Welkom bij r c s   Click to listen highlighted text! Welkom bij r c s Powered By GSpeech

Hoofdsponsors

RCS Twitter

Zaterdag 24-februari-2018 speelde RCS 1 weer thuis. Er wordt op ons sportpark gevoetbald tegen 's Heer-Arendskerke 1. De wedstrijd werd gewonnen door ons 1e elftal met 2-0. Doelpunten door Joey Katzenbauer en Yordi Nijland. De wedstrijd RCS 2 - Yerseke 2 werd afgelast. RCS VR1 speelde thuis tegen HVV'24 uit Hulst en verloor met 1-2. 

vacatureBeste leden, ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes en vrijwilligers, door het vertrek om persoonlijke redenen van onze jeugdsecretaris zijn we op zoek naar een vrijwilliger die op zaterdagmorgen de bestuurskamer wil bemannen. Vind je het leuk om de teams van andere verenigingen en de scheidsrechters te ontvangen, de uitslagen van de wedstrijden in te voeren en als gastheer of gastvrouw op te treden stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met onze jeugdvoorzitter Nando Pfaff (06-22971729). Met vriendelijke groet, de Jeugdcommissie

%MCEPASTEBIN%

schalkeauftournee2018Beste spelers en ouders van vv RCS, onze clublokatie wordt op 15 t/m 16 oktober 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Tijdens de Schalke auf Tournee voetbaldagen ga jij twee dagen trainen als een echte jeugdspeler van die Königsblauen. Ook ga je een bezoek brengen aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen.


Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/ en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbalstage.

Inhoud van de voetbaldagen Tijdens de eerste dag ga je trainen volgens de visie van de jeugdopleiding van de Duitse topclub. De trainingen worden gegeven door trainers die worden opgeleid bij FC Schalke 04 en minimaal in het bezit zijn van een Trainer/Coach 3 licentie.

Inhoud stadionbezoek De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa`s en oma`s meenemen naar Duitsland. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Kosten voor een ouder zijn € 25,-.

Gratis naam en rugnummer op je FC Schalke 04 shirt Bij aanmelding ontvang je een origineel FC Schalke 04 voetbalshirt. Schrijf jij je binnen 7 dagen in dan ontvang je ook een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je FC Schalke 04 voetbalshirt!

Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.

Let op: je hebt tot 28 februari om gebruik te maken van de kortingscode


Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 15 oktober 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via https://schalkeauftournee.nl/aanmelden/

Mit Königsblauen Grüßen,

Het bestuur

 

CasvandePol websiteDeze week en bij de wedstrijd RCS tegen 's Heer Arendskerke op 24-februari-2018 is Cas van de Pol de pupil van de week. Cas is 7 jaar oud en gaat op school op het Kompas. Hij zit daar in groep 4B. Bij de allereerste lichting van de mini’s is Cas bij RCS begonnen en hij zit nu in JO9-2. Hij speelt graag in de aanval. Zijn favoriete team in Nederland is Ajax. Justin Kluivert vindt hij de beste voetballer. Hobbies van Cas zijn voetbal, gamen en lekker buiten spelen met z’n vriendjes. Frietjes is zijn favoriete eten. Later wil hij Prof-voetballer worden. Hij denkt dat de uitslag bij de wedstrijd RCS tegen 's Heer Arendskerke 3-1 wordt.

RCS Oost Souburg DennisSinds de start van het nieuwe seizoen ben ik (Dennis van Lomwel) de nieuwe materiaalman. Deze functie houdt in dat ik zo goed als mogelijk ervoor zorg dat iedereen kan trainen en wedstrijden kan spelen met het beschikbare materiaal. Wij (de club en ik) gaan er vanuit, dat iedereen de spullen zodanig gebruikt, dat deze zo lang als mogelijk gebruikt kunnen worden. Hierbij hebben we o.a. te maken met ballen, hesjes, hoedjes(pionnetjes).


Ballen

De laatste periode constateer ik, dat de ballen niet kloppen qua aantallen. Wekelijks loop ik de rekken na en zie ik verschillende soorten ballen liggen bij leeftijdcategorieën die daar niet horen. Na rondvragen en bellen, kom ik erachter dat het op sommige punten niet gaat zoals hoort! Binnen de club zijn afspraken gemaakt dat er in de rekken voldoende ballen liggen om te kunnen trainen, ook is de afspraak gemaakt dat in de ballenzak voor de wedstrijddagen 2 ballen zitten. Nu blijkt dat er teams zijn die meerdere ballen mee hebben naar de wedstrijden, en ballen vanuit de rekken meenemen, dit kan en mag, maar leg dan de ballen terug in het rek na gespeeld te hebben, zodat de aantallen in de rekken om te trainen weer kloppen!

Hieronder maak ik even duidelijk waar wat thuis hoort (voor wat betreft de nieuwe Derbystar-ballen).
JO5 t/m JO7: 3 vlaks rood (met een 4 erop) ander soort ballen staat size 4
JO8 t/m JO9: 1 vlaks rood
JO10: 1 vlaks blauw
JO11: 2 vlaks blauw
JO13 3 vlaks blauw

Oude ballen lijken soms veel op elkaar, maar een 4 of een 5 staat altijd op de bal vermeld. Je gaat met een aantal ballen richting training en dus met hetzelfde aantal terug! Mocht er een bal bij zijn die niet in je categorie valt, is het een kleine moeite te kijken waar deze wel thuis hoort en op de juiste plaats te leggen.

Mochten er lekke ballen zijn, dan per Team/rek aangeven hoeveel ballen er lek zijn. De meeste ballen kunnen voor de training gewoon opgepompt worden. In alle andere gevallen mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet via Whatsapp!.


Hoedjes/pionnetjes

Er staan in het ballenhok voldoende hoedjes voor elk trainend team, 2 en/of 4 teams per training(kunstgras en/of strookje). Het is makkelijker om te delen i.p.v. heel veel hoedjes mee te nemen.


Coachjassen

Elke trainer/begeleider van een team heeft recht op een coachjas, mocht je deze nog niet hebben, dan graag via de coördinator van betreffende leeftijdscategorie een mail laten sturen met naam en maat.


Goaltjes

Van de goaltjes die beschikbaar zijn op het KG zijn de gele ALLEEN te gebruiken voor de JO5 t/m 7. Alle andere goals mogen gebruikt worden door zowel jeugd als senioren. De goals moeten teruggezet worden op de plek waar ze horen (ook al komen ze vanaf de andere kant van het veld) Houdt je aan de indeling! Je kan niet verlangen dat iemand na jou het oplost voor jou. WELK TEAM ER OOK ALS LAATSTE IS, ALTIJD GOALS OP SLOT ZETTEN.

 

Ik hoop op een soepele samenwerking

Dennis van Lomwel 

%MCEPASTEBIN%

djtimoZaterdagavond 3-maart-2018 wordt er voor de jeugd van onze club (JO13 t/m JO15, MO13 en MO15) een feest(disco)avond georganiseerd. Deze avond is alleen voor leden van de genoemde teams!

 

De avond begint om 19:00 uur en duurt tot circa 23:00 uur. Toegang is gratis. We verkopen blikjes fris tegen gereduceerde prijs.

 

De muziek wordt verzorgd door DJ Timo

 

DauwendaeleRCS17022018 1Na afgelopen weekend samen met de 2e selectie genoten te hebben van een geweldig weekend in Napels stond vandaag de inhaalwedstrijd tegen Dauwendaele op het programma. Er moest gewonnen worden om de achterstand op Yerseke terug te brengen tot 4 punten. Zowel RCS en Dauwendaele begonnen gehavend aan de wedstrijd. Bij RCS waren Yordi Nijland en Joey Katzenbauer (weekend weg), Mourad Azzanagui (Groene Ster), Mike van Schaardenburg, Conner Meerman en Stefan van Neutigem (blessures) afwezig.

 

Beide ploegen begonnen aftastend aan de wedstrijd, waarbij RCS veruit het meeste balbezit had. In de beginfase leverde dit voor RCS wat kleine kansjes op en een grote kans voor Marlo, maar zijn inzet verdween rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Uit het niets kwam Dauwendaele op voorsprong toen een corner voor de voeten viel van Peter van Gorsel, hij Yannik uit kapte en keihard binnenschoot 1-0. Hierna werd het voetbal van RCS er niet beter op. DauwendaeleRCS17022018 2Dauwendaele leverde veel meer strijd en won bijna alle duels. Bij RCS was de inzet en beleving ver te zoeken. Maar toch had RCS op 1-1 moeten komen toen Bjorn aan Mervin een niet te missen kans bood, maar helaas werd zijn doelpoging door een verdediger op de doellijn gekeerd. En vlak voor rust kwam Dauwendaele zelfs op 2-0 toen iedereen bij RCS dacht dat de bal over de doellijn zou gaan, maar een speler van Dauwendaele deze toch binnenhield en de bal voor gaf. Voor Levi Tamboer was het hierna een koud kunstje om de 2-0 op het scorebord te zetten. Dit was tevens de ruststand.

 

Na rust begon RCS feller en zette Dauwendaele gelijk onder druk, wel had RCS geluk dat een verkeerde terugspeelbal van Davey door Peter van Gorsel op de buitenkant van de paal werd geschoten. Hierna kwam Dauwendaele er bijna niet meer uit en het wachten was op de aansluitingstreffer van RCS en na zo’n twintig minuten viel die ook, toen Mervin een afvallende bal uit een corner binnen schoot 2-1. RCS ontwikkelde nog meer druk en 15 minuten voor tijd een prima pass van Marlo werd door Lars binnengeschoven 2-2. RCS ging op zoek naar de overwinning, maar Dauwendaele hield met hangen en wurgen stand. En na 90 minuten en nog wat blessuretijd floot de prima scheidsrechter Van Heiningen voor het einde van de wedstrijd. RCS leed duur puntverlies en zal in het verdere verloop van de competitie uit een ander vaatje moeten tappen om mee te blijven doen voor de bovenste plaatsen.

DauwendaeleRCS17022018 4Volgende week de kans op een beter resultaat in de thuiswedstrijd tegen ’s-Heer Arendskerke.

 

Opstelling: Tim, Bjorn, Anwar (Sven Rijnberg’70), Yannik, Sven, Lars, Amine (Ouassim El Gauadi’46), Carlo (Davey Venema’40), Nicky, Marlo en Mervin

Doelpunten: Mervin Niemantsverdriet en Lars van Rosevelt

 

Bekijk de foto's bij deze wedstrijd gemaakt in het fotoalbum hier op de website.

SportpointdeBiedeBieQuickVoetbaldagen2018

Nicky CTVXaira CTVKijk op CTV-voetbal naar Nicky van Merrienboer over de wedstrijd Yerseke - RCS op zaterdag 3-februari-2018 en Xaira Nijsen over RCS+  ->
http://www.ctvzeeland.nl/ctv-voetbal/content/item?1064692

 

Lees ook op Omroep Zeeland -> "Xaira Nijsen traint spelers met 'gouden randje"

%MCEPASTEBIN%

Op zaterdag 17-maart-2musicquiz018 houden we een muziekquiz met aansluitend een Hollandse avond. Inloop vanaf 19:00 uur. We beginnen om 19:30 uur. Het maximum aantal deelnemers is bereikt! Iedereen die mail terug heeft ontvangen staat op de lijst.
Inschrijven kan nog, maar dan kom je op volgorde van inschrijving op de wachtlijst. Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je een mailbericht. Opgeven per 2, 3 of 4 personen (waarvan 1 lid) Minimum leeftijd 16 jaar. Aanmelden vóór 1-maart-2018 via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Uiteraard is iedereen welkom om aan te moedigen!


Aanhollandseavondsluitend houden we een Hollandse Avond! Dress code: Hollands! U komt toch ook?

%MCEPASTEBIN%

AutoschadeteamMiddelburgVanuit de sponsorcommissie van v.v. R.C.S. zijn wij blij u mede te delen dat Autoschadeteam Middelburg per december 2017 reclamebordsponsor is geworden van onze vereniging.

Schadenet Autoschadeteam Middelburg maakt per 2017 onderdeel uit van Autoschadeteam Baarends Holding. De oorsprong van Autoschadeteam Baarends gaat terug tot 1928, toen nog in de binnenstad van Goes. Inmiddels staat op de autoboulevard van Goes een hypermodern pand waar volgens de laatste technieken auto's worden hersteld.

De moderne onderneming van Autoschadeteam Middelburg stelt kwaliteit en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Schade herstellen is meer dan alleen vakkundig - onzichtbaar - wegwerken van blikschade. Men wil ook bijdragen aan een gezonde werk- en leefomgeving. Autoschadeteam Middelburg is aangesloten bij de landelijke Schadenet keten.

Indien u geen tijd heeft om uw auto te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uiteraard staat er altijd vervangend vervoer klaar!

Voor meer informatie kijk op www.autoschadeteam.nl vestiging Middelburg.

 

 

rcsmo17smg1Zaterdag 20 januari deden de RCS meiden onder 17 mee aan het Voetbal Talenten Toernooi in Sint Michielsgestel. In dit toernooi werd er gestreden om het district kampioenschap regio Zuid 1 Na de lange reis (wij moesten de meeste kilometers maken om er te komen) konden de meiden zich gaan opwarmen voor een zwaar toernooi. Alle deelnemende teams werden voorgesteld aan het publiek en na het fanatiek meezingen van het Wilhelmus konden de wedstrijden aanvangen.

 

Onder een portie gezonde stress werd het toernooi begonnen tegen JVC Cuijk. Dit is een hoofdklasser die bovenin in hun klasse was geëindigd De wedstrijd begon voor ons fantastisch, na een snelle uitbraak bracht Romy ons op een 1-0 voorsprong. We hadden zelfs kans op een 2-0 voorsprong, Demi mocht randje 16 een vrije trap nemen maar de keepster had een geweldige redding in huis en hield haar doel schoon. Hierna stonden wij helaas te veel onder druk en verloren de wedstrijd uiteindelijk met 3-1

 

Er volgde vervolgens nog 2 x een gelijk spel, tegen ST Michielsgestel en Unitas’30, beide met een 2-2 uitslag. Na de middag vonden de kruisfinales plaats, waarin wij wederom 2-2 rcsmo17smg2speelden tegen de thuisclub. Met een goeie laatste wedstrijd tot slot wonnen de meiden van Nieuw Woensel. Met een 1ste plaats in de 2e categorie hebben we een 5e plaats in het totaal behaald! Een goed resultaat op een leuk en gezellig toernooi.

 

rcsmo17smg3Nadat we de spannende finale tussen JVC Cuijk en de Reiger Boys (met Reiger Boys als winnaar) hadden bekeken, gingen wij weer huiswaarts. Onderweg naar huis nog een bezoekje gebracht aan de Mc Donalds iets wat altijd leuk is om te doen. Het spelen tegen hogere teams was een goede voorbereiding voor het komende voorjaarsseizoen, waarin wij zullen uitkomen in de 1e klasse.

 

 

rcs vcvlissingenrmd 2011 20180128 1191076489Zaterdag 27-januari-2018 ging na de winterstop de competitie voor ons 1e elftal weer verder met een stadsderby tegen vc Vlissingen. Deze wedstrijd werd door RCS gewonnen met 3-0. Doelpunten voor RCS door Mervin Niemantsverdriet 2x en Conner Meerman. Kijk in het fotoalbum voor de bij deze wedstrijd geschoten foto's.

ZaalvoetbalRCS1 26122017XavivandenBergeDeze week en bij de wedstrijd op zaterdag 27-februari-2018 was Xavi van den Berge de pupil van de week. Hij is 9 jaar oud zit op school op de Cypressenhof in groep 6a. Xavi is bij de mini's van vv Nieuwland begonnen met voetballen (RCS had toen nog geen mini's). Hij was toen 4 jaar oud. Dit seizoen is hij overgestapt naar RCS en hij speelt nu in de JO11-1. Zijn favoriete club in de Eredivise is Ajax. De beste club van de wereld is volgens hem FC Barcelona. Zijn favoriete Nederlandse speler speelt bij Ajax, Justin Kluivert. Favoriete speler bij RCS is Mourad Azzanaqui! Op de foto rechts is hij te zien met de zaalvoetballers van RCS 1. Xavi heeft ook hobby's: voetballen, buiten spelen en op de iPad. Het lievelingseten van hem is Lasagne. Later wil hij profvoetballer worden bij Ajax. De uitslag van de wedstrijd RCS - Vlissingen wordt volgens Xavi 4-2. Wij hopen dat ook! (het werd 3-0)

def logo rcsplusTer uitbreiding van onze huidige trainersstaf zijn wij op zoek naar een trainer die ons wil assisteren bij de trainingen van ons RCS plus(kinderen met een autisme spectrum stoornis)team.

De trainingen vinden plaats op vrijdag 16.30-17.30 uur.
Voor verdere info kunt u contact opnemen met:
Xaira Nijsen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

roydassenVandaag aan het woord onze eigen RCS huisfotograaf. Al een aantal jaren fotografeert Roy Dassen de elftallen van RCS. Tevens houdt hij de RCS Facebookpagina up-to-date. Lees hieronder het interview met Roy.

 

Stel jezelf kort even voor: Mijn naam is Roy Dassen, ik ben 51 jaar en werk op een computerafdeling bij de Firma McCain in Lewedorp. Ik ben getrouwd en heb een dochter van 20 en een zoon van 17 jaar, welke beide bij RCS hebben gevoetbald.

 

Wat is jouw rol als vrijwilliger bij RCS? Binnen RCS bekleed ik verschillende rollen. In het verleden heb ik verscheidene elftallen getraind en begeleid, o.a. een jongenselftal en ook dameselftallen. Hiermee ben ik het afgelopen seizoen gestopt. Daarnaast kennen de meeste mensen mij van het fotograferen langs het veld. Deze foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina welke ik beheer (https://www.facebook.com/voetbalvereniging.rcs) of hier op de website in het fotoalbum. Ook zit ik nog in de sponsorcommissie. Dit alles bij elkaar doe ik met veel plezier en vergt het nodige aan tijd.

 

Wat maakt vrijwilliger zijn bij RCS zo leuk? Gewoon vanwege de sfeer langs het veld en de contacten met de mensen. Ik voel me gewoon thuis bij RCS. Het is een soort wij-gevoel binnen de vereniging.

 

Wat is je mooiste/leukste/ontroerendste herinnering aan RCS? Kijken naar je kinderen tijdens de voetbalwedstrijden in het verleden. Vele leuke jaren gehad als elftalleider/trainer van verschillende elftallen bij de meiden en de jongens. Ook de afscheidswedstrijd van Danny Blind was een mooie happening. Het mooiste moment vond ik toch wel het kampioenschap en promotie van het 1e elftal naar de 3e klasse. Hopen dat we dit na dit seizoen weer mee kunnen maken en promoveren naar de 2e klasse. Dat ou mooi zijn.

 

Mijn favoriete voetbalclub is….. Dat is AZ uit Alkmaar.

Lees meer...

rmd 1395 20180113 1691341316Januari 2018 werden door ons eerste elftal een aantal oefenwedstrijden gespeeld:

  • Zaterdag 13-januari-2018 RCS - Zeelandia Middelburg. Eindstand 1-4 Doelpunt RCS Nicky van Merrienboer. Bekijk de foto's hier in het foto-album
  • Dinsdag  16-januari-2018 RCS - Nieuwdorp. Eindstand 8-1 Doelpunten RCS Mervin Niemantsverdriet 3x, Sven van Rosevelt, Marlo Janisse, Jordy van Merrienboer, Carlo van Rijswijk en Yordi Nijland.
  • Zaterdag 20-januari-2018 RCS - SSV'65. Eindstand 5-3. Doelpunten RCS: Joey Katzenbauer, Marlo Janisse, Mervin Niemantsverdriet, Yordi Nijland en Quassim.
De Toernooicommissie van de v.v. R.C.S. nodigt alle clubs hierbij uit tot het deelnemen aan ons jaarlijks Klaverblad Verzekeringen Jeugdtoernooi.

rmd 1219 20180107 1825262709rmd 1230 20180107 1339733928Op vrijdag 5-januari-2018 vond in ons clubhuis de 2e editie van het RCS Nieuwjaarsfeest plaats. Om een indruk te krijgen van deze gezellige bijeenkomst, kijk voor de foto's in het foto-album hier op de website.

soccer2018Ons 1e elftal speelde mee in de 32e editie van het Indoor Soccer toernooi in Terneuzen. RCS plaatste zich donderdag 4-januari-2018 met 4 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 nederlaag voor de finaleronde op zaterdag 6-januari-2018. Op de finaledag werd de poule gewonnen met 3 overwinningen. RCS wint in de kwartfinale met 6-2 van RIA-W, maar verliest helaas de kwartfinale van Terneuzen en behaalt daarmee een 4e plaats in dit toernooi.

trainersduoJohn Bentschap Knook en Kees Westerweele ook volgend seizoen bij RCS
Wij zijn zeer content zijn dat de contracten met onze hoofdtrainer John Bentschap Knook en assistent-trainer Kees Westerweele voor een jaar zijn verlengd, zodat John en Kees ook in het seizoen 2018-2019 de trainers zullen zijn van de 1e selectie van v.v. RCS. De spelersgroep en het bestuur zijn zeer tevreden over de samenwerking. Momenteel is John aan zijn 2e seizoen en Kees aan zijn 1e seizoen bezig.

 

Ilona Stouthamer en Jethro Meerman ook volgend seizoen trainers 2e selectie van RCS
Tevens zijn wij blij, dat de contracten met de trainers Ilona Stouthamer en Jethro Meerman ook met een jaar verlengd zijn. Zij zijn in het nieuwe seizoen wederom de trainers van de 2e selectie van RCS. Ook hier zijn de spelersgroep en het bestuur zeer tevreden over de samenwerking. Ilona en Jethro zijn momenteel bezig aan hun 1e seizoen.
Bestuur v.v. RCS

 

%MCEPASTEBIN%

 

De JO17-1 van v.v. RCS traint sinds enige tijd in gloednieuwe trainingspakken gesponsord door de Kuijper betonboringen en restaurant La Piccola Italia in Middelburg. Het team, dat onder andere getraind wordt door Mike Smits (mede eigenaar van La Piccola Italia) en André van Dijk (eigenaar van De Kuijper betonboringen) staat momenteel op een knappe tweede plaats in de hoofdklasse. Een mooie prestatie waar we van v.v.RCS uiteraard trots op zijn. Ook de wedstrijdshirts worden door de twee bedrijven gesponsord.

dekuijperbetonboringen

 

Beide sponsors zijn reeds bekende sponsoren bij de vereniging en dus op verschillende manieren actief binnen de vereniging. De Kuijper betonboringen is gespecialiseerd in boren, zagen, frezen en verankeringen in beton. Zij zijn door zowel bedrijven als particulieren in te huren voor boringen in beton maar ook bijvoorbeeld asfalt en (natuur)steen. Het bedrijf kan boringen uitvoeren in diverse afmetingen en voor verschillende doeleinden. Meer informatie over De Kuijper betonboringen is te vinden op: http://www.dekuijperbetonboringen.nl/

 

La Picolla Italia2018Bij La Piccola Italia, gevestigd op Damplein 46 in Middelburg kun je terecht voor heerlijke, Italiaanse gerechten in een sfeervolle omgeving. Het restaurant is 7 dagen per week geopend en een echte aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt. Meer informatie over La Piccola Italia is te vinden op: http://www.lapiccolaitalia.nl/

 

grote clubactieEnige tijd geleden heeft de jeugd van RCS meegedaan aan de verkoop van clubloten met als doel het aanschaffen van nieuwe doeltjes voor de jeugd. Een groot aantal jeugdleden heeft heel enthousiast meegedaan aan deze actie en met zijn allen hebben zij een mooi bedrag weten binnen te halen van maar liefst €1166,-. Het team wat de meeste loten heeft verkocht is de JO8-1, zij verkochten met z’n allen maar liefst 77 loten! De JO8-1 mag binnenkort hun prijs gaan innen bij McDonalds Middelburg, zij mogen hier met het gehele team gaan eten. Namens v.v.RCS willen wij alle verkopers en natuurlijk kopers van de loten hartelijk bedanken. De nieuwe doelen zijn inmiddels aangeschaft en zullen met veel plezier gebruikt gaan worden.

%MCEPASTEBIN%

bedanktRCS bedankt de toenooicommissie voor de organisatie van wederom een geslaagd Klaverblad Verzekeringen Eindejaarszaaltoernooi! Ook erg veel dank gaat uit naar de overige vrijwilligers die een teampje wilden begeleiden of als scheidsrechter of spelbegeleider hebben bijgedragen. Allen nogmaals bedankt namens het bestuur en jeugdcommissie.

ZaalvoetbalRCS1 26122017Het eerste elftal deed 2e Kerstdag in Goes mee met het Kerstzaalvoetbaltoernooi georganiseerd door vv Arendskerke. Na een slechte start: 3-1 verlies tegen Lebo, haalde RCS toch als de nummer 1 in de poule de kwartfinale na 8-1 winst op DWO’15, 8-1 winst op Apollo’69 en 6-0 winst op Kloetinge. De kwartfinale werd met 3-0 van De Meeuwen gewonnen en in de halve finale werd met 3-2 van Goes gewonnen! De finale werd helaas verloren na 2-2 in reguliere tijd met strafschoppen van SSV’65. Toch een mooie prestatie!

%MCEPASTEBIN%

Goudsponsors

Agenda

woensdag 28 februari, 20:00 -
Vergadering RCS Hoofdbestuur
______________
zaterdag 3 maart, 19:00 - 23:00
Disco met DJ TIMO
______________
zaterdag 10 maart, 19:30 -
Avond kantine Krijn
______________
zondag 11 maart - hele dag
Zwierlantijn voor de mini's
______________
vrijdag 16 maart, 16:00 - 17:00
Open training RCS+
______________
zaterdag 17 maart, 19:30 -
Muziek Quiz
______________

Bronssponsors

CTV Voetbal banner 125 

 

 

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech