedstrijd in het foto-album hier op de website.

 

Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi logo 201912019 is het 90-jarig jubileumjaar van onze vereniging! Net als de afgelopen jaren houden wij ook weer ons traditioneel Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi. Dit ook met een feestelijk randje, want het is de 5e editie.

Wij nodigen dan ook graag alle jeugdteams uit t/m O17 van alle verenigingen.

In alle categorieën zijn bekers voor de deelnemende teams per poule en op zaterdag is het traditioneel de pupillendag en zijn er nog een aantal andere activiteiten. Dit jaar is het op vrijdag 14 juni de meisjesavond. We streven naar poules van 5 teams. De exacte aanvangstijden volgen later.

 

Vrijdagavond 14 juni 2019

MO13, MO15 en MO17 teams

Vrijdagavond 21 juni 2019

JO13 (alle klassen) en JO15 (3e, 4e, 5e) teams

Zaterdag 22 juni 2019

’s-Morgens: JO7, JO8, JO9-teams

’s-Middags: JO10, JO11 teams

’s-Avonds:  JO15 (hfd, 1e) en JO17 (alle klassen) teams

De Toernooicommissie verzoekt u in te schrijven voor 15 mei 2019. Inschrijven gaat d.m.v. deze link. Inschrijfformulier Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2019. Hierbij wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen.

Deelname op volgorde van inschrijving. U krijgt een bevestiging per mail van uw inschrijving. Mocht het toernooi vol zitten, dan krijgt u hier ook bericht van.

Via de link Overzicht inschrijvingen Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi 2019 kan u zien of uw inschrijving is binnengekomen en welke teams en verenigingen hieraan deelnemen. Download het pamflet hier

Met vriendelijke groet, namens de Toernooicommissie van de v.v. R.C.S.

 

 

RCSBevelanders13102018 1RCSBevelanders13102018 2Zaterdag 13-oktober-2018 speelde ons 1e elftal weer een thuiswedstrijd. Er werd gevoetbald tegen de hekkesluiter in de 3e klasse Bevelanders 1 uit Kamperland. Deze wedstrijd werd door ons 1e elftal verdiend gewonnen met 6-2. Doelpunten voor RCS door Jerfy Booij (2x), Yordi Nijland (2x), Dyllan Davidse en een eigen doelpunt door speler van Bevalnders. RCS 2 speelde uit tegen Serooskerke 3 en won met dezelfde cijfers als het 1e elftal 2-6. RCS VR1 speelden thuis tegen de dames van Graauw VR1 en verloren nipt met 1-2. 

JumboPersoneelswerving2018klNaast het voetbal een bijbaan bij de Jumbo in Oost-Souburg? Solliciteer dan hier ------------>

Yaron BoomDeze week en bij de wedstrijd RCS 1 - Bevelanders 1 op zaterdag 13-oktober-2018 was Yaron Boom de Pupil van de week! Yaron gaat in Middelburg op school. Hij zit op de Cypressenhof in de Magistraatwijk. Hij voetbalt bij RCS JO11-1 in de verdediging. Hij speelt meestal als rechtsback. Zijn favoriete club in Nederland is Feyenoord en in het buitenland is dat Bayern München! De meest favoriete speler vindt hij de bij Bayern München spelende Robert Lewandowski. De hobby's van Yaron zijn Voetbal en Fortnite spelen. Zijn lievelingseten: Friet met frikandel. Later wil hij profvoetballer worden. Yaron denkt dat de uitslag van de wedstrijd RCS - Bevelanders 3-0 wordt. Hopen wij natuurlijk ook, want het 1e elftal heeft de punten hard nodig.(red: het werd 6-2!)

 

>> nog 5 koppels gezocht voor de quiz! meld je aan bij Yordi: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voetbalquizOp vrijdag 26 oktober wordt de 5e editie van de VV RCS voetbalquiz gehouden. Onder leiding van Ralf Eversdijk en Yordi Nijland zullen de deelnemers ook deze editie weer een hoop nieuwe voetbalfeiten te weten komen. Lijkt het jullie ook leuk om mee te doen? Schrijf je dan nu in via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Let op: - Deelname in tweetallen (minstens 1 moet lid zijn van RCS). - Deelnemers moeten minimaal 16 jaar zijn. - Deelname is gratis. - Prijzen worden ter beschikking gesteld door de familiedagcommissie. - Locatie: Kantine RCS - Inloop vanaf 19.00, start 19.30. - Vol = Vol

 

 

%MCEPASTEBIN%


MO17 1 1819

Met trots kunnen wij meedelen dat FIT FOR FREE uit Middelburg onze nieuwe shirt sponsor is. De sportschool FIT FOR FREE Middelburg is het fitnesscentrum in middelburg. Je kan er sporten op een manier die bij jou past.

Neem eens een kijkje via de site of loop eens binnen aan de Buitenruststraat 20 in Middelburg. Wil je een keer komen sporten dan kan je op de site een gratis dagpas aanvragen. Ook is er een mogelijkheid om via RCS collectief te sporten, dan is er een korting op het abonnement. Hier komt binnenkort meer informatie over.

Wij van RCS MO17-1 willen FIT FOR FREE bedanken voor de nieuwe shirts. www.fitforfree.nl/sportschool/middelburg

%MCEPASTEBIN%

rmd 8667 20181001 1510921236Na de valse start tegen VCK vorige week stond vandaag de wedstrijd tegen buurman Dauwendaele op het programma. Dauwendaele had vorige week verrassend gewonnen met 4-2 gewonnen van titelkandidaat Zaamslag. Bij RCS  waren door verschillende oorzaken Yannik Taniwel, Sven van Rosevelt, Mourad Azzanagui, Bjorn Langeveld, Lars van Rosevelt, Zenno Coppejans, Joey Katzenbauer, Morad Bobouh en Remco Felius niet beschikbaar. Hierdoor kregen de 1e jaars JO-19 spelers Dany van Dijk, Dyllan Davidse en Gyon Bentschap Knook een plaats in de basis.

In de 1e helft ging de wedstrijd gelijk op, waarbij RCS het meeste balbezit had. Maar voor de doelen gebeurde er weinig opwindends. Er viel rmd 9122 20181001 1903236787alleen een kans voor Yordi te noteren, maar zijn inzet was niet krachtig genoeg om de keeper van Dauwendaele te verontrusten. Zodoende ging de rust in met een 0-0 stand.

Ook in de 2e helft had RCS het meeste balbezit, maar was nu ook dreigender voor het doel. Na een kwartiertje in de 2e helft leek RCS op een 1-0 voorsprong te komen, toen Jerfy een vlot lopende aanval binnenschoot. De grensrechter van Dauwendaele twijfelde, maar stak na enige bedenktijd toch zijn vlag de lucht in en de scheidsrechter nam zijn signaal over. Zodoende bleef de stand 0-0. RCS bleef aandringen en het was wachten op een doelpunt en in de 65e minuut was het zover. Jerfy zette de aanval zelf op, kreeg de bal prima terug van Quassim en schoot de 1-0 in de touwen. De ban was gebroken. Dauwendaele ging meer risico’s nemen en kreeg hierna één kans, waarbij Tim prima handelend optrad en de inzet onschadelijk maakte.

rmd 9213 20181001 1917277743Niet veel later stond de 2-0 op het scorebord toen bij een voorzet van Quassim, Yordi een prima blok zette en Jerfy met zijn 2e van de middag de 2-0 kon binnenschieten. De wedstrijd was gespeeld en RCS kreeg meer ruimte. In de 84e minuut werd de ingevallen JO-19 speler Richen James prima door Nicky bediend en hij zorgde met een prachtig schot voor de 3-0. Een minuut later zorgde Yordi met een schitterend schot vanaf de rand van de 16-meter voor de 4-0 eindstand. Niet veel later floot de prima leidende scheidsrechter Bruggeman voor het einde van de wedstrijd. Een prima 2e helft waarbij de JO-19 spelers een uitstekende indruk maakten en Dyllan werd gekozen tot ‘man of the match’.

Volgende week de derby tegen koploper Walcheren.

Opstelling: Tim Blind, Anwar Roemeratoe (Jordy Schoonen’75), Mike vanSchaardenburg, Dany van Dijk, Gyon Bentschap Knook, Nicky van Merrienboer, Hicham Azzanagui, Yordi Nijland, Dyllan Davidse, Quassim el Guadi  (Richen James’79) en Jerfy Booij (Roel Janse ’85)

Doelpunten: Jerfy Booij 2x, Richen James en Yordi Nijland.
Kijk voor alle foto's in het foto-album hier op de website

 

foto Marco TraasAl heel wat jaren is deze teamplayer bij RCS betrokken. Uiteraard begonnen als speler in diverse jeugdteams bij RCS en daarna als trainer, leider en scheidsrechter aan de slag. Op dit moment geeft hij trainen aan de 3e selectie en is hij scheidsrechter bij de jeugd. Lees hieronder het interview met Marco Traas.

Stel jezelf kort even voor: Ik ben Marco Traas, getrouwd met Anneke, we hebben samen 2 kinderen, Danny en Esmée. Sinds oktober 1984 werk ik bij l’escaut woonservice (voorheen BASCO), een woningcorporatie in Vlissingen. Vanaf dat ik 9,5 jaar oud was, ben ik lid van RCS. Ik heb in de jeugd in D1, C2, C1, B1 en A1 gespeeld. Ik heb kanjers van trainers/leiders gehad zoals Edwin Tielman en Ronnie Krocké. In de senioren heb ik het meest in het 3e elftal gespeeld (met als leider William Debbaut) en een paar jaar in het 2e en het 4e.

 
Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Op dinsdagavond geven Ronnie Krocké en ik training aan de 3e selectie. Op zaterdagochtend ben ik scheidsrechter bij de jeugd. Vanaf mijn 15e tot mijn 45e ben ik ongeveer 25 jaar trainer, assistent-trainer, leider en assistent-leider geweest. Samengewerkt met vele mensen waarbij ik in het bijzonder Henry de Jong wil noemen die ik ervaren heb als een zeer goede jeugdtrainer (enthousiast, goede trainingsstof, nooit een negatief woord over een speler gehoord, altijd positief).
 
Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? De vele mensen die je kent, vaak al van jonge leeftijd, de samenwerking en de humor die je samen hebt. RCS is de club van Souburg, het dorp waar ik bijna heel mijn leven heb gewoond.
 
Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? De eerste jaren dat ik lid werd van de club: door de week trainen, zaterdagmorgen zelf voetballen, ’s middags biljarten en tafeltennissen in het clubhuis of naar wedstrijden van de jeugd kijken. En dan de zondag naar het eerste kijken met o.a. Johan Dijkhuizen, André Dellebeke en Piet de Nooijer.
 

Lees meer...

OldStarsWalkingBen je 60 + en heb je altijd al een keer tegen de ex internationals willen voetballen? Kom dan op vrijdagmiddag 19 oktober a.s. naar de Oldstars Walking Footballmeeting bij voetbalvereniging De Meeuwen in Zoutelande.

In samenwerking met Sport Zeeland, voetbalvereniging De Meeuwen en het Nationaal ouderenfonds organiseren we een Walking Football Meeting. Samen met de OldStars teams van een aantal betaald voetbalorganisaties en het OldStars team ex- Internationals gaan we deze middag aan de slag om verenigingen en 60+ leden kennis te laten maken met de snelgroeiende spelvorm voor ouderen. Je kan je voor dit evenement inschrijven als team, maar ook als individu. De amateurvoetbalverenigingen De Meeuwen, LuctorHeinkenszand en De Westhoek hebben zich inmiddels al aangemeld. Wie volgt?

Kunnen wij als RCS wellicht met een team inschrijven (eventueel met oud-RCS-ers)? Meer informatie in de uitnodiging -> hier.

 

Jermaine BenitoDeze week en bij de wedstrijd van het 1e elftal zaterdag 29-september-2018 tegen FC Dauwendaele was Jermaine Benito de pupil van de week. Toen hem verteld werd dat hij pupil van de week werd, was zijn eerste reactie: "Moet ik dan alleen, dat durf ik niet!" Maar wat later, toen hij uit school kwam, zag hij het helemaal zitten! Jermaine is 7 jaar en gaat op school naar de Leeuwenburgh in Middelburg. Hij zit daar in Groep 4. Toen hij bij RCS kwam voetballen is hij begonnen in de JO9-4 en nu voetbalt hij in de JO9-1. Zijn favoriete positie is rechts-voor en meestal speelt hij ook op die positie. Favoriete club in Nederland van hem is Feyenoord en in het buitenland is dat de Franse club Paris Saint Germain. Hij vindt de beste voetballer van Nederland Tony Vilhena van Feyenoord. Jermaine eet het liefst spaghetti. Zijn hobby's zijn voetballen en gamen. Later wil hij een carrière als profvoetballer! Hij denkt dat de uitslag van de streekderby tussen RCS en FC-Dauwendaele wordt beslist in het voordeel van RCS. Winnen met 3-1! Wij hopen dat natuurlijk ook! (het werd 4-0!)

groteclubactieInmiddels is de grote clubactie weer van start gegaan. Ook RCS doet weer mee aan deze actie. Vorig jaar is gebleken dat er een heleboel jeugdspelers zijn met een groot verkooptalent! Ook dit jaar hopen wij dat de jeugd zich weer wil inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen. Het team dat (naar rato) de meeste loten verkoopt wint dan ook een mooie teamprijs in de vorm van een teamuitje bij de mc Donalds in Middelburg! De verkoop verloopt op grond van een éénmalige machtiging. Hierdoor hoeven de kinderen niet met geld over straat. Naast het steunen van de club (ieder verkocht lot, levert de club €2,40 op) maken deelnemers ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder een playstation 4! Wij hopen dat iedereen weer enthousiast gaat verkopen!

 

%MCEPASTEBIN%

trainingsballenDe indeling van de trainingen op de velden van het sportpark voor het nieuwe seizoen 2018-2019 is aangepast. De laatste versie (7) van dit trainingsschema kunt u hier bekijken
Het trainingsschema is ook te raadplegen via het menu - clubinfo. Eventuele vragen of opmerkingen stellen aan de groepsleiders.

RonnieKrocke2018Deze keer een interview met Ronnie Krocke, deze sportieveling is al 53 jaar lid, waarvan hij al 46 jaar diverse vrijwilligerstaken uitvoert. Lees hier meer over zijn vele hobby's, zijn "loopbaan" bij RCS en wie zijn favoriete spelers zijn!

 

Stel jezelf kort even voor

Mijn naam is Ronnie Krocke, geboren op 4 februari 1955 te Breskens, dus in de mooiste landstreek van Nederland. Lid van v.v. R.C.S. sinds 1965 (je kon indertijd “pas” vanaf je 10e jaar lid worden), dus inmiddels weer al zo’n 53 jaar.

Gevoetbald in de jeugdploegen D1 – C1 – B4 – B1 en A1. Daarna de gebruikelijke overstap naar de senioren, waar ik afwisselend heb gespeeld in het tweede en eerste elftal als middenvelder. Mijn  jeugdtrainers waren onder meer Janis van Eenennaam en Jan Wanjon.

Hoofdtrainers die ik heb meegemaakt als voetballer waren bijvoorbeeld Paul de Kraker, Jack Schipper en Henk Versluis. Op mijn dertigste jaar ben ik gestopt als voetballer en ben ik nog enige jaren scheidsrechter geweest. Ook heb ik heel wat cursussen gevolgd voor wat betreft het trainerschap, die vooral gegeven werden door Piet Lindenberg. Tegenwoordig train ik ook de scheidsrechters op conditioneel gebied, afdeling Walcheren.

Lees meer...

De grasvelden op ons sportpark mogen op dit moment niet gebruikt worden en daarom wordt het traditionele Klaverblad Verzekeringen Voorbereidingstoernooi voor de JO13-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 doorgeschoven naar 5 en 12 januari-2019. Deze data vallen in de winterstop. Welke leeftijdscategorie op welke dag speelt wordt binnenkort bekend gemaakt.

RonnieKrocket tagHet kan gebeuren dat teams van v.v.RCS aan de andere kant van de tunnel moeten voetballen. In dit geval kunnen de trainers/leiders een beroep doen op de t-tags die in het bezit zijn van de vereniging.

 

Tot het eind van vorig seizoen nam Ronnie Krocké de taak op zich om deze grijze apparaatjes netjes te beheren. Op je wenken bediend, kwam Ronnie de tags vaak brengen en halen tijdens trainingen zodat men hier verder geen omkijken naar had.

 

Helaas heeft Ronnie aangegeven dat we bij RCS voor komend seizoen op zoek moeten naar een nieuwe vrijwilliger die deze taak op zich wil nemen. Vanuit de club zoeken we dus iemand die het leuk vindt om de t-tags te beheren.

 

Heb jij hierin interesse? Laat het dan even weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

%MCEPASTEBIN%

SportpointdeBieSportpointdeBie flyer2018Hierbij de digitale voetbalfolder van Sportpoint de Bie! Alle leden van v.v. RCS krijgen 10% korting!

 

VOGIn de sport vinden we de zorg voor een veilige omgeving voor iedereen, in het bijzonder voor minderjarigen, essentieel. Om die reden staat beleid rond Seksuele Intimidatie bij v.v. RCS hoog op de agenda. Ongewenst gedrag in de sport komt helaas vaker voor dan men denkt. Het cliche dat voorkomen belangrijker is dan genezen, opent binnen het thema Seksuele Intimidatie keer op keer onze ogen.

Belangrijk is om dit onderwerp binnen verenigingen bespreekbaar te maken. Daarnaast is het van groot belang dat de verenigingen beleid voeren tegen seksuele intimidatie, om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Een goed beleid bevordert een veilig sportklimaat en een goede begeleiding.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is, naast het hebben gedragsregels, één van de maatregelen waarmee v.v.RCS een sociaal veilige sportomgeving wil creëren. Een VOG geeft meer zekerheid over het verleden van personen. Daarbij vermindert het de kans dat iemand, die eerder in de fout is gegaan met kinderen, een daaraan gerelateerde functie binnen de sport kan uitoefenen.

Als vereniging zijn wij van mening dat er uniformiteit gecreëerd dient te worden. Daarom is er besloten om alle vrijwilligers, trainers en coaches die indirect/direct werkzaam zijn met minderjarigen vanaf voetbalseizoen 2018/2019 te voorzien van een VOG. Pas dan kunnen wij als v.v. RCS uitstralen dat wij voor de volle 100% achter ons beleid staan en dat wij dit ook van onze leden verwachten.

Om de aanvraag van de VOG te versimpelen zal v.v. RCS de aanvraag deels al invullen. Alle vrijwilligers krijgen automatisch een mail toegezonden van Dienst Justis, in deze mail staat een link vermeld. Als deze link gevolgd wordt kan de VOG zelf verder worden aangevuld en digitaal worden toegezonden.

 

We hopen op je medewerking. Met vriendelijke groet, Het hoofdbestuur en jeugdcommissie van v.v. RCS

winnaar LG AVA 2018Zaterdagavond 30-juni-2018 werd door ons eerste elftal een oefenwedstrijd gespeeld tegen Keuken Kampioen Divisionist FC Dordrecht met trainer Gerard de Nooijer en zijn broer Dennis de Nooijer (spitsentrainer). De wedstrijd werd, ondanks een goed weerstand biedend RCS, gewonnen met 0-7 door FC Dordrecht.
Tijdens de rust van deze wedstrijd werd een verloting gehouden met als hoofdprijs een door AVA Electro geschonken LG UHD TV. De winnares is Annie de Boer, hier gefeliciteerd door Angelo Kooman van AVA Electro.

rmd 4358 20180702 1496933383Bekijk de meer dan 250 foto's geschoten bij deze wedstrijd in het foto-album 

Komend seizoen hebben we wat wijzigingen in de groepsleiders van de diverse leeftijdscategorieën. Deze wijzigingen zijn per 1 juli van kracht. De verdeling is als volgt:

Wilco Duvekot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider JO7 en JO8

Wilco van Lieshout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider JO9, JO10 en JO11

Evert Swart, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider JO13 en JO15

Hans van Eenennaam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider JO17

Nando Pfaff, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider JO19

Hans Poppe, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Groepsleider MO13, MO15, MO17 en VR1

Beste spelers, speelster, ouders en verzorgers,

De voorlopige indelingen voor de jeugdteams voor komend seizoen zijn bekend. Wij willen jullie er uitdrukkelijk op wijzen dat dit voorlopige indelingen zijn en er nog wijzigingen in kunnen komen.

Via de volgende link kunnen de voorlopige indelingen ingezien worden. Deze bestanden worden ook up-to-date gehouden: Voorlopige indelingen jeugdteams 2018-2019

In de indelingslijsten is te zien, dat wij nog een aantal vacatures open hebben staan voor leiders en trainers voor de teams in het nieuwe seizoen. Heb je interesse om jeugdleider/jeugdtrainer te worden stuur dan een mailtje naar onze jeugdvoorzitter Nando Pfaff Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Jeugdcommissie en Technische Commissie v.v. R.C.S. 

Famdag2018 1Op zaterdag 23 juni vond op ons sportpark De Alblas de jaarlijkse Klaverblad Verzekeringen familiedag plaats. Al vroeg in de ochtend waren de eerste vrijwilligers op de been om er ook dit jaar weer een waar feest van te maken. Tenten werden opgezet, springkussens opgeblazen, spelletjes klaargezet en ook voor de bbq werd er al van alles in gereedheid gebracht. Om 12 uur ging de dag van start en begonnen de fanatieke bezoekers aan de diverse spellen. Anders dan verwacht bleek het heel de middag stralend weer te zijn. De zonnebrand, beschikbaar gesteld door Klaverblad verzekeringen, kwam dan ook goed van pas. Ook de ijskar die gratis ijs uitdeelde uit naam van Klaverblad Verzekeringen werd druk bezocht. Rond half 8 werd het eerste vlees op de bbq gelegd. Ook dit jaar had AVC weer gezorgd voor heerlijk vlees wat bij de inmiddels hongerige aanwezigen goed in de smaak viel. Na het doven van de bbq’s bleef de gezelligheid nog even doorgaan. RCS bedankt alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt, met in het bijzonder de familiedagcommissie. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde dag voor jong en oud!

Erik de Kraker heeft mooie foto's gemaakt tijdens de familiedag en deze staan hier in het fotoalbum 

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Agenda

vrijdag 19 oktober, 19:30 - 20:00
Kinderbingo
______________
woensdag 24 oktober, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________
donderdag 25 oktober, 19:30 - 22:30
Jeugdcommissie overleg
______________
vrijdag 26 oktober, 19:00 -
5e editie VV RCS voetbalquiz
______________
woensdag 31 oktober, 19:30 - 22:30
Algemene Ledenvergadering
______________
donderdag 1 november, 19:30 - 22:30
Jeugdcommissie overleg
______________

Bronssponsors

CTV Voetbal banner 125 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech