Hoofdsponsors

Zilversponsors

Aantal bezoekers

Vandaag56
Week56
Maand3709
Totaal127198

Route naar RCS

VertrekpuntCookies

RCS Twitter

RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Gefeliciteerd Mervin, Jessica en Jayden met de geboorte van jullie zoon en broertje Ryan. Geniet er maar lekker van met zijn 4-tjes.
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg @trainert66 : Genoten en trots op mijn jonge knaapjes van RCS tegen koploper Unitas uit 3-0 achter na 45 minuten 3-3 na 90 minuten #beleving
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg RCS toont enorme veerkracht om een 3-0 achterstand bij rust tegen de koploper om er toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Unitas'30 - RCS 3-3 eindstand
RCSoostsouburg
RCSoostsouburg Unitas'30 - RCS 3-3 Yordi Nijland

Weer

  Oost-Souburg  

Buienradar

Op deze website, van onze voetbalvereniging RCS uit Oost-Souburg in Zeeland, vindt u het laatste nieuws van onze club, wedstrijdinformatie (weekprogramma's), het clubblad, fotoalbum en alle andere informatie over onze club.

 

Werkzaamheden en afsluiting Burgemeester Stemerdinglaan Oost-Souburg

In opdracht van de Gemeente Vlissingen wordt de inrichting van de Burgemeester Stemerdinglaan volledig aangepast en Delta NV verlegt kabels en leidingen. De straat wordt hiervoor (gedeeltelijk) afgesloten voor het doorgaand verkeer van 12-januari-2015 t/m 10-april-2015. Veel teams van tegenstanders rijden via de Burgemeester Stemerdinglaan naar ons sportpark en wij raden daarom aan om via de A58 en de Bermweg naar de Spoorstraat ter rijden.

Goudsponsors

Agenda

donderdag 23 april, 19:30 -
Vergadering Hoofdbestuur
______________

Samen scoren voor RCS

SamenscorenvoorjouenRCS

CTV Voetbal banner 125